Value Bet: Το τρις εξαμαρτείν

Πέτρος Χαριζακλής17 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλή επιστροφή στα στοιχηματικά δρώμενα μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Μόνη κερδισμένη επιλογή ήταν της Καρβινά στην τελευταία στήλη, φτάσαμε κοντά στο να βγει και ο άσος της Ολομουτς. Αυτή την εβδομάδα, ελέω αναβολής του τσέχικου πρωταθλήματος λόγω αύξησης των κρουσμάτων στην Τσεχία αλλά και των αγώνων Κυπέλλου στην Αυστρία, θα επικεντρωθούμε σε άλλα πρωταθλήματα.

Ξεκίνημα χρονικά από το Χάνσα-Μόναχο 1860.

Δύο ομάδες με τεράστια ιστορία και συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα, βρίσκονται εδώ και χρόνια στην 3η κατηγορία προσπαθώντας για την άνοδο που δεν έχει έρθει για καμία. Να σημειώσουμε εδώ πως η διακοπή για τις εθνικές δεν σταμάτησε το πρωτάθλημα της Dritte Liga, οπότε ο αγωνιστικός ρυθμός συνεχίζει να υφίσταται. Η Χάνσα προέρχεται από διπλό επί της νεοφώτιστης Βερλ, εντός έδρας είναι αήττητη στα 6 τελευταία. Η Μόναχο έχει τρομερή αυτοπεποίθηση καθώς είναι πρωτοπόρος και αήττητη (3 νίκες, 1 ισοπαλία) και μετράει τέσσερα goal/goal. Το άγχος θα το έχει η Χάνσα που θα έχει και τον απαιτητικό κόσμο στο πλευρό της και δεν μπορώ να εξηγήσω την απόδοση (2,91) αουτσάιντερ που δίνεται στα «λιοντάρια». Στήριξη στην 1860.

Συνεχίζουμε στην Ελβετία, με το Βαντούζ-Λουγκάνο.

Η νεοφώτιστη Βαντούζ είχε δύσκολο πρόγραμμα και πήρε βαθμό μόνο κόντρα στη Βασιλεία (2-2) σε τρία ματς αλλά οι εμφανίσεις της δεν ήταν κακές. Σαφώς πιο βατή αντίπαλος η Λουγκάνο, αλλά μένει να δούμε πως θα τα πάει η Βαντούζ. Από την άλλη, η Λουγκάνο είναι αήττητη με δύο ισοπαλίες και μία νίκη, και οι τρεις αγώνες της ήταν g/g+Over, δείγμα της επιθετικής φιλοσοφίας της. Εκτός έδρας είναι αήττητη στο πρωτάθλημα στα 5 τελευταία. Το διπλό πάνω από το δίφραγκο (2,13) με ικανοποιεί και θα στηρίξω τη Λουγκάνο.

Τέλος, κλείνουμε τη σημερινή στήλη με το Κυριακάτικο Λουκέρνη-Σεν Γκάλεν.

Η Λουκέρνη πήρε τέσσερις παίκτες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και παρότι οι τρεις είναι έτοιμοι, σίγουρα θα χρειαστούν να δέσουν με το υπόλοιπο σύνολο. Ένας βαθμός σε τρία ματς η μέχρι τώρα συγκομιδή της, όλα ήταν g/g+over. Υπάρχει διοικητικό θέμα με τον κόσμο της ομάδας να καλεί τους διοικούντες να βρουν λύση. Η Σεν Γκάλεν βρίσκεται στην κορυφή με τρεις νίκες (όλες με 1-0) και δείχνει να έχει αλλάξει στυλ αφού όλα τα παιχνίδια της (συν ένα ευρωπαϊκό με την ΑΕΚ) ήταν under και No goal. Η φιλοξενούμενη σκοράρει σε 8 διαδοχικά εκτός και μετράει 7 goal/goal στις 8 τελευταίες εξόδους της. Περίμενα το διπλό της πρωτοπόρου κάτω από το δίφραγκο, το βρίσκω στο 2,14 και το επιλέγω.

Μονό Σαββάτου

ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ 1860 2 2,91

Δυάδα Σαββατοκύριακου

ΒΑΝΤΟΥΖ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ 2 2,13

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 2 2,14

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.