Value Bet: Το θέλει περισσότερο η Πρίμπραμ

Πέτρος Χαριζακλής20 Ιουνίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Δεν πήγε καλά η στήλη της περασμένης εβδομάδας καθώς μόνο η Ραπίντ μας έκανε το χατίρι. Δεν θα ασχοληθώ άλλο όμως με περασμένα ματς, πάμε να δούμε αυτό το κουπόνι.

Μεσημέρι Σαββάτου, ξεκίνημα από την αγαπημένη Τσεχία που μπήκε σε φάση πλέι άουτ-πλέι οφ, θα ασχοληθώ με το Πρίμπραμ-Ολομους. Η Πρίμπραμ κόντρα στην Ολομουτς έχει εξαιρετική παράδοση (8-7-1) εντός. Μάλιστα την κέρδισε πριν μερικές εβδομάδες εκτός έδρας και με τον Χόρβαθ στον πάγκο δείχνει πως θα παλέψει για την παραμονή έστω και μέσω μπαράζ. Η Ολομουτς μέσα σε μια εβδομάδα έχασε δύο στόχους, αφού μετά την ήττα από την Πλζεν που την άφησε εκτός δεκάδας, μεσοβδόμαδα έχασε και από την Λίμπερετς και έμεινε εκτός Κυπέλλου, πλέον δεν έχει καμία ευκαιρία για την Ευρώπη και η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη. Το θέλει περισσότερο το παιχνίδι η Πρίμπραμ και μπορεί να το πάρει όπως έκανε και πριν τρεις εβδομάδες, σε απόδοση (2,16).

Συνεχίζουμε στην Αυστρία, με το Βάτενς-Αούστρια. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και μεσοβδόμαδα με την ομάδα της Βιέννης να παίρνει το τρίποντο. Η Βάτενς ήταν καλή όμως τώρα επιστρέφει εντός που δεν παίζει τόσο καλά και έχει τιμωρημένο τον γρήγορο Γιεμπόα (επιθετικός, 21/4). Η Αούστρια θέλει να χτίσει σερί. Συμπλήρωσε κάρτες ο Γιέγκο (αμ.χαφ, 23/0) στην φιλοξενούμενη. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Αούστρια μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες της σε απόδοση 2,26.

Στην Ουγγαρία, θα ασχοληθούμε με το Πούσκας-Πάκσι. Η ακαδημία Πούσκας δείχνει να μην πατάει καλά μετά την επανέναρξη και έχει κερδίσει μόνο την ουραγό, όμως με την απογόητευση που υπάρχει στην 3η Μεζόνκοβεστ, θα προσπαθήσει να «κλέψει» την 3η θέση. Γκολ βάζει σχετικά εύκολα και παίζει με μία Πάκσι που θέλει να σωθεί και το δείχνει μετά την επανέναρξη ούσα αήττητη (1-3-0). Δείχνει να βρίσκει πλέον εύκολα δίχτυα και η παράδοση με την Πούσκας δείχνει over. Στα πολλά τέρματα και η δική μου επιλογή που πλησιάζει στο δίφραγκο (1,97).

Την Κυριακή η Σλοβάτσκο υποδέχεται την Μποέμιανς στην Τσεχία, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η γηπεδούχος δεν τα κατάφερε κόντρα στην Σπάρτα και θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω διαφορετικού δρόμου, αυτού των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εντός έδρας είναι καλή αλλά δεν πατάει καλά τελευταία με μόλις μια νίκη στα τελευταία 6 ματς ανεξαρτήτως έδρας. Η Μποέμιανς από την άλλη, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με 3-0 επί της Γιάμπλονετς έφτασε τις 6 νίκες στα 7 τελευταία ματς. Θέλει όσο τίποτα την Ευρώπη σε μια εξαιρετική χρονιά για εκείνη, είχε την ευκαιρία μετά από καιρό να ξεκουραστεί και πριν δέκα μέρες κέρδισε ξανά την Σλοβάτσκο στο ίδιο γήπεδο.Η φόρμα των «καγκουρό» με οδηγεί στο δεξιά, όμως η σημασία του παιχνιδιού με αναγκάζει να προσθέσω και κάλυψη γιατί μπορεί στην ισοπαλία να βολευτούν. Αγοράζω το 2 DNB (2,72).Τέλος, στην Αυστρία στο γκρουπ του πρωταθλητή, η Στουρμ υποδέχεται την Λίντσερ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και μέσα στην εβδομάδα, η Λίντσερ κέρδισε με 4-0. Μοιάζει χαμένη η Στουρμ που δεν θα έχει τον τιμωρημένο Σάκιτς (μπακ-χαφ, 25/0). Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την 4άρα η Λίντσερ θα προσπαθήσει να πάρει δεύτερη νίκη κόντρα στη Στουρμ για να κρατήσει την 3η θέση και να πιέσει για την 2η. Συμπλήρωσε κάρτες ο Φιλίποβιτς (στόπερ, 18/2). Η ψυχολογία τώρα είναι με το μέρος της Λίντσερ που θα βρει χώρους από την Στουρμ που πρέπει. Το διπλό είναι μια χαρά στο 1,88.

Δυάδα Σαββάτου

ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ 1 2,16

ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 2 2,27

Μονό

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 2 DNB 2,72

Δυάδα ΣΚ

ΠΟΥΣΚΑΣ – ΠΑΚΣΙ OVER 1,97

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΛΙΝΤΣΕΡ 2 1,88

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.