Value Bet: Το ροτέισον και οι ορέξεις της πρωταθλήτριας

Πέτρος Χαριζακλής06 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Επιτέλους έφυγε ο Γενάρης που ήταν κακός στοιχηματικά, όπως και το τελευταίο του κομμάτι με την τελευταία στήλη να μην πηγαίνει καλά. Συμβαίνουν αυτά στο στοίχημα και με περισσότερη μελέτη είμαστε εδώ για να αλλάξουμε την κατάσταση. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει αυτή την εβδομάδα.

Ξεκινάμε από το μεσημέρι του Σαββάτου στη Β Γερμανίας όπου η Οσναμπρικ υποδέχεται την Μπόχουμ.

Η γηπεδούχος δεν βλέπεται, έχοντας συμπληρώσει πέντε ήττες και στις τέσσερις τελευταίες δεν βρήκε καν δίχτυα. Εντός έδρας μετράει έξι συνεχόμενες ήττες και την έχει πάρει η κατηφόρα για τα καλά, πλέον βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπόχουμ έχασε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο από τη Λειψία (4-0), ωστόσο έκανε ροτέισον καθώς δεν την ενδιέφερε το παιχνίδι, ξεκάθαρος στόχος της είναι η άνοδος στη Μπουντεσλίγκα. Τελευταία γοητεύει εκτός έδρας, ενώ στα εννιά τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει μόλις δύο ήττες. Όταν το διπλό βρίσκεται λίγο πάνω από τις δύο μονάδες (2,02) δεν μπορώ να μην το αγοράσω.

Συνεχίζουμε στην Ελβετία, όπου η Βαντούζ φιλοξενεί τη Ζυρίχη.

Eχει βελτιωθεί σε επίπεδο αποτελεσμάτων στα τρία τελευταία παιχνίδια η Βαντούζ που είναι αήττητη (1 νίκη, 2 ισοπαλίες) αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Εντός έδρας δεν σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια της (πιο πρόσφατο το 4-1 επί της Σιόν το Νοέμβρη). Η Ζυρίχη προέρχεται από βαριά αλλά εντός προγράμματος ήττα από την Γιουνγκ Μπόις, δείχνει καλύτερη εκτός έδρας και τον τελευταίο μήνα έχοντας βγάλει διπλά σε δύσκολες έδρες (Βασιλεία και Σεν Γκάλεν) και την Βαντούζ την κέρδισε ξανά εκτός τον Οκτώβρη με 4-1. Πριν από δέκα μέρες έχασε από την ουραγό με 1-0 εντός και θέλει να πάρει εκδίκηση και να παραμείνει στην 3η θέση. Το διπλό καλοπληρώνει (2,02) και μπαίνει στις επιλογές μου.

Επιστρέφουμε στη Β Γερμανίας, όπου η Καρλσρούη υποδέχεται τη Ρέγκενσμπουργκ.

Σε φόρμα η γηπεδούχος που είναι αήττητη σε έξι σερί ματς και μεσοβδόμαδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε είναι ξεκούραστη. Δείχνει να έχει ρέντα στα παιχνίδια της, εντός τελευταία έχει βελτιωθεί. Η Ρέγκενσμπουργκ προέρχεται από μια σπουδαία πρόκριση μεσοβδόμαδα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας (για πρώτη φορά στην ιστορία της), αφήνοντας εκτός την Κολωνία. Αυτό το παιχνίδι όμως εκτός από την κούραση (έπαιξε 120 λεπτά), θα την έχει φτάσει στα ουράνια ψυχολογικά και θα πρέπει να προσγειωθεί. Η Καρλσρούη είναι στην κατάλληλη φάση για να την προσγειώσει και να μας πληρώσει τον άσο του δίφραγκου.

Τέλος, κλείνουμε τη σημερινή στήλη με το Πρίμπραμ-Σλάβια Πράγας.

Μέρα με τη νύχτα η εικόνα των δύο ομάδων. Η Πρίμπραμ προσπαθεί να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις και ό,τι κάνει από θέμα βαθμών το κάνει εντός. Εχει συμπληρώσει έξι ματς χωρίς νίκη και το παιχνίδι φαίνεται πάνω από τις δυνατότητές της. Η Σλάβια μετράει οκτώ διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, πέντε το 2021 και όλα θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις της. Εκτός έδρας έχει κερδίσει στα 7/8 φετινά παιχνίδια ενώ έχει ρίξει και τρεις εξάρες (σε Οπάβα, Μπουντεγιόβιτσε και Ζλιν). Βλέπω νίκη της φιλοξενούμενη με αρκετά γκολ και αγοράζω το combo (2+Over 3,5) σε τίμια απόδοση (2,02).

Δυάδα Σαββάτου

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΜΠΟΧΟΥΜ 2 2,02

ΒΑΝΤΟΥΖ – ΖΥΡΙΧΗ 2 2,02

Δυάδα Κυριακής

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 2,00

ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ 2+Over 3,5 2,02

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.