Value Bet: Το ντεμπούτο του Κάναντι και η προσγείωση της πρωταθλήτριας

Πέτρος Χαριζακλής27 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Τελευταίο του Φεβρουαρίου, μας αποχαιρετάει ο χειμώνας και ελπίζουμε σταδιακά μέσα στην άνοιξη να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα, να βγούμε από τα σπίτια μας και να δούμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Στα δικά μας τα στοιχηματικά, η στήλη του περασμένου Σαββάτου έφερε καθαρό κέρδος αφού πέρασε η τσέχικη τριάδα, με την δυάδα και το μονό της Κυριακής να μην επιβεβαιώνονται. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει αυτό το σαββατοκύριακο.

Ξεκινάμε από την αγαπημένη Τσεχία όπου η Οπάβα υποδέχεται τη Γιάμπλονετς.

Από την πρώτη νίκη στο 2021 προέρχεται η γηπεδούχος και μάλιστα εκτός έδρας (μετά από ενάμιση χρόνο). Τώρα θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Υποδέχεται μια Γιάμπλονετς είναι ντεφορμέ, κάνει αρκετά λάθη στην άμυνα και υποχώρησε στην 4η θέση. Mετά την μεσοβδόμαδη ήττα από τη Σλοβάτσκο, θα ψάξει για αντίδραση. Μετράει 10 over στα 11 τελευταία παιχνίδια της και θα επιλέξω να βγάλει ακόμη ένα, αφού η απόδοση στο 2,12 με προκαλεί.

Συνεχίζουμε στη Σλοβακία, με τη Ρουζόμπεροκ να υποδέχεται τη Σένιτσα.

Η γηπεδούχος προέρχεται από ήττα που έθεσε εν αμφιβόλω την παρουσία της στα πλέι οφ, καθώς την πλησίασαν Τρέντσιν και Σέρεντ στον βαθμό. Εντός έδρας είναι πανίσχυρη (4-5-1) έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Σπαρτάκ Τρνάβα. Η Σένιτσα ξεκίνησε με δύο ήττες τη χρονιά. Εκτός έδρας έχει κάνει κάποιες ζημιές (τρία διπλά), όμως οι αρκετές αλλαγές τον χειμώνα δείχνουν πως χρειάζεται χρόνο. Ο άσος της Ρουζόμπεροκ καλοπληρώνει (2,00) και θα τον τιμήσω.

Πάμε στη Σερβία, εκεί όπου η Μπάτσκα Παλάνκα υποδέχεται την Τσουκαρίτσκι.

Η γηπεδούχος είναι ουραγός και παρότι ξεκίνησε με νίκη το 2021, στη συνέχεια μετράει τρεις ήττες χωρίς να σκοράρει. Στηρίζεται στην έδρα της για βαθμούς, όμως εκεί έχει κερδίσει μόνο ομάδες του δεύτερου μισού της βαθμολογίας. Αντιθέτως, η Τσουκαρίτσκι έχει κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα στη νέα χρονιά με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Βρίσκεται στο -2 από την 3η θέση και θα παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός μετράει τρία σερί διπλά, το στοιχείο όμως που την χαρακτηρίζει είναι η σφιχτή άμυνα. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει δεχθεί μόλις 9 γκολ σε 11 εξόδους της, έχοντας κρατήσει έξι φορές ανέπαφη την εστία της. Δικαιολογημένα χαμηλά το διπλό, με τη σφιχτή άμυνα της Τσουκαρίτσκι πάμε στο combo (2+Under 3,5) σε απόδοση 2,30.

Την Κυριακή στην Αυστρία, η ΒΑΚ Πέλετς υποδέχεται την Αλταχ.

Τέλος στη φετινή εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία της ΒΑΚ μπήκε την Τετάρτη με τη δεύτερη ήττα από την Τότεναμ, ωστόσο θα βγάλει κούραση από το ταξίδι. Εντός έδρας φέτος δεν είναι αξιόπιστη και υποδέχεται μια Αλταχ που με μία νίκη σε πέντε ματς στο 2021 απέλυσε τον Παστόορ και στον πάγκο της θα ντεμπουτάρει ο γνωστός μας από την θητεία του στον Ατρόμητο, Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός αναμένεται να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας. Το Χ2 πληρώνει 2,38 και το επιλέγω καθώς η Αλταχ δεν θα χαλαστεί είτε πάρει βαθμό ή βαθμούς στη φιλοξενία της ΒΑΚ.

Τέλος, κλείνω τη σημερινή στήλη με το Σλοβάτσκο-Σλάβια Πράγας.

Σε τρομερή φόρμα κυρίως στο 2021 βρίσκεται η Σλοβάτσκο που πέρασε μεσοβδόμαδα από την έδρα της Γιάμπλονετς με 3-0 και έφτασε τα οκτώ ματς αήττητη (με 7 νίκες). Η ομάδα του Σβέντικ είναι αήττητη στα 4 τελευταία εντός χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Η Σλάβια την Πέμπτη με νίκη 2-0 στην Αγγλία επί της Λέστερ προκρίθηκε στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη. Σίγουρα θα βγάλει μια κούραση και είναι μεγάλη ευκαιρία για την Σλοβάτσκο να πάρει βαθμό ή βαθμούς και να προσγειώσει την πρωταθλήτρια που τελευταία κάνει νερά εκτός. Το 1Χ πληρώνει 2,08 και θα το αγοράσω.

Δυάδα Σαββάτου

ΟΠΑΒΑ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ OVER 2,12

ΡΟΥΖΟΜΠΕΡΟΚ – ΣΕΝΙΤΣΑ 1 2,00

Μονό Σαββάτου

ΜΠΑΤΣΚΑ ΠΑΛΑΝΚΑ – ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ 2+UNDER 3,5 2,30

Δυάδα Κυριακής

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΑΛΤΑΧ Χ2 2,38

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΣΛΑΒΙΑ 1Χ 2,08

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.