Value Bet: Το κάστρο του «Ντόλιτσεκ» και οι καλές σχέσεις

Πέτρος Χαριζακλής01 Μαρτίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό τριήμερο. Ο Φεβρουάριος έφτασε στο τέλος του και από αύριο μπαίνουμε στην άνοιξη και στην τελική ευθεία των περισσότερων πρωταθλημάτων. Την περασμένη εβδομάδα μόνο η Μπουντεγιόβιτσε έκανε το καθήκον της, με την Βασιλεία να μας χαλάει την δυάδα της Κυριακής αφού η Μπίλεφελντ κέρδισε. Πάμε όμως να δούμε το πρόγραμμα αυτού του σαββατοκύριακου.

Στην Αυστρία, Ραπίντ και Μάτερσμπουργκ κοντράρονται.

Η Ραπίντ έκανε δύο καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής και είναι αήττητη αλλά παράλληλα και άνετη για τα πλέι οφ. Η Μάτερσμπουργκ έδειξε αποτελεσματικότητα μόνο στο Γκρατς που κέρδισε ενώ με την Αλταχ ήταν αρκετά άστοχη. Τα περιθώρια όμως έχουν στενέψει για την φιλοξενούμενη που θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μην χάσει στην μάχη που κάνει για την παραμονή. Εδώ να σημειώσουμε τις καλές σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες. Μεγάλη η απόκλιση του σετ, θα αγοράσω το 2 DNB σε απόδοση 8,85.

Στην Σλοβακία, η Ποχρόνιε υποδέχεται την Σένιτσα.

Εδώ έχουμε προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και ακολουθούν πλέι οφ και πλέι άουτ. Η ουραγός Ποχρόνιε δεν έχει σκοράρει καν στα δύο παιχνίδια στο 2020 και σίγουρα θα είναι στα πλέι άουτ. Μάλιστα δυσκολεύεται και να σκοράρει στην έδρα με μόλις 9 γκολ σε 10 ματς. Αντιθέτως, η Σένιτσα ξεκίνησε με νίκη και ισοπαλία τη νέα χρονιά και χωρίς να δεχθεί γκολ. Είναι στο -1 από την εξάδα και έχει μεγάλο κίνητρο να μπει σφήνα σε αυτήν αφού έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα (την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται την προτελευταία Νίτρα). Ο μπουκ δεν έχει διαβάσει σωστά το σετ και εμείς θα εκμεταλλευτούμε το λάθος του ποντάροντας στο διπλό της Σένιτσα (2,80).

Στην Τσεχία, στη μάχη παραμονής η Μποέμιανς υποδέχεται την Καρβινά.

Η Μποέμιανς στην έδρα της είναι πανίσχυρη (μόλις μία ήττα) και έχει κερδίσει μέχρι και την πρωταθλήτρια πριν δύο αγωνιστικές. Καλή η εικόνα της Καρβινά στα δύο ματς με Ζλιν και Τέπλιτσε, όμως εκτός μετράει 5 σερί ήττες χωρίς να βάλει γκολ και το παιχνίδι θα είναι πιο κλειστό. Προβάδισμα στον άσο (2,19) που τον περίμενα κάτω από το δίφραγκο.

Τέλος στην Αυστρία, η Στουρμ υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης.

Οι «μπλάνκις» με το διπλό της περασμένης αγωνιστικής εξασφάλισαν τα πλέι οφ και θα είναι πιο άνετοι πλέον. Βέβαια θέλουν να πλησιάσουν στην τετράδα και ο άσος είναι σε καλή απόδοση (2,09) κόντρα σε μια κακή Αούστρια εκτός έδρας (μόλις ένα διπλό τον Αύγουστο), που πάντως έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στην Σάλτσμπουργκ αλλά θα έχει την απουσία δύο βασικών.

Προτάσεις

Κυριακιάτικη ΒΟΜΒΑ

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ 2 DNB 8,85

Κυριακάτικη δυάδα

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΚΑΡΒΙΝΑ 1 2,19

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 1 2,09

Κυριακάτικο μονό

ΠΟΧΡΟΝΙΕ - ΣΕΝΙΤΣΑ 2 2,80

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.