Value Bet: Το κάστρο της Σερβέτ τη στέλνει στην Ευρώπη

Πέτρος Χαριζακλής25 Ιουλίου 2020

Καλησπέρα σε όλους. Δεν τα πήγαμε καλά την περασμένη εβδομάδα με τις Ελβετίδες να κάνουν εκπλήξεις. Τελευταία στήλη της φετινής χρονιάς αφού μόνο η Ελβετία παίζει πλέον αλλά ήρθε η ώρα για την καλοκαιρινή μου άδεια. Πριν πάω στις σημερινές επιλογές, θα πω δύο λόγια για την Τσεχία. Τα παιχνίδια της Πέμπτης και της Κυριακής αναβλήθηκαν λόγω κρούσματος κορωνοϊού στην Οπάβα, το πρωτάθλημα τελείωσε άδοξα και έτσι δεν πέφτει κανείς από την πρώτη κατηγορία, με τις δύο πρώτες από την δεύτερη κατηγορία να ανεβαίνουν απευθείας και του χρόνου στο τσέχικο πρωτάθλημα θα υπάρχουν 18 ομάδες και θα αλλάξει το φορμάτ αφού θα αφαιρεθούν τα πλέι οφ. Πάμε να δούμε τα τρία παιχνίδια που θα ασχοληθούμε.

Ξεκινάμε από το σαββατιάτικο ματς, μεταξύ Σιόν και Τουν. Εξάποντο παραμονής στο «Τουρμπιγιόν». Η Σιόν είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς και δείχνει να προσπαθεί να γλιτώσει τα μπαράζ, κλέβοντας την 8η θέση από την Τουν την οποία υποδέχεται. Την Τετάρτη πέρασε από την έδρα της Λουκέρνης και είναι μόλις στο -3 από την Τουν και έχει ματς λιγότερο. Η Τουν η οποία και αυτή είναι σε εξαιρετική κατάσταση με 10 βαθμούς σε 4 ματς, τελευταία το 5-1 επί της Σερβέτ ενώ τρεις μέρες νωρίτερα είχε κερδίσει και την Σεν Γκάλεν. Η Τουν όμως στηρίζεται κυρίως στην έδρα της, θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μην χάσει τώρα με την Σιόν. Δύσκολο ματς και πιστεύω πως επειδή είναι εξάποντο, θα τα βρουν στην μέση. Η ισοπαλία είναι ψηλά στο 3,67 και αποτελεί επιλογή μου.

Συνεχίζουμε με το Βασιλεία-Λουγκάνο. Με φόρμα από την 5άρα επί της Σεν Γκάλεν έρχεται η Βασιλεία που δείχνει να μην παρατάει την 2η θέση. Μάλιστα στα τέσσερα τελευταία ματς μετράει 10 βαθμούς, σκοράρει κατά ριπάς (έχει 14 γκολ) και θα έχει και πάλι τον πρώτο σκόρερ της, Καμπράλ, διαθέσιμο που ήταν τιμωρημένος με την Σεν Γκάλεν. Η Λουγκάνο κέρδισε την Ζυρίχη και δεν θα κινδυνέψει, αλλά δεν φαίνεται ικανή να κυνηγήσει την Ευρώπη. Ο κόουτς Τζιακομπάτσι δεν έχει επιθετικούς, επιστρέφει από τιμωρία μόνο ο Χόλεντερ. Νομίζω πως η Βασιλεία θα εκμεταλλευτεί την φόρμα της, θα κερδίσει εύκολα και θα πιέσει κι άλλο την Σεν Γκάλεν. Επιλογή μου ο άσος με over σε απόδοση 2,10.

Κλείνουμε την τελευταία στήλη της χρονιάς με το Σερβέτ-Ξαμάξ. Από βαριά ήττα με 5-1 από την Τουν προέρχεται η Σερβέτ, το δύσκολο πρόγραμμα τελείωσε, έχει ακόμη προβάδισμα για την 4η θέση και της αρκεί να μην αυτοκτονήσει. Εντός είναι πολύ σκληρή, μάλιστα δύο αγώνες πριν έφερε 2-2 με την Βασιλεία ενώ άξιζε και τη νίκη. Είναι αήττητη στα 10 τελευταία εντός, ωστόσο στα τελευταία ματς δέχεται γκολ. Η Ξαμάξ έχασε από την Γιουνγκ Μπόις και βρίσκεται στο -5 από την Σιόν, γεγονός που την οδηγεί στον υποβιβασμό. Μαθηματικά ελπίζει και θα παλέψει όσο μπορεί. Η Σερβέτ δεν χάνει στο κάστρο της και μπορεί να κερδίσει την Ξαμάξ, συνδυάζω τον άσο με το over για καλύτερη απόδοση (2,38).

Προτάσεις

Μονό Σαββάτου

ΣΙΟΝ – ΤΟΥΝ Χ 3,67

Δυάδα

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ 1 & OVER 2,10

ΣΕΡΒΕΤ – ΞΑΜΑΞ 1 & OVER 2,38

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.