Στήλες Value Bet

Value Bet: Το φάντασμα της Ράντνικ

Πέτρος Χαριζακλής25 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό σαββατοκύριακο. Τελευταίο του Νοεμβρίου και πάμε για ένα γεμάτο μήνα μέχρι τη διακοπή των γιορτών που θα υπάρξει σε Σερβία και Τσεχία. Με αυτές τις δύο κατηγορίες θα ασχοληθούμε κυρίως σε αυτό το πρόγραμμα καθώς οι Πορτογάλοι έχουν Κύπελλο και δεν είναι για σοβαρό ποντάρισμα.

Ξεκινάμε με τη Σερβία και το Ράντνικ Σουρντούλιτσα-Μλάντοστ Λουτσάνι.

Η Ράντνικ βρισκόταν σε πολύ αγωνιστική κατάσταση πριν τη διακοπή, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 12 παιχνίδια. Συνεχίζει να έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και φαίνεται πως ούτε οι διακοπές των εθνικών ομάδων τη βοηθούν να αλλάξει το κουμπί. Τουλάχιστον έτσι έδειξαν οι δύο προηγούμενες. Βέβαια μετά τις πέντε διαδοχικές ήττες, άλλαξε προπονητή (σ.σ. Μιλάνοβιτς) και μένει να δούμε αν αυτό είναι αρκετό για να βελτιωθεί. Η Μλάντοστ προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, βελτίωσε την αμυντική της συμπεριφορά κρατώντας το μηδέν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από τρεις και πλέον μήνες. Έχει την ψυχολογία για να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα από τη διακοπή και έχει το προβάδισμα κόντρα στο φάντασμα της Ράντνικ.

Επειδή όμως οι ομάδες δεν έχουν ρυθμό, θα πάω με κάλυψη στο διπλό με ασιατικό μηδέν στο 1,87.

Συνεχίζουμε στην Τσεχία, με το Τέπλιτσε-Μποέμιανς.

Ακόμη πιο βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη διακοπή, παρότι έκανε δύο συνεχόμενες ήττες η Τέπλιτσε, αλλά έβγαλε αντίδραση με τις δύο συνεχόμενες νίκες στη συνέχεια. Από την άλλη, η Μποέμιανς συνέχισε στις υψηλές πτήσεις παρά το δύσκολο πρόγραμμα του τελευταίου μήνα. Μάζεψε έξι βαθμούς σε τέσσερις αναμετρήσεις και ενδιάμεσα μέτρησε και έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο. Ωστόσο με τόσο δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας δύο φορές με Σπάρτα και μία με Σλάβια, πήρε τουλάχιστον τα βατά παιχνίδια και έμεινε κοντά στην εξάδα. Κέρδισε με 1-0 τη Γιάμπλονετς εκτός έδρας πριν ένα μήνα και στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή κέρδισε με το ίδιο σκορ την Καρβινά εντός έδρας.

Ίσως η διακοπή να έκοψε τη φόρα της Τέπλιτσε. Είναι πάντα συμπαγής και δεν αφήνει τα παιχνίδια να ανοίξουν. Η Μποέμιανς χρειαζόταν τη διακοπή για να ηρεμήσει και πέρα τα ματς με τους μεγάλους, παίρνει αποτελέσματα και μακριά από την έδρα της. Περίμενα φαβορί τα «καγκουρό», θα πάω στα δεξιά με κάλυψη στο διπλό με ασιατικό μηδέν στο 1,95.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Γιάμπλονετς-Παρντούμπιτσε από το τσέχικο πρωτάθλημα.

Μέσα στη διακοπή κρατήθηκε σε αγωνιστικό ρυθμό η Γιάμπλονετς καθώς έπαιζε με την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε για τον θεσμό του Κυπέλλου. Κατάφερε να κερδίσει με 2-1 εκτός έδρας και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Έτσι, συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα βελτίωσε τη βαθμολογική της συγκομιδή τον τελευταίο μήνα, έχασε μόνο από την Μποέμιανς και έμεινε αήττητη στα επόμενα τρία παιχνίδια της. Μετράει πέντε διαδοχικά under εντός έδρας. Από την άλλη, η Παρντούμπιτσε μάζεψε τέσσερις βαθμοί σε τέσσερα ματς τον τελευταίο μήνα στο πρωτάθλημα. Δεν είναι άσχημος απολογισμός αν συγκριθεί με το διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου ανάμεσα στις διακοπές, όμως χρειάζεται να βελτιωθεί αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Έχει ξεκάθαρα θέμα αποτελεσματικότητας και η βαθμολογία δεν αποτυπώνει αυτό που αξίζει βάση των εμφανίσεών της. Μετράει επτά σερί under σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σκληροτράχηλη εντός έδρας η Γιάμπλονετς που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στο Κύπελλο. Η Παρντούμπιτσε δεν είναι ομάδα που θα σκοράρει πάνω από ένα γκολ. Είναι εξάποντη μάχη παραμονής και περιμένω κλειστό παιχνίδι. Το under καλοπληρώνει στο 1,97.

Δυάδα Σαββάτου

ΡΑΝΤΝΙΚ ΣΟΥΡΝΤΟΥΛΙΤΣΑ – ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΛΟΥΤΣΑΝΙ 2 (0 AH) 1,87

ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 2 (0 ΑΗ) 1,95

Μονό Κυριακής

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ Under 1,97

------------------------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.