Value Bet: Το εξόφθαλμο λάθος και τα combo της Πλζεν

Πέτρος Χαριζακλής21 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Εδώ είμαστε πάλι μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων για να δούμε τι θα φέρει το κουπόνι. Σερί παιχνίδια από εδώ στο εξής μέχρι τα Χριστούγεννα και τις ομάδες να θέλουν να χτίσουν φόρμα. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

Ξεκίνημα από την Τσεχία, όπου η Μλάντα Μπόλεσλαβ υποδέχεται την Παρντούμπιτσε.

Μέτρια η φετινή Μλάντα που στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το 1-0 από τη Σλάβια. Εντός συνήθως ανοίγουν τα παιχνίδια της αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προσφέρεται ως καθαρό φαβορί. Η Παρντούμπιτσε είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, εκτός έδρας έχει επισκεφθεί δύσκολες έδρες και πήρε ένα διπλό και στην ήττα από τη Γιάμπλονετς ήταν καλούτσικη. Το σετ έχει εξόφθαλμο λάθος στα δικά μου μάτια και θα πάω στη κόντρα του φαβορί, στο 4,35 το 2 DNB.

Πάμε στη Σερβία όπου η Νάπρεντακ υποδέχεται τη Μπάτσκα Τόπολα.

Η γηπεδούχος δεν είναι σε καλή κατάσταση, δυσκολεύεται να σκοράρει και αν δεν βελτιωθεί επειγόντως θα έχει μπελάδες αφού βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Μοναδική νίκη της εντός στις αρχές Αυγούστου. Η Μπάτσκα Τόπολα δεν είναι το ίδιο καλή με πέρυσι, επηρεάστηκε από τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και θα πρέπει να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της αν θέλει να παίξει και πάλι στην Ευρώπη. Δύο διπλά έχει φέτος, αμφότερες σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Τέτοια είναι και η Νάπρεντακ και ο Λούκιτς (φορ, 9 γκολ) μπορεί να οδηγήσει σε νίκη την ομάδα του, το διπλό πληρώνει δίφραγκο.

Πάμε και πάλι στην Τσεχία, όπου στο «Ντόλιτσεκ» της Πράγας η Μποέμιανς υποδέχεται την Τέπλιτσε.

Η Μποέμιανς δεν τα πάει καλά σε επίπεδο συγκομιδής φέτος, είναι μια κλασική ομάδα έδρας και η διακοπή μόνο καλό μπορεί να της έκανε για να δέσει και ο Νέτσιντ με την ομάδα. Στα 11 τελευταία εντός έχει χάσει μόνο από Πλζεν και Σπάρτα. Η Τέπλιτσε από την άλλη, είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να μειώσει τα αμυντικά της λάθη. Πριν τη διακοπή έκανε εξαιρετική εμφάνιση μεσοεπιθετικά αλλά έχασε με 1-2 από την ελλιπή λόγω covid-19 Λίμπερετς. Ο άσος πληρώνει λίγο πιο πάνω από το δίφραγκο (2,02) και μπαίνει στις επιλογές μου.

Τέλος, στο κυριακάτικο πρόγραμμα η Ζλιν υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν.

Η γηπεδούχος είναι μια ομάδα που με τον Πάνικ στον πάγκο της δεν θα μπορούσε να μην έχει επιθετική φιλοσοφία. Πριν τη διακοπή με αποτελεσματική εμφάνιση πήρε διπλό στη Μπουντεγιόβιτσε (2-1) και είχε την ηρεμία να δουλέψει. Εντός σκοράρει εύκολα (στα 12/13 πιο πρόσφατα). Η Πλζεν έχει χάσει την αίγλη των περασμένων ετών, παρόλα αυτά προσπαθεί να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Φέτος έχει κερδίσει μόνο τη Μποέμιανς εκτός και πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει τίτλο. Επίσης, είναι εντυπωσιακό πως σε επτά ματς έχει ισάριθμα combo (g/g+over), δείγμα των αμυντικών αδυναμιών της. Λέω να ρισκάρω, πιστεύω πως θα κερδίσει η Πλζεν αλλά δεν θα αποφύγει το να δεχθεί γκολ. Διπλό και g/g σε απόδοση 3,50.

Μονό Σαββάτου

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ 2 DNB 4,35

Δυάδα Σαββάτου

ΝΑΠΡΕΝΤΑΚ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ 2 2,00

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ 1 2,02

Μονό Κυριακής

ΖΛΙΝ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 2+G/G 3,50

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.