Στήλες Value Bet

Value Bet: Το αφεντικό της πόλης

Πέτρος Χαριζακλής11 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό σαββατοκύριακο. Η προηγούμενη στήλη δεν πήγε και τόσο καλά, έτσι αποφάσισα σήμερα να πάμε σε λιγότερες επιλογές. Τελευταίο σαββατοκύριακο πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, οπότε όπως πάντα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει.

Ξεκίνημα από τη Σλοβακία, όπου η Ζλάτε Μόραβτσε υποδέχεται την Ποντμπρέζοβα.

Σε κακή κατάσταση η γηπεδούχος, αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 13 παιχνίδια και είναι λογικό πως βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς. Μάλιστα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει σκοράρει μόλις σε ένα (δύο γκολ), δείγμα της φετινής ανυπαρξίας της. Η Ποντμπρέζοβα μπορεί να προέρχεται από ήττα στη Ζίλινα, όμως δείχνει και φέτος πως θα διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ. Τα εκτός έδρας δεν είναι το φόρτε της αλλά έχει σκοράρει στα 5/6 που έχει δώσει φέτος και τα δύο διπλά ήταν κόντρα στην προτελευταία Ζέμπλιν και στην 7η Ντούκλα. Αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της εξάδας θα πρέπει να βελτιωθεί και μακριά από την έδρα της. Καλύτερος αντίπαλος αυτή την περίοδο δεν υπάρχει από τη Ζλάτε Μόραβτσε και το 1,80 του διπλού έχει αξία.

Συνεχίζουμε στη Σερβία, με την Παρτίζαν να υποδέχεται την Τσουκαρίτσκι.

Με σπασμένα τα φρένα πηγαίνει στο φετινό πρωτάθλημα η Παρτίζαν, καθώς μετράει 12 διαδοχικές νίκες και οι έξι τελευταίες είναι χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Σαφώς είναι αήττητη (12-1-0) και δείχνει πως είναι η ευκαιρία της να εκμεταλλευτεί την απουσία ευρωπαϊκών διοργανώσεων για να πάρει τον τίτλο από τον Ερυθρό Αστέρα, με τη διαφορά να βρίσκεται στους έξι βαθμούς. Οι 4/5 εντός έδρας νίκες της συνοδεύτηκαν με Over. Η Τσουκαρίτσκι έχει προβλήματα απουσιών, με το ζόρι συμπλήρωσε 20άδα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα και η ήττα από τους Ιταλούς, μεγάλωσε το αρνητικό σερί σε οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «ασπρόμαυροι» δεν θα «γκελάρουν» κόντρα στην κουρασμένη Τσούκα, με ασιατικό χάντικαπ -1 όμως πληρώνει καλύτερα ο άσος στο 1,75.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το ντέρμπι της Λισσαβώνας στην Πορτογαλία, ανάμεσα σε Μπενφίκα και Σπόρτινγκ.

Οι «αετοί» προέρχονται από ήττα με 3-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη από τη Σοσιεδάδ στην Ισπανία, γεγονός που τους έκλεισε κάθε πόρτα ελπίδας για συνέχεια στη διοργάνωση. Πλέον είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσουν και στην Ευρώπη από το νέο έτος, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με μηδέν βαθμούς. Στο πρωτάθλημα η Μπενφίκα δεν κερδίζει άνετα είτε παίζει καλά είτε όχι, οι μισές της νίκες φέτος ήταν στο όριο. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ έχει μια μέρα λιγότερη ξεκούραση καθώς έπαιζε Πέμπτη κόντρα στη Ρακόφ. Ωστόσο έπαιζε στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και δεν είχε κούραση ταξιδιού, κέρδισε την πολωνική ομάδα και έκανε βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Κι αυτή κερδίζει στο όριο συχνά φέτος, αλλά δείχνει καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αμορίμ έχει τον Γιόκερες ξεκούραστο που ήταν τιμωρημένος στην Ευρώπη και το 3,05 του διπλού με προκαλεί. Σε καλύτερο μομέντουμ βρίσκονται τα «λιοντάρια» και με νίκη στο «Ντα Λουζ» μπορούν να γίνουν το αφεντικό της πόλης και να ξεφύγουν έξι βαθμούς από την αντίπαλό τους.

Δυάδα Σαββατοκύριακου

ΖΛΑΤΕ ΜΟΡΑΒΤΣΕ-ΠΟΝΤΜΠΡΕΖΟΒΑ 2  1,80

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ 1 (-1 ΑΗ)  1,75

Μονό Κυριακής

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ 2               3,05

-----------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.