Στήλες Value Bet

Value Bet: Της αρέσουν οι επαγγελματικές νίκες

Πέτρος Χαριζακλής29 Απριλίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Το τελευταίο του Απριλίου και πλησιάζουμε ακόμη περισσότερο στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων είτε έχουν πλέι οφ και πλέι άουτ είτε όχι. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν τα πήγαμε καλά, με δύο περασμένες επιλογές και μία επιστροφή. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει.

Ξεκινάμε από την Πορτογαλία και τη Μαδέιρα, για το Μαρίτιμο-Γκιμαράες.

Η νησιώτισσα είναι βελτιωμένη το τελευταίο δίμηνο εντός έδρας και προσπαθεί να σώσει την κατηγορία, έστω και μέσω των μπαράζ. Μετράει τρεις εντός έδρας νίκες στα τέσσερα τελευταία και μέχρι τέλος του πρωταθλήματος έχει άλλα τρία να δώσει στη Φούντσαλ. Προσπαθεί να επιτεθεί, να σκοράρει και να πάρει ό,τι μπορεί. Αν βελτιωθεί και εκτός, ίσως καταφέρει να μην παίξει μπαράζ. Η Γκιμαράες είναι σε κακό μομέντουμ, έξι ματς χωρίς νίκη και έχει βάλει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή της παρουσία. Τουλάχιστον έχει βατό πρόγραμμα, πλην του αγώνα με την Πόρτο την τελευταία αγωνιστική, ψάχνει αντίδραση για να παραμείνει κοντά στην 6η θέση, βρίσκεται στο -1 από τη Φαμαλικάο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν συμφέρει η ισοπαλία, θα παίξουν για τη νίκη. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, το over καλοπληρώνει στο 2,12.

Συνεχίζουμε στην Πορτογαλία, για το Ζιλ Βιθέντε-Μπενφίκα.

Σε κακό μομέντουμ η γηπεδούχος που μετράει έξι ματς χωρίς νίκη και πέντε τελευταία δεν έχει σκοράρει καν. Βρίσκεται στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δε νομίζω πως θα κινδυνέψει. Η Μπενφίκα επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Εστορίλ και δεν θέλει να έχει απώλειες κόντρα σε μικρές ομάδες, καθώς έχει δύο δύσκολα παιχνίδια με Μπράγκα και Σπόρτινγκ στη συνέχεια. Εκτός έδρας συνηθίζει να παίρνει επαγγελματικές νίκες και κάτι ανάλογο περιμένω και τώρα. Το 2+Under 3,5 πληρώνει 2,15.

Μεταφερόμαστε στην Τσεχία, για το Σίγκμα Ολομουτς-Μπάνικ Οστράβα.

Η Ολομουτς προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της Γιάμπλονετς, ωστόσο δεν εξασφάλισε ακόμη μαθηματικά την εξάδα. Δείχνει να έχει αμυντικό πρόβλημα τελευταία καθώς έχει δεχθεί 10 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Αν δεν χάσει εξασφαλίζει τα πλέι οφ καθώς έχει το προβάδισμα κόντρα στη Λίμπερετς λόγω διαφορά τερμάτων. Η Μπάνικ μετά την ήττα από τη Σλάβια, θα συμμετάσχει σίγουρα στο μεσαίο γκρουπ και το ματς με την Ολομουτς μοιάζει αδιάφορο από αυτή την άποψη. Θέλει όμως να παραμείνει στην 11η ή στην 12η θέση για να έχει καλύτερο πρόγραμμα στα πλέι άουτ. Μεγαλύτερο το κίνητρο της Σίγκμα, ο άσος καλοπληρώνει στο 2,18.

Κλείνουμε τη στήλη, επιστρέφοντας στην Πορτογαλία για το ντέρμπι του Οπόρτο. Πόρτο εναντίον Μποαβίστα.

Η ομάδα του Κονσεϊσάο βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα με πέντε συνεχόμενες νίκες, τελευταία μεσοβδόμαδα στην έδρα της Φαμαλικάο για το Κύπελλο. Το σκορ (2-1) όμως είναι ρευστό και ενόψει του επαναληπτικού την ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της. Βέβαια για την Πόρτο παίζει πιο σημαντικό ρόλο το πρωτάθλημα παρά το Κύπελλο. Η Μποαβίστα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παρά το γεγονός πως φαίνεται να μην προλαβαίνει την Ευρώπη, σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Χαρακτηριστικό είναι πως στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μετράει ισάριθμα g/g. Η συγκεκριμένη επιλογή καλοπληρώνει στο 2,20 και την αγοράζω.

Δυάδα με γκολ

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ Over 2,12

ΠΟΡΤΟ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ G/G 2,20

Δυάδα ΣΚ

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2+Under 3,5 2,15

ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 1 2,18

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.