Στήλες Value Bet

Value Bet: Την βολεύει ο βαθμός

Πέτρος Χαριζακλής03 Ιουνίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Καλό μήνα να έχουμε, αυτή είναι η τελευταία στήλη της σεζόν. Στην προηγούμενη στήλη είχαμε κάποιες επιστροφές με τη μία δυάδα έστω και με την επιστροφή της και πάμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά.

Το πρώτο παιχνίδι που με απασχόλησε είναι το Αούστρια Κλάγκενφουρτ-Ραπίντ Βιέννης.

Τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στην Αυστρία, με δύο «θέματα» να έχουν μείνει ανοιχτά. Η 4η και η 5η θέση για τις οποίες ερίζουν οι δύο ομάδες της Βιέννης. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η Αούστρια Κλάγκενφουρτ είναι αδιάφορη και ήδη έχει το μυαλό της στις διακοπές. Για κάποιους παίκτες της θα είναι το τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας. Η Ραπίντ από την άλλη, προέρχεται από νίκη επί της Στουρμ Γκρατς και έχει το πάνω χέρι για την 4η θέση, γεγονός που θα την στείλει από τώρα για διακοπές και θα γλιτώσει το έξτρα πλέι οφ για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Της αρκεί να μην χάσει στο Κλάγκενφουρτ ακόμη και την ίδια ώρα να κερδίζει η Αούστρια Βιέννης τη Σάλτσμπουργκ, για να τερματίσει 4η. Υποψιασμένο το διπλό όπως είναι λογικό, θα ρισκάρω στην ισοπαλία του 3,85 που βολεύει τη Ραπίντ.

Συνεχίζουμε στην Πορτογαλία, όπου έχουμε μπαράζ παραμονής. Εστρέλα εναντίον Μαρίτιμο.

H γηπεδούχος είναι η έκπληξη της δεύτερης κατηγορίας και θέλει να ανέβει στην κορυφαία κατηγορία για πρώτη φορά με αυτό το όνομα. Είναι η φυσική συνέχεια μιας ομάδας με σχεδόν το ίδιο όνομα αλλά δεν είναι τυπική συνέχεια. Κατάφερε να φτάσει στα μπαράζ ανόδου μόλις στη δεύτερη χρονιά της στη δεύτερη κατηγορία. Είναι μια σφιχτή ομάδα, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 35 γκολ παθητικό. Είναι δυνατή εντός έδρας και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί. Η Μαρίτιμο από την άλλη, συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία εδώ και 37 συναπτά έτη. Πριν δύο χρόνια γλίτωσε για ένα βαθμό από τα μπαράζ και τώρα μένει να παλέψει για να σωθεί μέσω μιας άγνωστης για εκείνη διαδικασίας. Μάλιστα η 16η θέση είναι η χειρότερη που έχει πάρει εδώ και 37 χρόνια. Το γεγονός πως γλίτωσε τον απευθείας υποβιβασμό της, το οφείλει στην έδρα της καθώς εκτός έδρας είναι κάκιστη (1-2-14). Εχει σκοράρει στα περισσότερα εντός η Εστρέλα, βρίσκει δίχτυα σε σερί επτά ματς ανεξαρτήτως έδρας. Το g/g καλοπληρώνει στο 1,98.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Βισκόφ-Ζλιν στα μπαράζ παραμονής Τσεχίας.

Η Βισκόφ ήταν καλύτερη στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Ζλιν, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική και έχασε με 1-0. Θα προσπαθήσει να πάει τουλάχιστον στην παράταση το ματς κερδίζοντας με ισχνό σκορ και θα τα παίξει όλα για όλα. Η Ζλιν εκμεταλλεύτηκε μία από τις ευκαιρίες που της δόθηκε και έχει το πάνω χέρι έστω και με μικρό προβάδισμα. Συμπλήρωσε έτσι τέσσερα ματς αήττητη. Εκτός έδρας δεν είναι τόσο καλή και θα προσπαθήσει να γλιτώσει την ήττα, παίζοντας κυρίως άμυνα. Δεν βλέπω να ανοίγει το παιχνίδι, το Under πληρώνει 1,93.

Μονό Σαββάτου

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ Χ  3,85

Δυάδα ΣΚ

ΕΣΤΡΕΛΑ ΝΤΑ ΑΜΑΝΤΟΡΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ G/G  1,98

ΒΙΣΚΟΦ – ΖΛΙΝ Under     1,93

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.