Value Bet: Θα ξεσπάσει η Λίντσερ

Πέτρος Χαριζακλής28 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Το τελευταίο του Νοεμβρίου, ενός πολύ άσχημου μήνα για την Ελλάδα λόγω των πολλών θανάτων εξαιτίας του κορωνοϊού. Ας ελπίσουμε ότι θα σταματήσει αυτός ο αριθμός να ανεβαίνει και θα παραμείνουμε υγιείς όλο και περισσότεροι. Πάμε στα δικά μας τα στοιχηματικά, να δούμε τι έχουμε επιλέξει αυτό το σαββατοκύριακο, μετά τις κακές επιλογές της περασμένης εβδομάδας.

Ξεκίνημα από την Τσεχία, όπου η Πρίμπραμ υποδέχεται τη Μλάντα.

Η γηπεδούχος είναι η ουραγός της βαθμολογίας και όπως πηγαίνει το πράγμα δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Προέρχεται από 1-1 κόντρα στη Μπρνο, αλλά τώρα η δυσκολία ανεβαίνει. Η Μλάντα Μπόλεσλαβ από την άλλη, προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και τεσσάρα επί της Παρντούμπιτσε. Εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει ακόμη αλλά μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνει για να ξεφύγει κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το διπλό στο δίφραγκο μου κάνει και μπαίνει στις επιλογές μου.

Συνεχίζουμε στο ίδιο πρωτάθλημα με το Καρβινά-Ζλιν.

Η Καρβινά μπορεί να έχασε από την Ολομουτς, ωστόσο κάνει μια καλή χρονιά. Εντός είναι δυνατή και έχει χάσει μόνο από τη Σπάρτα, ενώ σκοράρει εύκολα. Η Ζλιν από την άλλη, παρότι δεν εντυπωσιάζει προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Στην αντεπίθεση είναι φαρμάκι και αυτό πληρώνουν όσοι την υποτιμούν. Εκτός δεν το έχει και πολύ αλλά βρίσκει δίχτυα στα τελευταία της παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Το g/g είναι ψηλά, πληρώνει 1.88, και μπαίνει στις επιλογές μου.

Την Κυριακή, η Γιάμπλονετς υποδέχεται τη Μποέμιανς.

Οι «γκαλάκτικος» προέρχονται από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τη Λίμπερετς και στην έδρα της τα καταφέρνουν πάντα καλύτερα. Έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και υποδέχονται μια Μποέμιανς που θα δώσει το τρίτο παιχνίδι της μέσα σε μια εβδομάδα, μεσοβδόμαδα έχασε με 2-1 από τη Μπουντεγιόβιτσε έχοντας 11 απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών και covid. Τα «καγκουρό» δεν έχουν κάνει σεφτέ εκτός φέτος και είναι ομάδα έδρας. Ο άσος είναι χαμηλά, όπως αναμενόταν, τον συνδυάζω με Over 1,5 σε απόδοση 1,97 και νοστιμίζει.

Τέλος, στην Αυστρία η Λίντσερ υποδέχεται την Αλταχ.

Από ήττα-μαχαιριά προέρχεται η γηπεδούχος στην Ευρώπη που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή της πρόκριση. Στο δεύτερο από τα τέσσερα διαδοχικά εντός, έχει στόχο να ξεσπάσει πάνω στην Αλταχ. Η φιλοξενούμενη είναι σε κρίση έχοντας συμπληρώσει τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και μεσοβδόμαδα υπέστη θύμα έκπληξης στο Κύπελλο, χάνοντας με 2-1 από ομάδα της 4ης κατηγορίας. Η ψυχολογία της δεν είναι σε καλά επίπεδα. Ψάχνει ξέσπασμα η Λίντσερ, γι΄αυτό θα πάω στον άσο με ασιατικό χάντικαπ δύο τερμάτων (2,21).

Δυάδα Σαββάτου

ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ 2 2,00

ΚΑΡΒΙΝΑ – ΖΛΙΝ G/G 1,88

Δυάδα Κυριακής

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 1+Over 1,5 1,97

ΛΙΝΤΣΕΡ – ΑΛΤΑΧ 1 (-2 ΑΗ) 2,21

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.