Value Bet: Σοβαρές φέτος Στουρμ και Χολστάϊν

Πέτρος Χαριζακλής24 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε το τελευταίο ολόκληρο για το μήνα Οκτώβριο. Η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει αρχίσει και περιπλέκει, σχεδόν σε όλη την Ευρώπη υπάρχει έξαρση κρουσμάτων και αυτό φυσικά δεν μπορεί να μην επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν τα πήγαμε καλά στη στήλη, ωστόσο συνεχίζουμε. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει αυτό το σαββατοκύριακο.

Ξεκίνημα με παιχνίδι από την 2η κατηγορία της Γερμανίας, ανάμεσα στη Χόλσταϊν Κίελ και την Γκρόιτερ Φιρτ.

Η γηπεδούχος είναι αήττητη μέχρι στιγμής (3-1-0) και δείχνει ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο. Σε σχέση με πέρυσι έχει μετατραπεί σε μια στιβαρή ομάδα που διεκδικεί τις ευκαιρίες της επιθετικά αλλά δεν είναι αφελής σε άμυνα και επίθεση. Αυτό φαίνεται και στο γεγονός πως έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ φέτος ενώ εντός έδρας μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Γκρόιτερ από την άλλη, έχασε για πρώτη φορά φέτος από το Αμβούργο, μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. Είναι μια ομάδα που παρά τα τέσσερα γκολ σε τέσσερα ματς, δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και στη δημιουργία φάσεων. Ο άσος της Χόλσταϊν πληρώνει εξαιρετικά (2,05) και μπαίνει στις επιλογές μου.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία και το Ριντ-Στουρμ Γκρατς.

Η γηπεδούχος παίζει με ένα άκρως επιθετικό στυλ τη φετινή χρονιά, το οποίο όμως δεν την έχει βοηθήσει αρκετά να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται. Έχει κερδίσει μόνο τη Βάτενς, ενώ την περασμένη εβδομάδα αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την ΒΑΚ. Την Πέμπτη εμφανίστηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Ριντ και οι συγκεκριμένοι παίκτες στάλθηκαν σε απομόνωση. Η Ριντ μετράει g/g σε όλα της τα φετινά παιχνίδια. Η Στουρμ από την άλλη, δείχνει διαφορετική τη φετινή χρονιά με τον Ιλτσερ στον πάγκο της και είναι αήττητη. Από αγωνιστική σε αγωνιστική βελτιώνεται, στο Κύπελλο προκρίθηκε εύκολα και έχει καλή παράδοση στην έδρα της Ριντ. Επιλογή το διπλό της Στουρμ σε απόδοση 2,21.

Την Κυριακή, η Βάτενς υποδέχεται την Χάρτμπεργκ.

Η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια για τη δυναμική των δύο ομάδων. Η Βάτενς έχει πάρει μια νίκη επί της Αλταχ (2-0) και εκεί μόνο έκανε καλή εμφάνιση. Συνήθως εντός έδρας είναι χειρότερη από ό,τι εκτός, αφού δεύτερη σερί χρονιά αγωνίζεται σε ουδέτερο. Την περασμένη εβδομάδα έπεσε θύμα έκπληξης στο Κύπελλο, χάνοντας από ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Η Χάρτμπεργκ φαίνεται να έχει καλύτερο ρόστερ από πέρυσι αλλά είναι επηρεασμένη από τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Εμφανίσεις όπως οι περσινές δεν έχει κάνει ακόμη, ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα ενώ στο Κύπελλο δυσκολεύτηκε κόντρα σε ομάδα τέταρτης κατηγορίας. Δεν καταλαβαίνω γιατί προσφέρεται τόσο ψηλά το διπλό (3,09) της Χάρτμπεργκ που εκτός έδρας παίζει ακόμη πιο επιθετικά, και θα το επιλέξω.

Δυάδα Σαββάτου

ΡΙΝΤ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 2     2,21

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ 1     2,05

Μονό Κυριακής

ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ 2    3,09

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.