Στήλες Value Bet

Value Bet: Σκοράρει σε 14 σερί εκτός

Πέτρος Χαριζακλής07 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό μήνα να έχουμε. Η τελευταία μας στήλη πήγε έτσι κι έτσι, καθώς πέρασε μόνη η μία από τις δύο δυάδες. Εμείς συνεχίζουμε ταπεινά και με όπλο μας τη μελέτη, πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει.

Ξεκινάμε από την αγαπημένη Τσεχία, για το Σλοβάτσκο-Τέπλιτσε.

Η γηπεδούχος ήταν κατώτερη των περιστάσεων την περασμένη εβδομάδα και επέτρεψε στη Γιάμπλονετς να πάρει την πρώτη της νίκη. Έγραφα πως ελπίζω να μην επηρεαστεί από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, έμεινα όμως με την ελπίδα. Εντός είναι σοβαρή (3-1-1) αλλά έχει κερδίσει μόνο τις τρεις ουραγούς. Η Τέπλιτσε έδειξε και με τη Σλάβια πως είναι φονέας γιγάντων φέτος, της αρέσει να παίζει πίσω από την μπάλα και να μην έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάτι ανάλογο περιμένω να κάνει και στο «Μίροσλαβ Βαλέντα». Εκτός έδρας σκοράρει σε 14 ματς σερί και φέτος έχει δυσκολέψει ακόμη και τις ομάδες που την κέρδισαν. Δεν υπάρχει λογική στο 1,53 του άσου, θα πάω στην κόντρα με κάλυψη γιατί δεν θα χαλαστεί με το Χ η Τέπλιτσε. Διπλό με ασιατικό μηδέν στο 4,40.

Συνεχίζουμε στη Σερβία για το Νόβι Παζάρ-Βοϊβοντίνα.

Οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Όταν παίζουν στην έδρα τους παίρνουν δύναμη, όταν παίζουν εκτός χάνονται. Η Νόβι Παζάρ με τις μεταγραφές των Λιάγιτς, Σκέποβιτς και Σούμα στοχεύει στην Ευρώπη, όμως δεν μπορεί να χτίσει σερί νικών. Μετά από δύο εκτός έδρας ήττες, επιστρέφει στη θαλπωρή της έδρας της. Από την άλλη, η Βοϊβοντίνα μετά από δύο εντός έδρας νίκες, επιστρέφει σε έξοδο που φέτος δεν έχει καν διπλό και σκοράρει με αίτηση (άσφαιρη στα 3/4 ματς). Περίμενα πιο ισορροπημένο το σετ, κακώς υποτιμούν οι μπουκ την γηπεδούχο. Επειδή όμως σέβομαι και την αντίπαλο, θα πάω στα αριστερά με κάλυψη, στο 1 (0 ΑΗ) στο 2,42.

Μεταφερόμαστε στη Σλοβακία για το Σκάλιτσα-Κόζιτσε.

Μάχη παραμονής μοιάζει με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο απέχουν αρκετά και από το πρώτο μισό της βαθμολογίας. Η Σκάλιτσα είναι καλή ομάδα στην έδρα της, εκεί έχει μαζέψει άλλωστε τους 5/7 βαθμούς της. Ψάχνει αντίδραση μετά το 5-3 από τη Ζίλινα και τη νίκη μετά από ένα μήνα. Η Κόζιτσε είχε χρόνια να παίξει στην πρώτη κατηγορία και θέλει χρόνο να προσαρμοστεί. Προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, έχοντας δεχθεί 12 γκολ. Σε πέντε εξόδους μετράει 4 ήττες και μία νίκη (επί της ουραγού Μιχαλόβτσε). Πιστεύω πως η εντός έδρας δυναμική της Σκάλιτσα μαζί με την εμπειρία που έχει στην κατηγορία από πέρυσι, μπορεί να μας δώσουν τον άσο στο 2,20.

Τέλος, κλείνουμε τη στήλη με το Φαμαλικάο-Γκιμαράες από την Πορτογαλία.

Η Φαμαλικάο προέρχεται από σπουδαίο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα (Μποαβίστα), τον «έκλεψε» στις καθυστερήσεις και συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία εντός (2-1-0) όμως θα έχει μια σημαντική απουσία, του φορ Κάντις που αποβλήθηκε. Η Γκιμαράες παρά τη νίκη της με ανατροπή επί της Εστορίλ, άλλαξε ξανά προπονητή. Αυτή τη φορά πήρε τον έμπειρο Πατσέκο, ο οποίος όμως δεν είναι μάγος να αλλάξει την εικόνα της από τη μία μέρα στην άλλη. Εκτός μπορεί να έχει 4 βαθμούς σε τρία ματς, όμως έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ. Περίμενα καθαρό φαβορί τη Φαμαλικάο, είναι ισορροπημένο το σετ και έτσι θα πάρω και την κάλυψη στο 1 (0 ΑΗ) σε απόδοση 1,81.

Μονό Σαββάτου

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ 2 (0 ΑΗ) 4,40

Μονό Σαββάτου

ΝΟΒΙ ΠΑΖΑΡ – ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ 1 (0 AH) 2,42

Δυάδα ΣΚ

ΣΚΑΛΙΤΣΑ – ΚΟΖΙΤΣΕ 1 2,20

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 1 (0 ΑΗ) 1,81

------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.