Στήλες Value Bet

Value Bet: Ψάχνει ξέσπασμα η Παρτίζαν

Πέτρος Χαριζακλής02 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό Σαββατοκύριακο. Καλό μήνα να έχουμε, γιορτινό με υγεία και επιτυχίες. Η τελευταία στήλη δεν πήγε τόσο καλά, καθώς ναι μεν στη δυάδα είχαμε επιστροφές αλλά το μονό δεν επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο συνεχίζουμε και πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το πρόγραμμα του πρώτου σαββατοκύριακου του Δεκεμβρίου.

Ξεκινάμε από τη Σλοβακία, με το Ζλάτε Μόραβτσε-Ζίλινα.

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η γηπεδούχος που μετράει πέντε διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει σταυρώσει ακόμη νίκη. Μετά από 15 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και οι τρεις βαθμοί έχουν έρθει από ισοπαλίες (οι δύο εντός έδρας). Από την άλλη, η Ζίλινα κάνει καταπληκτική χρονιά. Είναι αήττητη εδώ και 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα εδώ και επτά παιχνίδια. Η μεγάλη της δύναμη είναι η έδρα της, αλλά εκτός είναι κυνική. Μάλιστα στα τρία διπλά της δεν έχει δεχθεί γκολ. Τελευταίος εναντίον δεύτερου, περίμενα κοντά στο 1,50 το διπλό και στο 1,78 που κυκλοφορεί το αγοράζω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Συνεχίζουμε στην Τσεχία, με το Γιάμπλονετς-Τέπλιτσε.

Η γηπεδούχος παρά το χιονισμένο τοπίο την προηγούμενη εβδομάδα, κέρδισε την Παρντούμπιτσε εντός και θέλει να κάνει δεύτερη διαδοχική επιτυχία στο «Στρέλνιτσε» για να ξεφύγει κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το αήττητο σερί της έφτασε τους πέντε αγώνες μαζί με το Κύπελλο και φέτος στην έδρα έχει σκοράρει στα 6/7 παιχνίδια της. Η Τέπλιτσε πήρε σημαντικό βαθμό κόντρα στην Μποέμιανς, το σερί της μεγάλωσε στα τρία παιχνίδια χωρίς ήττα και φέτος δείχνει πιο αποτελεσματική εκτός έδρας. Οι 10 βαθμοί που έχει μαζέψει μακριά από την έδρα της ήρθαν με γκολ, καθώς έχει σκοράρει στις 6/8 εξόδους της. Κάτι ανάλογο μπορεί να κάνει και στο «Στρέλνιτσε», υπάρχει αξία στο g/g του 1,80.

Μεταφερόμαστε στα Βαλκάνια και τη Σερβία, όπου η Παρτίζαν υποδέχεται τη Βοϊβοντίνα.

Αήττητο ήταν και πάει για την ασπρόμαυρη αρμάδα του Βελιγραδίου, καθώς την περασμένη εβδομάδα έχασε για πρώτη φορά εντός συνόρων. Μάλιστα όχι απλά έχασε, αλλά διασύρθηκε με 0-4 από την Μπάτσκα Τόπολα. Αυτή η βαριά ήττα έφερε τη μείωση της διαφοράς από τον 2ο Ερυθρό Αστέρα και θα ψάξει ξέσπασμα. Η Βοϊβοντίνα δυσκόλεψε τους πρωταθλητές Σερβίας, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι χειροπιαστό από το παιχνίδι. Μακριά από το «Καρατζόρτζε» δεν βλέπεται, αν και στην τελευταία της έξοδο έβγαλε τεράστιο διπλό στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα. Δεύτερη σερί εντός έδρας «γκέλα» δεν θα κάνει η Παρτιζάν, θα ψάξει ξέσπασμα γι’ αυτό και πήγα στον άσο με ασιατικό χάντικαπ -1 στο 1,82.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Φαμαλικάο-Πόρτο από το πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Με ήττα από την Μπενφίκα στο Κύπελλο επέστρεψε από τη διακοπή των εθνικών ομάδων η Φαμαλικάο. Έτσι, δεν μπορεί να επαναλάβει την περσινή ονειρική χρονιά που έφτασε στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει αρκετά καλά, κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο και στην έδρα της είναι σκληροτράχηλη και δέχεται δύσκολα γκολ. Από την άλλη, η Πόρτο προέρχεται από ήττα στη Βαρκελώνη χάνοντας κάθε ελπίδα για την πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ πλέον τίθεται εν αμφιβόλω και η πρόκριση. Για να μην τη χάσει θα πρέπει να μην ηττηθεί τουλάχιστον την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας κόντρα στη Σαχτάρ. Στο πρωτάθλημα, τα πηγαίνει καλά και βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι περισσότερες νίκες που παίρνει όμως είναι στο όριο. Εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στις 4/6 εξόδους της ενώ τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Κονσεϊσάο. Το διπλό είναι πιο ψηλά από ό,τι το περίμενα, όμως το g/g στο 1,90 είναι καλοπληρωμένο και έχει αξία με βάση τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Δυάδα Σαββάτου

ΖΛΑΤΕ ΜΟΡΑΒΤΣΕ-ΖΙΛΙΝΑ 2  1,78

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ 1 (-1 AH)  1,82

Δυάδα με γκολ

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ G/G         1,80

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΠΟΡΤΟ G/G  1,90

-------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.