Στήλες Value Bet

Value Bet: Ονειρεύεται η Γκιμαράες

Πέτρος Χαριζακλής13 Απριλίου 2024

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό σαββατοκύριακο. Μπήκαμε για τα καλά στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων, με το κίνητρο να είναι ο ισχυρότερος σύμμαχός μας. Την περασμένη εβδομάδα τα πήγαμε εξαιρετικά με 4/5 επιλογές, αν είχε περάσει και ο άσος της Μπάτσκα Τόπολα, τότε θα κάναμε πάρτι. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από αυτό το σαββατοκύριακο.

Ξεκινάμε από την Πορτογαλία και το Γκιμαράες-Φαρένσε.

Σε εξαιρετικό μομέντουμ βρίσκεται η ομάδα του Πατσέκο που την περασμένη εβδομάδα έβγαλε ένα τεράστιο διπλό στο «Ντραγκάο» επί της Πόρτο. Αυτό το αποτέλεσμα την έφερε ισόβαθμη με την Μπράγκα στην 4η θέση και στο -2 από την 3η θέση. Αποτέλεσμα που την κάνει να ονειρεύεται για καλύτερη διοργάνωση από το Κόνφερενς Λιγκ και παίζει με λιγότερο άγχος αφού έχει εξασφαλίσει την Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα έχει τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Πόρτο, όμως έχουμε μέρες μέχρι τότε. Από την άλλη, η Φαρένσε πήρε το τρίποντο-ανάσα που έψαχνε και τώρα θα περιμένει κάποιο βατό παιχνίδι για να πάρει 2-3 βαθμούς ακόμη για μην κινδυνέψει. Εκτός έδρας δεν είναι καλή. Ο άσος είναι δίκαιος, με το over νοστιμίζει στο 1,81.

Συνεχίζουμε στη Σερβία, με τη Βοϊβοντίνα να υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα.

H Bοϊβοντίνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στα πέναλτι επί της Τσουκαρίτσκι στο Κύπελλο. Στο «Καρατζόρτζε» είναι δυνατή, ωστόσο θα είναι κουρασμένη από ένα επιπλέον παιχνίδι. Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και είμαστε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Η Μπάτσκα Τόπολα είναι ξεκούραστη, σε τρομερή φόρμα και η μοναδική αήττητη ομάδα εκτός έδρας στην κατηγορία. Το σετ το περίμενα ανάποδα, όμως επειδή και οι δύο είναι φορμαρισμένες θα πάω στα δεξιά με κάλυψη στο 2 με ασιατικό χάντικαπ στο 2,05.

Μεταφερόμαστε στην Τσεχία, για το Βικτόρια Πλζεν-Σλάβια Πράγας.

Την Πέμπτη (11/4) η Πλζεν παραχώρησε 0-0 στη Φιορεντίνα στον πρώτο προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, την ερχόμενη Πέμπτη (18/4) είναι ο επαναληπτικός στη Φλωρεντία. Στο πρωτάθλημα από 0-0 στην έδρα της Καρβινά, ενώ φαίνεται αδιάφορη καθώς έχει εξασφαλισμένη την 3η θέση και δεν προλαβαίνει για πιο πάνω. Αντιθέτως, η Σλάβια μετράει τέσσερις σερί νίκες, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από πέντε μήνες και δεν έχει σκοπό να πέσει από εκεί. Είναι πιο ξεκούραστη και με μεγαλύτερο κίνητρο, το διπλό είναι υποψιασμένο, όμως το Over 1,5 στο 2,23 πληρώνει εξαιρετικά.

Κλείνουμε με το Τσουκαρίτσκι-Παρτίζαν, από το πρωτάθλημα Σερβίας.

Η Τσουκαρίτσκι δεν είναι σε καλή φόρμα το τελευταίο χρονικό διάστημα και μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Βοϊβοντίνα. Εντός έδρας έχει καλή δυναμική, έχει εξασφαλισμένα τα πλέι οφ και είμαστε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Η Παρτίζαν θέλει να πάει στα πλέι οφ τουλάχιστον στο -4 και αυτό να μην αυξηθεί, είναι σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία και μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου επί της Βόζντοβατς στα πέναλτι. Μεγαλύτερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων, καλοπληρώνει το διπλό στο 2,05.

Δυάδα Σαββατοκύριακου

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΦΑΡΕΝΣΕ 1+Over   1,81

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ   2+Over 1,5   2,23

Δυάδα Κυριακής

ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ 2 (0 ΑΗ)   2,05

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ  2   2,05

------------------------------------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.