Value Bet: Οι εννέα εντός έδρας νίκες από το ημίχρονο

Πέτρος Χαριζακλής04 Ιουλίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Οδεύουμε προς το τέλος, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων να λιγοστεύουν. Στην τελευταία στήλη, πέρασε μόνο η δυάδα των Αλταχ και Μποέμιανς, ωστόσο ήταν αρκετή για να δώσει κέρδος στη στήλη. Στην Ουγγαρία το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την Ντέμπρετσεν να υποβιβάζεται, ενώ στην Τσεχία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος έχουμε αναβολές στα πλέι άουτ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην Καρβινά. Πάμε να δούμε τι κρατήσαμε από αυτό το κουπόνι.

Ας ξεκινήσουμε από το Σαββατιάτικο Μλάντα-Μποέμιανς. Η Μλάντα μπορεί να μην ενθουσίασε αλλά βρήκε πάλι τα πατήματά της και με δύο νίκες πέρασε το εμπόδιο της Μπουντεγιόβιτσε. Τώρα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολο κόντρα στην φορμαρισμένη Μποέμιανς, ωστόσο έχει το πλεονέκτημα πως ξέρει την διαδικασία από πέρυσι. Τα «καγκουρό» έκαναν τρομερή ανατροπή με την Σλοβάτσκο και με 2/2 νίκες πέρασαν και αυτά στην επόμενη φάση. Φουλ φόρμα με οκτώ νίκες σε εννέα ματς, θέλουν να σκοράρουν. Εχουν φέρει δύο over φέτος μεταξύ τους, πάμε για το τρίτο με απόδοση κοντά στο δίφραγκο (1,95). Μεταφερόμαστε στην Αυστρία, όπου η Λίντσερ υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ.

Εχασε το τρένο της 2ης θέσης η Λίντσερ μετά την ήττα από την Ραπίντ και βλέπει και την 3η θέση να είναι μακριά παρότι την κατέχει. Αυτό γιατί αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ που δεν θα της χαριστεί ενώ την ίδια ώρα η ΒΑΚ υποδέχεται την αδιάφορη Ραπίντ. Η Σάλτσμπουργκ έδειξε και με την Στουρμ πως δεν θα αφήσει κανένα ματς, εξάλλου κυνηγάει το ρεκόρ των 110 γκολ, της μένουν 4 για να το σπάσει. Συν τοις άλλοις, θέλει να εκδικηθεί την Λίντσερ που την κόντραρε όλη την χρονιά. Φουλ επίθεση η Λίντσερ για τη νίκη, δεν θα μείνει χωρίς τέρμα η μηχανή των γκολ (106) στο φετινό πρωτάθλημα Σάλτσμπουργκ. Πάμε με το combo G/G+Over (1,90).

Tέλος, επιστρέφουμε στην Τσεχία όπου η Σπάρτα υποδέχεται την Γιάμπλονετς. Με την ψυχολογία στα ύψη η Σπάρτα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, με σπρώξιμο όμως από την διαιτησία, παίρνει το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο και ουσιαστικά είναι αδιάφορη στα τελευταία δύο ματς των πλέι οφ. Ομως, παίζει εντός και οι οπαδοί της θα θέλουν να γιορτάσουν την κούπα στην έδρα τους και η Σπάρτα έχει 10 νίκες εντός, οι 9 ήταν από ημίχρονο. Η Γιάμπλονετς έδειξε για μία ακόμη φορά πως δεν είναι καλά μετά την πανδημία και μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την Ευρώπη. Ασος από ημίχρονο όπως συνηθίζει η Σπάρτα, με υψηλό ρίσκο (2,40) λόγω αντίθετου κινήτρου.

Δυάδα σαββατοκύριακου

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ OVER 1,95

ΛΙΝΤΣΕΡ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G & OVER 1,90

Μονό

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1ημ. / 1 τελ. 2,40

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.