Value Bet: Οι έδρες και οι 15 απουσίες

Πέτρος Χαριζακλής07 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Θα φανεί βέβαια πόσο καλός θα είναι γιατί από σήμερα ξεκίνησε στη χώρα ολικό lockdown για τρεις εβδομάδες. Ας ελπίσουμε να είναι μόνο τόσο γιατί η οικονομία δεν αντέχει άλλο. Στα δικά μας τα στοιχηματικά, την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε ο άσος της Πόλτεν και ο άσος με χάντικαπ της Σάλτσμπουργκ, τα παιχνίδια που συνδυάστηκαν με αυτές τις επιλογές αναβλήθηκαν και επέστρεψαν το ποντάρισμα οπότε στην ουσία πέρασαν οι δύο αυστριακές. Πάμε να δούμε τι έχει αυτό το σαββατοκύριακο το κουπόνι.

Ξεκίνημα από τη γειτονική Σερβία, όπου η Νόβι Παζάρ υποδέχεται τη Ζλάτιμπορ.

Τα έχουμε ξαναπεί για τους γηπεδούχους, μας πλήρωσαν και πριν δύο εβδομάδες με τον άσο επί της Ραντ. Είναι μια ομάδα έδρας και εκεί στηρίζεται (13/15 βαθμούς τους πήρε εντός) για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Νόβι προέρχεται από βαριά ήττα από την Τσουκαρίτσκι, όμως εντός μετράει τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ραντ, Βοϊβοντίνα και Ιντίγια. Η Ζλάτιμπορ από την άλλη, άρχισε άσχημα με έξι βαθμούς σε δέκα αγώνες, άλλαξε προπονητή, ο οποίος ανέλαβε στις αρχές Οκτωβρίου και την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το πρώτο της διπλό στην πρώτη κατηγορία με 2-0 επί της Ραντ. Τώρα έχει δεύτερο διαδοχικό εκτός και δεν είναι ομάδα που μπορεί να κάνει το 2x2, γενικά είναι μια νεανική ομάδα. Ο άσος της Νόβι Παζάρ πληρώνει κοντά στο δίφραγκο (1,97) και αποτελεί την πρώτη επιλογή μου.

Πάμε πιο κεντρικά στην Ευρώπη, στην Αυστρία, όπου η Σανκτ Πόλτεν υποδέχεται τη Βάτενς.

Η Πόλτεν προέρχεται από τεσσάρα επί της Ριντ. Είναι έκπληξη η φετινή της πορεία και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να «χτυπήσει» και την πόρτα των πλέι οφ. Εντός έδρας είναι δυνατή και φουλ επιθετική. Ετσι μπορεί να πάρει τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη της, σε απόδοση 1,90 ο άσος, κόντρα σε μια Βάτενς που προέρχεται από την σφαλιάρα με 5-0 από την Σάλτσμπουργκ και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της.

Μετακομίζουμε στην Τσεχία, όπου έχουμε επιστροφή του πρωταθλήματος μετά από ένα μήνα και την Κυριακή η Τέπλιτσε υποδέχεται τη Λίμπερετς.

Η Σλόβαν έπαιξε την Πέμπτη στη Γερμανία με τη Χοφενχάϊμ έχοντας 15 απουσίες λόγω κορωνοϊού, διασύρθηκε με 5-0 όπως ήταν φυσιολογικό, και δεν θα έχει τη δυνατότητα να έχει φρέσκους παίκτες στο πρωτάθλημα. Είναι ευκαιρία για την Τέπλιτσε να πάρει την τρίτη φετινή νίκη της έχοντας σύμμαχο και την παράδοση. Ο άσος είναι στο 1,93 λόγω των απουσιών της Λίμπερετς, αξίζει το ποντάρισμα πριν καταποντιστεί.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Ραπίντ Βιέννης-Σάλτσμπουργκ.

Αμφότερες προέρχονται από ευρωπαϊκό παιχνίδι, ωστόσο η Σάλτσμπουργκ είχε δύο μέρες περισσότερες ξεκούραση (έπαιζε την Τρίτη και διασύρθηκε με 2-6 από τη Μπάγερν). Η Ραπίντ σπατάλησε περισσότερη ενέργεια από όσο ήθελε κόντρα στη Ντάνταλκ (4-3, την Πέμπτη) με την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ να έχει σίγουρα περισσότερη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της. Η πρωταθλήτρια μπορεί να περάσει από τη Βιέννη σε ανοιχτό ματς. Το combo (2+over) πληρώνει αρκετά καλά (1,97).

Δυάδα Σαββάτου

ΝΟΒΙ ΠΑΖΑΡ – ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ 1 1,97

ΣΑΝΚΤ ΠΟΛΤΕΝ – ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ 1 1,90

Δυάδα Κυριακής

ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ 1 1,93

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2&OVER 1,97

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.