Value Bet: Ο σωστός δρόμος και η παράδοση

Πέτρος Χαριζακλής06 Ιουνίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Ιούνιο φτάσαμε με αυτά και με αυτά, με τον κορωνοϊό να «καταστρέφει» ουσιαστικά την χρονιά και τα περισσότερα πρωταθλήματα κοιτούν να σώσουν ό,τι σώζεται. Φυσικά προέχει η υγεία μας αλλά σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι εργάζονται γύρω από το ποδόσφαιρο και βρίσκονται εδώ και ένα τρίμηνο σε δύσκολη κατάσταση. Πάμε να δούμε γρήγορα γρήγορα τις σημερινές επιλογές.

Στην Αυστρία θα σταθούμε στο Αλταχ-Βάτενς.

Πλέι άουτ έχουμε στην Αυστρία και είμαστε στην 2η αγωνιστική. Η Αλταχ παλεύει τουλάχιστον για την 8η θέση που θα της δώσει την ευκαιρία για Ευρώπη. Θετικό δείγμα γραφής κόντρα στη Μάτερσμπουργκ στην πρεμιέρα. Η Βάτενς από την άλλη, ήταν μια τρικυμία σκέτη κόντρα στην ανταγωνίστρια Πόλτεν (0-5). Πιο ποιοτική η Αλταχ, μου κάνει ο άσος στο 1,83.

Συνεχίζουμε στην Σερβία όπου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Ράντνικ Σουρντούλιτσα.

Τρεις αγώνες πριν το τέλος, ο Αστέρας είναι αδιάφορος αφού πανηγύρισε το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική όμως παίζει εντός και θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο και θέλει να το γιορτάσει μια μεγάλη νίκη, παίρνοντας ρυθμό ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Παρτιζάν στο Κύπελλο την Τετάρτη. Η Ράντνικ είναι διάφορη και ίσως κουρασμένη από τα τρία ματς σε μια βδομάδα. Η παράδοση δείχνει νίκη Αστέρα με πολλά γκολ, καλύτερο το ασιατικό χάντικαπ (-3) από το combo, σε απόδοση 1,99.

Μεταφερόμαστε στην Ουγγαρία όπου η Ουίπεστ υποδέχεται την Χόνβεντ.

Επτά αγώνες πριν το τέλος η γηπεδούχος άλλαξε προπονητή, με τον Βίγκνιεβιτς να αποτελεί παρελθόν μετά από 7 χρόνια, αφού η ομάδα έχασε από την Κισβάρντα και συμπλήρωσε πέντε ματς μακριά από τα τρίποντα. Από την άλλη, η Χόνβεντ δεν προλαβαίνει την τριάδα ούτε κινδυνεύει για υποβιβασμό και μεσοβδόμαδα κατέκτησε το Κύπελλο, οπότε εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ασος κινήτρου και επιβίωσης στο 2,22 για την Ουίπεστ.

Την Κυριακή ξεκινάμε από το Καρβινά-Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε στην Τσεχία.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος είμαστε στην Τσεχία και ακολουθούν πλέι οφ και πλέι άουτ. Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Καρβινά που περνάει κάμψη. Τιμωρημένος ο βασικός Ρούντιτς (στόπερ, 25/2). Νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες πήρε η Μπουντεγιόβιτσε (2-0 την Ολομουτς) και έδειξε να βγάζει αντίδραση και να μπαίνει ξανά στον σωστό δρόμο. Κακώς φαβοριτίζεται έτσι η γηπεδούχος, θα πάω στην κόντρα με κάλυψη (2 DNB) σε απόδοση 2,10.

Τέλος, κλείνουμε με το ΒΑΚ-Λίντσερ στην Αυστρία.

Πλέι οφ έχουμε εδώ και είμαστε στην 2η αγωνιστική. Η ΒΑΚ έδειξε τα δόντια της στην πρεμιέρα με το διπλό στο Γκρατς και τώρα θέλει να αποδείξει πως αξίζει να διεκδικήσει την 2η θέση. Μετράει 10 διαδοχικά over εντός έδρας. Η Λίντσερ επηρεάστηκε από την τιμωρία -12 βαθμών για ομαδική προπόνηση ενώ δεν είχαν αρθεί τα μέτρα στην Αυστρία και υπέστη ήττα-σοκ από την Χάρτμπεργκ (1-2). Θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση με όπλο την εξαιρετική εκτός έδρας συγκομιδή της (11 νίκες σε 11 ματς). Δεν πάω σε σημεία, θα εμπιστευτώ τις επιθέσεις τους σε απόδοση 2,00.

Δυάδα ΣΚ

ΑΛΤΑΧ – ΒΑΤΕΝΣ 1 1,83

ΚΑΡΒΙΝΑ – ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ 2 DNB 2,10

Μονό Σαββάτου

ΟΥΙΠΕΣΤ – ΧΟΝΒΕΝΤ 1 2,22

Δυάδα Αυστρίας-Σερβίας

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΛΙΝΤΣΕΡ G/G+OVER 2,00

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΡΑΝΤΝΙΚ ΣΟΥΡΝΤΟΥΛΙΤΣΑ 1 (-3 ασιατικό χάντικαπ) 1,99

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.