Value Bet: Να τελειώσει τον Παστόορ

Πέτρος Χαριζακλής12 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Την περασμένη εβδομάδα τα πήγαμε εξαιρετικά, 3/4 περασμένες επιλογές (μια δυάδα και ένα μονό). Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει αυτή την εβδομάδα.

Ξεκινάμε από την Αυστρία και το Ριντ-Αλταχ.

Η νεοφώτιστη προέρχεται από κακή εμφάνιση με τη Λίντσερ, ωστόσο εντός αλλάζει πρόσωπο. Εχει 10 βαθμούς και οι 9 είναι εντός, έχοντας κερδίσει και τη Ραπίντ. Η Αλταχ είναι ξεκάθαρα σε κρίση αφού συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες. Εκτός έδρας μετράει 6 σερί ήττες. Δύσκολη η κατάσταση για το μέλλον του Παστόορ στον πάγκο της. Μάλιστα μετά την τελευταία ήττα, οι οπαδοί της Αλταχ απαίτησαν με πανό πάνω από τα γραφεία της ομάδας, να αποχωρήσει μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Μέκελ. Ο άσος πληρώνει 2,09 και με ικανοποιεί, με τη Ριντ να μπορεί να τελειώσει μια ώρα νωρίτερα τον Ολλανδό από τον πάγκο της Αλταχ.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία και πάμε στο Σανκτ Πόλτεν-Χάρτμπεργκ.

Από εμφατικό διπλό (4-0) επί της Αλταχ προέρχεται η γηπεδούχος που έβγαλε αντίδραση μετά τον διασυρμό από την Σάλτσμπουργκ. Εντός έχει κερδίσει μόνο τη Ριντ φέτος αλλά είχε δύσκολο πρόγραμμα. Παίζει φουλ επίθεση με τους Σμιντ-Χούγκι να έχουν 13 γκολ μαζί. Η Χάρτμπεργκ επέστρεψε στις άσχημες εμφανίσεις μετά το διπλό στην Αντμίρα και δείχνει πως φέτος δυσκολεύεται περισσότερο εντός παρά εκτός. Παρότι η Χάρτμπεργκ σκοράρει εκτός, η εικόνα τους με οδηγεί στον καλοπληρωμένο άσο (1,99) της Πόλτεν.

Παραμένουμε στην Αυστρία, στο πρόγραμμα όμως της Κυριακής όπου έχουμε μάχη κορυφής μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Λίντσερ.

Η πρωταθλήτρια προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει να μείνει άσφαιρη σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια από τον Μάρτιο του 2019. Σαν να μαζεύτηκαν πολλές οι τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία ματς, δείγμα πως δεν είναι άτρωτη. Η Λίντσερ μπορεί να έχει μια μέρα λιγότερο ξεκούραση γιατί έπαιζε την Πέμπτη, ωστόσο έκανε ροτέισον και πήρε και νίκη ψυχολογίας στο τελευταίο της ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος δεν είναι τόσο τρομερή εκτός, αλλά με οδηγό το περσινό 3-2 στην κανονική διάρκεια θέλει να κάνει τη ζημιά στην απογοητευμένη Σάλτσμπουργκ. Θα πάω στην κόντρα του φαβορί, με την απαραίτητη κάλυψη (Χ2) σε απόδοση 2,20.

Τέλος, κλείνω τη στήλη με το Σλάβια-Λίμπερετς από το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Η Σλάβια δεν έκανε ιδιαίτερο ροτέισον και παρόλα αυτά έχασε από τη Λεβερκούζεν, τερματίζοντας 2η στον όμιλο του Γιουρόπα. Είναι αήττητη εδώ και 38 παιχνίδια εντός, πιστεύω όμως πως θα βγάλει κούραση ενώ πρέπει να σκεφτεί και το επόμενο παιχνίδι (ακολουθεί εμβόλιμη). Η Σλόβαν έκλεισε με ψηλά το κεφάλι τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Κόντρα στη Σλάβια θα δώσει το τρίτο παιχνίδι μέσα σε έξι ημέρες. Την Τετάρτη ακολουθεί εμβόλιμη και σίγουρα ο Χόφτιχ θα πρέπει να κάνει ροτέισον. Οι δανεικοί από τη Σλάβια έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν κανονικά, αλλά σκεφτείτε πόσο δύσκολο θα είναι. Περιμένω κλειστό ματς και μια νίκη της Σλάβια με χαμηλό σκορ (1+Under 3,5) σε απόδοση 2,25.

Δυάδα Σαββάτου

ΡΙΝΤ – ΑΛΤΑΧ 1 2,09

ΣΑΝΚΤ ΠΟΛΤΕΝ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ 1 1,99

Δυάδα Κυριακής

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΝΤΣΕΡ Χ2 2,20

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ 1+Under 3,5 2,25

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.