Στήλες Value Bet

Value Bet: Να μην επηρεαστεί από τον αποκλεισμό

Πέτρος Χαριζακλής30 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Το τελευταίο του Σεπτεμβρίου και σιγά σιγά μπαίνουμε για τα καλά στο φθινόπωρο, αν και ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι. Εξαιρετικά τα πήγαμε στην προηγούμενη στήλη, με 3/4 περασμένες επιλογές (μία δυάδα και ένα μονό) και θετικό πρόσημο στη στήλη. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από αυτό το πρόγραμμα.

Ξεκίνημα με την αγαπημένη Τσεχία, για το Γιάμπλονετς-Σλοβάτσκο.

Η Γιάμπλονετς είναι σε κακή κατάσταση καθώς αγνοεί τη νίκη μετά από 9 αγώνες στο πρωτάθλημα και ο κόουτς Λάταλ βρίσκεται υπό πίεση. Κατά κύριο λόγο παίζει άσχημο ποδόσφαιρο και με το ζόρι προκρίθηκε και στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα. Ωστόσο εντός έδρας τουλάχιστον βρίσκει δίχτυα. Η Σλοβάτσκο με εξαίρεση την έξοδο στην Πράγα και δεν έχει δεχθεί καν γκολ στις άλλες τρεις ούσα κυνική και πήρε δύο διπλά. Μπορεί να φύγει με τη νίκη από το «Στρέλνιτσε», ελπίζοντας πως δεν θα επηρεαστεί από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα. Γι΄αυτό τον λόγο δεν θα πάω στο καρφί διπλό, θα πάρω και την κάλυψη στο 2 (0 ΑΗ) σε απόδοση 1,74.

Παραμένουμε στην Τσεχία, για το Καρβινά-Σλόβαν Λίμπερετς.

Η Καρβινά προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και μοναδική νίκη της ήταν στην πρεμιέρα. Πλέον έχει αρχίσει και δεν σκοράρει και παρά το γεγονός πως στην έδρα της βελτιώνεται, δεν υπάρχει λόγος για να την εμπιστευτούμε. Βέβαια αναμένω σταδιακά να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών της καθώς ανακοινώθηκε νέος προπονητής, ο έμπειρος Γιαράμπεκ. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που αλλάζει ο προπονητής. Η Σλόβαν προέρχεται από δεύτερη διαδοχική ισοπαλία και τέταρτο παιχνίδι μακριά από τα τρίποντα. Ωστόσο έχει αρχίσει να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες και αν βελτιώσει την αμυντική της συμπεριφορά, τότε μπορεί να φύγει νικήτρια. Υπάρχει αξία στο διπλό, θα πάρω και κάλυψη στο 2 (0 ΑΗ) σε απόδοση 1,85 για μεγαλύτερη σιγουριά.

Μετακομίζουμε στην Πορτογαλία και στο Πόρτο, για το Μποαβίστα-Φαμαλικάο.

Η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Μποαβίστα υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα, με 4-1 από την Μπράγκα. Κάποτε θα συνέβαινε, όπως η αλήθεια είναι πως έχει παράπονα από τη διαιτησία. Στο «Ντο Μπέσσα» πάντα είναι ισχυρή και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα. Βέβαια δεν γνωρίζω πόσο θα επηρεαστεί από την πρώτη ήττα. Πάντως τα παιχνίδια της έχουν γκολ, καθώς μετράει 5/6 over και 6/6 g/g. Η Φαμαλικάο είναι πιο συμπαγής ομάδα, έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ και όλα ήταν εκτός έδρας. «Τρέχει» μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων και βρίσκεται μόλις στο -2 από τη σημερινή αντίπαλό της. Το over στο 1,92 έχει αξία καθώς η Μποαβίστα παίζει αλέγρο ποδόσφαιρο και μπορεί να συμπαρασύρει και τη Φαμαλικάο η οποία είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Γκιμαράες-Εστορίλ.

Σε κακό μομέντουμ βρίσκεται η γηπεδούχος με τέσσερα παιχνίδια μακριά από τις νίκες (τρία στο πρωτάθλημα και ένα στο Λιγκ Καπ) και έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ. Θέλει να αντιδράσει για να μην υποχωρήσει κι άλλο στη βαθμολογία και στο «Αφόνσο Ενρίκες» είναι πάντα δυνατή. Η Εστορίλ μετά το 2-2 με τη Βιζέλα που ήταν το τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, άλλαξε προπονητή. Απολύθηκε ο Πατσέσκο και στη θέση του ήρθε ο Σεάμπρα. Μάλιστα ο καινούριος προπονητής έκανε ντεμπούτο στο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα κερδίζοντας με 2-1 εκτός τη Λεϊσόες. Η Εστορίλ μετράει 5/6 over στο φετινό πρωτάθλημα. Ο τρόπος που παίζει είναι επιθετικός και ένα γρήγορο γκολ μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι. Το Over καλοπληρώνει στο 1,90.

Τσέχικη δυάδα Σαββάτου

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ 2 (0 ΑΗ) 1,74

ΚΑΡΒΙΝΑ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ 2 (0 ΑΗ) 1,85

Πορτογαλική δυάδα OVER

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ Over 1,92

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΕΣΤΟΡΙΛ Over 1,90

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.