Στήλες Value Bet

Value Bet: Μούχικα καυτός την οδηγεί

Πέτρος Χαριζακλής17 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Η προηγούμενη στήλη δεν πήγε όσο καλά θα θέλαμε, πέρασε η μία δυάδα της Κυριακής ενώ αυτή του Σαββάτου ήταν χαμένη λόγω της ήττας της Μπάνικ. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από αυτό το πρόγραμμα.

Ξεκινάμε με το Μλάντα Μπόλεσλαβ-Μπάνικ Οστράβα από την Τσεχία.

Η γηπεδούχος προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και σπουδαίο βαθμό στην έδρα της Πλζεν. Έδειξε πως άλλαξε ποδοσφαιρική αλλαγή με τον καινούριο τεχνικό, Χόλουμπεκ, στον πάγκο της και στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν δυνατή εντός έδρας. Η Μπάνικ έπαιξε δύο παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα μετά τη χειμερινή διακοπή, πρώτα έχασε από την τελευταία Μπουντεγιόβιτσε και μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Πλζεν σε εξ αναβολής παιχνίδι. Ο κόουτς Χάπαλ φαίνεται να μην μπορεί να βρει τη σωστή τακτική της ομάδας του, η Μπάνικ ούτε καν σκόραρε σε δύο ματς. Πιο ξεκούραστη η Μλάντα που έδειξε καλύτερη εικόνα μετά την επανέναρξη και θα την στηρίξω. Ο άσος στο 2,17 έχει αξία.

Συνεχίζουμε στο αυστριακό πρωτάθλημα, για το Αούστρια Βιέννης-Αλταχ.

Η ομάδα της πρωτεύουσας μπήκε με το δεξί στο πρώτο ματς του 2024 για το πρωτάθλημα, κερδίζοντας την Χάρτμπεργκ. Στη «Τζενεράλι Αρένα» είναι αρκετά δυνατή (3-5-1), έχοντας χάσει μόνο από τη Στουρμ στην πρεμιέρα. Η Άλταχ ξεκίνησε τη χρονιά με ισοπαλία κόντρα στην Μπλάου-Βάις Λινζ. Παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο έχει μια απόσταση ασφαλείας από την τελευταία θέση. Μακριά από την έδρα της είναι κάκιστη. Η Αούστρια κυνηγάει να μπει στα πλέι οφ, αυτό το ματς είναι ένα από τα δύο πιο εύκολα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας (απομένουν 4 στο σύνολο) και ο άσος στο 1,82 αξίζει να πονταριστεί.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Κάσα Πία-Αρούκα από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Η κατηφόρα της Κάσα Πία δεν έχει τελειωμό. Ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρίο Άβε εκτός έδρας και συμπλήρωσε πέντε ματς μακριά από τα τρίποντα. Έπεσε έτσι στη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι της ομάδας του Μορέιρα στο οποίο δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Εντός έδρας έχει πρόβλημα καθώς έχει μαζέψει τους 6/20 βαθμούς της. Σε ουδέτερο παίζει, φαίνεται να έχει καλλιεργήσει ένα σύνδρομο. Από την άλλη, η Αρούκα είναι σε τρομερή φόρμα με τέσσερις διαδοχικές νίκες. Έχει αρχίσει να είναι ξανά αποτελεσματική στην επίθεση, η τελευταία της νίκη ήταν η πιο μεγάλη κόντρα στην Πόρτο. Εκτός έδρας έχει βελτιωθεί και με αιχμή του δόρατος τον Μούχικα που έχει 13 γκολ (5 στα 4 τελευταία ματς), πλησιάζει στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το διπλό της Αρούκα το περίμενα λίγο πιο κάτω από τις δύο μονάδες και το βρίσκω στο 2,40. Ξεκάθαρη αξία και μπαίνει στις επιλογές μου.

Δυάδα Σαββάτου

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 1   2,17

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΛΤΑΧ 1   1,82

Μονό Κυριακής

ΚΑΣΑ ΠΙΑ – ΑΡΟΥΚΑ 2   2,40

--------------------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.