Value Bet: Με το μυαλό στην Τότεναμ

Πέτρος Χαριζακλής13 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Εύχομαι σε όλους υγεία και να προσέχετε καθώς η πρόγνωση του καιρού δείχνει χαμηλές θερμοκρασίες. Στα δικά μας τα στοιχηματικά, η περασμένη στήλη δεν ήταν καλή καθώς τα φαβορί θυμήθηκαν να «γκελάρουν» και μόνο η Μπόχουμ έκανε το καθήκον της. Πάμε όμως γρήγορα να δούμε το σημερινό πρόγραμμα.

Ξεκίνημα από το ντέρμπι της Γ Γερμανίας ανάμεσα σε Μόναχο 1860 και Χάνσα Ρόστοκ.

Οι δύο ομάδες παλεύουν για μια θέση στην τριάδα. Ιστορικές ομάδες, με τη γηπεδούχο 1860 να έχει να αγωνιστεί δύο εβδομάδες λόγω αναβολής του αγώνα με τη Λούμπεκ. Η ομάδα του Μονάχου έχασε από την Τσβικάου στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, έχει δυνατή έδρα αλλά τελευταία κάνει νερά. Η Χάνσα έχει «χτυπήσει« φουλ φόρμα με πέντε συνεχόμενες νίκες, η τελευταία στις καθυστερήσεις ενώ έχανε με 0-2 στο ημίχρονο και έχει και την παράδοση με το μέρος της. Οι αποδόσεις αδικούν τη Χάνσα, θα πάω στα δεξιά με κάλυψη (2 DNB) σε απόδοση 2,15.

Συνεχίζουμε στη Σλοβακία όπου έχουμε επανέναρξη, μετά τα παιχνίδια εξ αναβολής της προηγούμενης εβδομάδας. Εμείς θα ασχοληθούμε με το Σπαρτάκ Τρνάβα-Σένιτσα.

Η Σπαρτάκ μπήκε με το δεξί στο 2021, παίρνοντας διπλό με 4-2 εκτός έδρας. Θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και να πλησιάσει όσο γίνεται τη Ζίλινα. Μετράει 4/5 over τελευταία και στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας έδειξε πως δεν ξέχασε να παίζει επιθετικά. Η Σένιτσα είχε 5/6 g/g+over στα φιλικά της, είχε αρκετές αλλαγές στο μεταγραφικό παζάρι (6 έφυγαν, 7 ήρθαν) και εκτός έδρας βρίσκει δίχτυα. Το over πληρώνει σχεδόν δίφραγκο (1,97) και δεν περνάει απαρατήρητο.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία, με το ΒΑΚ Πέλετς-Αντμίρα.

Ντεφορμέ οι «λύκοι» που μεσοβδόμαδα στην εμβόλιμη αγωνιστική ηττήθηκαν από τη Ραπίντ με 1-0 με κακή εμφάνιση. Το μυαλό των παικτών του Φελντχόφερ είναι στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στην Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ, με την ΒΑΚ να μετράει μόλις μία νίκη εντός φέτος. Παθιασμένη η Αντμίρα μεσοβδόμαδα, πήρε το εξάποντο κόντρα στην Αλταχ και ξέφυγε από τον πάτο της βαθμολογίας. Διπλό δεν έχει τη φετινή σεζόν αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται η ΒΑΚ έχει την ευκαιρία να το πάρει. Οι αποδόσεις την αδικούν, ωστόσο επειδή αν κάτσει στην ισοπαλία το ματς δεν θα πει όχι η φιλοξενούμενη, θα πάω στα δεξιά με την απαραίτητη κάλυψη (2 DNB) σε απόδοση 5,40.

Τέλος, κλείνουμε τη στήλη με το Μπάνικ-Γιάμπλονετς από το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Σε κακή κατάσταση η Μπάνικ με μόλις μία νίκη στα έξι ματς στο 2021, ενώ το θέμα είναι πως δεν παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Συνήθως η έδρα της είναι κάστρο αλλά τελευταία δεν τα πάει ούτε εκεί καλά, αφού βολεύεται μακριά από την Οστράβα. Η Γιάμπλονετς μπορεί να στερείται ρυθμό γιατί το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Σλοβάτσκο αναβλήθηκε, ωστόσο η ποιότητά της είναι δεδομένη. Αυτά που έχουμε δει από τους «γκαλάκτικος» το τελευταίο δίμηνο δεν φαίνονται στο σετ αποδόσεων. Αδικείται ξεκάθαρα η Γιάμπλονετς και θα την στηρίξω (2,80).

Μονό Σαββάτου

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΑΝΤΜΙΡΑ 2 DNB 5,40

Δυάδα Σαββάτου

ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ 2 DNB 2,15

ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΣΕΝΙΤΣΑ OVER 1,97

Μονό Κυριακής

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 2 2,80

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.