Value Bet: Με το μαχαίρι στα δόντια και την παράδοση

Πέτρος Χαριζακλής06 Μαρτίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Μπήκε η άνοιξη επιτέλους και ελπίζουμε να γίνει αυτό και στοιχηματικά καθώς το πρώτο δίμηνο της χρονιάς δεν πήγε ιδιαίτερα καλά. Την περασμένη εβδομάδα πέρασε το μονό της Τσουκαρίτσκι, η Αλταχ πήρε τη νίκη και λίγο έλειψε να περάσει και η δυάδα αφού η Σλοβάτσκο έχασε στις λεπτομέρειες. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για αυτό το σαββατοκύριακο.

Ξεκίνημα με το Πρίμπραμ-Σλόβαν Λίμπερετς από το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Η Πρίμπραμ έχει δύο εβδομάδες να αγωνιστεί λόγω της αναβολής του αγώνα της με την Σπάρτα. Αυτό σημαίνει πως έχασε τον ρυθμό που είχε, αλλά εντός τα παλεύει όλα της παιχνίδια. Η Λίμπερετς ξεκούρασε βασικούς στο Κύπελλο, πήρε την πρόκριση και ανέβηκε ακόμη περισσότερο η ψυχολογία της. Θέλει να συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην τετράδα. Το διπλό δεν θα μπορούσε να πληρώνει περισσότερο από το 1,72 και το αγοράζω.

Μετακομίζουμε λίγο πιο ανατολικά, στη Σλοβακία, όπου η Ζίλινα υποδέχεται τη Ρουζόμπεροκ.

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα, έπειτα συνεχίζουν οι ομάδες με πλέι οφ και πλέι άουτ. Η Ζίλινα έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ, προέρχεται από ήττα από τη Σπαρτάκ Τρνάβα και μετράει τρία g/g στο 2021. Εντός έδρας έχει μόλις μια ήττα από την Νίτρα τον περασμένο Αύγουστο. Η Ρουζόμπεροκ καίγεται για βαθμούς για να μπει στα πλέι οφ αφού είναι στο -2 από την 6η θέση αλλά παράλληλα χρειάζεται και βοήθεια από τη Σπαρτάκ Τρνάβα που πρέπει να κερδίσει την Τρέντσιν. Στο 2021 δεν τα έχει πάει καλά με μια ισοπαλία και δύο ήττες σε τρία ματς, αλλά το κίνητρο είναι μεγάλο. Θα της λείψουν τρεις βασικοί, ωστόσο θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια. Το Χ2 πληρώνει 2,12 και το επιλέγω αφού αν το άλλο ματς είναι υπέρ της Τρέντσιν, ίσως κολλήσει στην ισοπαλία.

Επιστρέφουμε στην Τσεχία, όπου η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται τη Σίγμα Ολομουτς.

Τρομερή παράδοση η Πλζεν επί της Ολομουτς (έξι σερί εντός έδρας νίκες) και πλέον έχει το μομέντουμ για να πάρει ακόμη μία νίκη. Μεσοβδόμαδα πήρε μια νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο με αρκετούς βασικούς και στην έδρα της πάντα είναι ισχυρή. Η φιλοξενούμενη έχει χάσει τη ρέντα της τελευταία και θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, ωστόσο είναι σκληρό καρύδι. Τα πολλά τέρματα πληρώνουν 1,73 και μπαίνουν στις επιλογές μου.

Τέλος, στην Αυστρία, η Ριντ υποδέχεται την ΒΑΚ Πέλετς.

Η Ριντ ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη με τον Μούσλιτς στον πάγκο και ό,τι βαθμό πάρει πριν τα πλέι άουτ κέρδος θα είναι στην μάχη της για την παραμονή. Η ΒΑΚ προέρχεται από 120 λεπτά μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο όπου αποκλείστηκε από τη Λίντσερ και θα βγάλει κούραση. Μάλιστα θα εμφανιστεί με διαφορετικό προπονητή, αφού ο κόουτς Φελντχόφερ παραιτήθηκε λόγω της αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας αλλά και προβλημάτων που είχε με πρωτοκλασάτους παίκτες. Υπηρεσιακός ανέλαβε μέχρι το τέλος της χρονιάς ο αθλητικός διευθυντής, Στάρι, και σίγουρα θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας. Η ΒΑΚ εκτός έδρας είναι άλλη ομάδα και θα ψάξει αντίδραση, με το διπλό να καλοπληρώνει (2,08).

Δυάδα Σαββάτου

ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ            2   1,72

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ   OVER   1,73

Δυάδα ΣΚ

ΖΙΛΙΝΑ – ΡΟΥΖΟΜΠΕΡΟΚ               Χ2    2,12

ΡΙΝΤ – ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ   2     2,08

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.