Value Bet: Με την παράδοση και τα combo

Πέτρος Χαριζακλής13 Μαρτίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Η προηγούμενη στήλη δεν είχε την κατάλληλη χημεία, αφού πέρασαν μία από τις δύο επιλογές κάθε δυάδες αλλά δεν πήγαμε στο ταμείο. Συνεχίζουμε όμως και πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει από αυτό το πρόγραμμα.

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα Τσεχίας, με το Μπάνικ-Πρίμπραμ.

Η ομάδα της Οστράβας προέρχεται από ήττα, ωστόσο τώρα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εντός έδρας έχει άλλη δυναμική παρότι παίζει χωρίς κόσμο. Η Πρίμπραμ προέρχεται από 11 ματς χωρίς νίκη, εκτός έδρας είναι κάκιστη (δεν έχει διπλό) και έχασε εύκολα την Τρίτη από τη Σπάρτα. Ευκαιρία για την Μπάνικ να ξεσπάσει σε μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Με over νοστιμίζει κάπως ο άσος (2,35).

Συνεχίζουμε στη Σλοβακία, με το Ζίλινα-Σπαρτάκ Τρνάβα.

Η Ζίλινα έκλεισε με νίκη (3-2 επί της Ρουζόμπεροκ) την κανονική διάρκεια και έχει όλα τα φόντα να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσει την άμεση διεκδικήτριά της, Σπαρτάκ Τρνάβα. Η Ζίλινα έχει ισχυρή έδρα (8-2-1) και έχει τρομερή παράδοση υπέρ της. Τελευταία φορά έχασε εντός από τη Σπαρτάκ από το 2011, έκτοτε ακολούθησαν 11 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η Σπαρτάκ έχασε με 2-0 από την Τρέντσιν, είχε όμως εξασφαλίσει την θέση της στα πλέι οφ. Παρόλα αυτά είναι σε καλή κατάσταση στο 2021 με 12 βαθμούς σε 5 ματς. Η προϊστορία και η εντός έδρας δυναμική της Ζίλινα με οδηγούν στον άσο του 1,95.

Επιστρέφουμε στην Τσεχία, όπου η Μπρνο υποδέχεται τη Γιάμπλονετς.

Η Μπρνο προέρχεται από μια εκτός έδρας ισοπαλία (1-1 με Καρβινά), ένας σημαντικός βαθμός στη μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία. Εντός έδρας το παλεύει, ωστόσο μέσα στο 2021 σε τέσσερα παιχνίδια δεν έχει σκοράρει ακόμη. Η Γιάμπλονετς είναι ξεκούραστη, αφού αναβλήθηκε το ματς της με τη Σπάρτα, και το τελευταίο της παιχνίδι είναι διπλό σε έδρα ομάδας ουραγού (Οπάβα). Εχει εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Μπρνο και με νίκη μπορεί να παραμείνει στην τετράδα. Το διπλό πληρώνει σχεδόν δίφραγκο (1,99).

Κλείνουμε τη στήλη, με το Τρέντσιν-Σλόβαν Μπρατισλάβας από το πρωτάθλημα Σλοβακίας.

Η γηπεδούχος είναι σε εξαιρετική κατάσταση το 2021 με τρεις νίκες και μία ισοπαλία και μετά την τελευταία νίκη επί της Σπαρτάκ Τρνάβα συμπλήρωσε έξι αγώνες αήττητη. Ο στόχος της είναι μια θέση στην Ευρώπη, κάτι που για να το πετύχει θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση, αφού υπολείπεται εννέα βαθμούς από την προνομιούχο 3η θέση. Η Σλόβαν από την άλλη, είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, αήττητη σε τέσσερα ματς στο 2021 και δέκα ματς αήττητη στο πρωτάθλημα (με εννέα νίκες). Εχει διαφορά 10 βαθμών από την 2η θέση και τη Ντουνάισκα Στρέντα, την οποία κέρδισε με 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι. Φέτος έχει κερδίσει δύο φορές την Τρέντσιν και πιστεύω πως θα το κάνει και τρίτη. Χαμηλό το διπλό, νοστιμίζει με το over σε απόδοση 2,17.

Δυάδα σημείων

ΖΙΛΙΝΑ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ   1    1,95

ΜΠΡΝΟ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ   2                1,99

Δυάδα combo

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ 1+Over    2,35

ΤΡΕΝΤΣΙΝ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ 2+Over     2,17

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.