Value Bet: Με τα γκολ και τις έδρες

Πέτρος Χαριζακλής23 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Προτελευταίο του Ιανουαρίου και ελπίζουμε πως καθώς φεύγει ο χειμώνας θα επιστρέψουμε σταδιακά σε μια κάποια κανονικότητα. Στα δικά μας τα στοιχηματικά η στήλη του περασμένου Σαββάτου δεν πήγε καλά και ελπίζουμε σε επιστροφή στα ταμεία. Πάμε γρήγορα να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

Ξεκίνημα από τη Β Γερμανίας και το Καρσλρούη-Χαϊντενχάϊμ.

Φορμαρισμένη η γηπεδούχος με τρεις σερί νίκες και έχει αλλάξει ως ομάδα. Στην αρχή της σεζόν πήγαινε σφιχτά, από τις αρχές Δεκέμβρη παίζει φουλ επίθεση και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματά της (7 σερί g/g+over). Εντός μετράει 5/7 over φέτος. Η Χαϊντενχάϊμ είναι εξαιρετική εντός, κάκιστη εκτός. Χαρακτηριστικό είναι πως σε 7 εξόδους της έχει βάλει 6 γκολ αλλά οι πέντε ήταν over, κυρίως λόγω των ηττών της. Το over πληρώνει 1,87 και θα το βάλω στις επιλογές μου.

Συνεχίζουμε στην Γ Γερμανίας, με το Βερλ-Βέχεν.

Έκπληξη της φετινής χρονιάς η γηπεδούχος, είναι τέσσερα ματς αήττητη τη νέα χρονιά και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την τριάδα. Μετράει τέσσερα σερί g/g και εντός φέτος έχει 8/10 g/g. Η Βέχεν είναι μια άκρως επιθετική ομάδα, μετράει 12/19 over φέτος και επτά σερί Over εκτός (τα έξι ήταν και g/g). Εχει να παίξει δύο εβδομάδες και λογικά θα εμφανιστεί ξεκούραστη, γεγονός θετικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Το combo (g/g+Over) πληρώνει 1,87 και το κρατάω.

Πάμε στην Αυστρία όπου έχουμε επανέναρξη, θα ασχοληθώ με το Σανκτ Πόλτεν-Αντμίρα.

Η Πόλτεν ενισχύθηκε ελαφρώς στις μεταγραφές και φέτος διανύει μια εξαιρετική χρονιά. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και πολλές φορές κομπλάρει με ομάδες που μπλοκάρουν τα ατού της, όμως με την Αντμίρα θα βρει χώρους. Η φιλοξενούμενη πήρε 3 παίκτες, έφυγαν δύο αλλά δεν λέει να λύσει τα προβλήματά της. Ελκυστικός ο άσος στο 1.87, θα τον προτιμήσω από το πιθανό αλλά χαμηλό Over.

Μεταφερόμαστε δίπλα στην Ελβετία, όπου η Βασιλεία υποδέχεται τη Ζυρίχη.

Η Βασιλεία βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και θέλει να πιέσει τη Γιουνγκ Μπόις. Τα πήγε καλά στα φιλικά, δεν άλλαξε πολλά στις μεταγραφές και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το 2021. Η Ζυρίχη και αυτή μία από τα ίδια σε φιλικά και μεταγραφές, όμως στο τέλος του 2020 έδειξε πρόβλημα στο γκολ. Με την παράδοση σύμμαχο επιλέγω τον άσο της Βασιλείας (1,87).

Την Κυριακή θα ασχοληθούμε με δύο ματς στην Τσεχία, ξεκίνημα από το Γιάμπλονετς-Πρίμπραμ.

Με ιδανική εμφάνιση (5-0 την Τέπλιτσε) μπήκε στο 2021 η Γιάμπλονετς και στην έδρα της είναι πανίσχυρη (6 νίκες σε 7 ματς). Το πάλεψε μεσοβδόμαδα αλλά δεν τα κατάφερε η αναιμική εκτός Πρίμπραμ. Δικαιολογημένα χαμηλά ο άσος, νοστιμίζει με combo (1+over) που φτάνει στο 1,90.

Τέλος, κλείνουμε τη στήλη με το Μπουντεγιόβιτσε-Τέπλιτσε.

Με ψυχολογία από δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα η πιο πρόσφατη με ανατροπή η Μπουντεγιόβιτσε, μπορεί να ντουμπλάρει τις εντός έδρας νίκες της κόντρα στην Τέπλιτσε που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από τον διασυρμό από την Γιάμπλονετς (0-5). Ο άσος παίζεται χωρίς τύψεις κοντά στο δίφραγκο (1,97).

Δυάδα με γκολ

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ Over 1,87

ΒΕΡΛ – ΒΕΧΕΝ G/G+Over 1,87

Δυάδα Σαββάτου

ΣΑΝΚΤ ΠΟΛΤΕΝ – ΑΝΤΜΙΡΑ 1 1,87

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ 1 1,87

Δυάδα Κυριακής

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ 1+Over 1,90

ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ 1 1,97

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.