Value Bet: Με... σπασμένα τα φρένα η Λίμπερετς

Πέτρος Χαριζακλής19 Σεπτεμβρίου 2020

Χαιρετώ όλη την παρέα του Metrobet. Μετά από σχεδόν δύο μήνες τα λέμε από αυτήν εδώ την γωνία καθώς τα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Η περσινή-πρώτη-χρονιά για την στήλη Value Bet ήταν θετική με πρόσημο τις 5,6 μονάδες ως κέρδος (ποντάροντας μια ομάδα σε κάθε επιλογή, είτε μονό είτε δυάδα, είτε τριάδα). Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει στην πρώτη στήλη της φετινής χρονιάς.

Ξεκίνημα από την Τσεχία και την Πράγα, για το Μποέμιανς-Βικτόρια Πλζεν.

Η γηπεδούχος Μποέμιανς είναι μια ομάδα που δίνει ρυθμό σε όλα τα ματς της εντός και την τελευταία τριετία δυσκολεύει την Βικτόρια. Η ομάδα του Γκούλα (Πλζεν) μετράει 4 g/g (μαζί με το ευρωπαϊκό) και στα τρία πρωταθλήματος ισάριθμα g/g+over, δείχνοντας αστάθεια στην άμυνα. Βλέπω να ανοίγει εύκολα το ματς, το combo (g/g+Over) σε απόδοση 1,93 με καλύπτει και αποτελεί επιλογή μου.

Κατηφορίζουμε στην Αυστρία και το Γκρατς, όπου η Στουρμ υποδέχεται την Ραπίντ.

Με διαφορετικό προπονητή, τον Ιλτσερ, η Στουρμ προέρχεται από 0-0 στην πρεμιέρα όμως η εικόνα της ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική. Οι αρκετές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της σημαίνουν πως θα χρειαστεί χρόνο. Η Ραπίντ από την άλλη, ξεκίνησε εκρηκτικά την χρονιά αλλά μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από την Γάνδη στο Τσάμπιονς Λιγκ, με καλή εμφάνιση. Εντελώς διαφορετικές οι εικόνες των δύο ομάδων από την πρεμιέρα και η Ραπίντ έχει το προβάδισμα. Αγοράζω το διπλό της σε απόδοση 1,95.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία, με την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ να υποδέχεται την Αλταχ.

Η Σάλτσμπουργκ στην έδρα της δεν «γκελάρει» ούτε με αίτηση (στα 60 πιο πρόσφατα ματς μετράει μόλις μια ήττα) και προέρχεται από εύκολο 3-1 επί της ΒΑΚ στην πρεμιέρα. Η Αλταχ έκανε καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα αλλά πέταξε δύο βαθμούς και το έργο της είναι δύσκολο. Η πρωταθλήτρια θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ (-2,5) σε απόδοση 1,88.

Τέλος, κλείνουμε την σημερινή στήλη με το Λίμπερετς-Καρβινά.

Η γηπεδούχος την Πέμπτη πέρασε με ευκολία από το Βίλνιους (5-1 επί της Ριτεριάϊ) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και έρχεται να υποδεχθεί την Καρβινά με σπασμένα τα φρένα, σε ένα «Γιου Νίσι» που πάντα είναι σοβαρή. Η Καρβινά δεν είναι ιδιαίτερα καλή εκτός έδρας αλλά στο φετινό πρωτάθλημα έχει δείξει πως το γκολ το έχει πιο εύκολο από πέρυσι. Χαμηλά ο άσος, νοστιμίζει με το over (2,19) που μπορεί να βγάλει η Λίμπερετς είτε μόνη της είτε με την βοήθεια της Καρβινά.

Δυάδα Σαββάτου

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ G/G+Over 1,93

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 2 1,95

Δυάδα ΣΚ

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΛΤΑΧ 1 (-2,5 Α.Η.) 1,88

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΚΑΡΒΙΝΑ 1+OVER 2,19

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.