Στήλες Value Bet

Value Bet: Με μπροστάρη τον Μούχικα

Πέτρος Χαριζακλής22 Απριλίου 2023

Καλημέρα σε όλους. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Πέρασε και το Πάσχα, έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων. Ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου, στην προηγούμενη στήλη, κάναμε το απόλυτο με 4x4 περασμένες επιλογές, βγάζοντας μερικά από τα έξοδα του οβελία. Συνεχίζουμε όμως και πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από αυτό το ΣΚ.

Ξεκινάμε από την αγαπημένη Τσεχία, όπου η Μλάντα Μπόλεσλαβ υποδέχεται την Μπάνικ Οστράβα.

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Μλάντα, στο τελευταίο διασύρθηκε από την Μποέμιανς. Σκληροτράχηλη στην έδρα της, έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (εντός) από κάθε άλλη ομάδα (7). Θα ψάξει αντίδραση. Αργά ξύπνησε η Μπάνικ που προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες με καλές εμφανίσεις και έχει πάρει μια απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πρέπει να συνεχίσει όμως αν δεν θέλει να είναι εντός πλέι άουτ, ωστόσο έχει δύσκολο πρόγραμμα. Ή του ύψους ή του βάθους εκτός, με τις περισσότερες ισοπαλίες (εκτός) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα (7). Ρίσκο στην ισοπαλία του 3,60.

Συνεχίζουμε στο ίδιο πρωτάθλημα και πάμε στην Πράγα όπου η Σλάβια υποδέχεται την Μποέμιανς.

Ντέρμπι της Βρσόβιτσε, ένας δρόμος χωρίζει τα δύο γήπεδα. Η Σλάβια έχει πέσει από την κορυφή αλλά τουλάχιστον δεν χάνει. Κάτι τέτοιο έγινε και στο ντέρμπι με την Σπάρτα την προηγούμενη αγωνιστική. Ωστόσο τα αμυντικά της προβλήματα δεν έχουν λυθεί. Η Μποέμιανς κάνει τρομερή χρονιά, προέρχεται από τεσσάρα επί της Μλάντα και σχεδόν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Πριν μερικές ημέρες δυσκόλεψε τη Σλάβια στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο και θα παίξει χωρίς άγχος. To g/g έχει αξία στο 1,99.

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία, όπου η Μποαβίστα υποδέχεται τη Ρίο Αβε.

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η γηπεδούχος, ωστόσο δείχνει να έχει μείνει μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στο «Ντο Μπέσσα» πάντα είναι δυνατή και θέλει μια καλή εμφάνιση πριν το ντέρμπι με την Πόρτο. Η Ρίο Αβε είναι ένα βαθμό πάνω από την Μποαβίστα και θεωρητικά έχει ελπίδες για Ευρώπη, ίσως περισσότερες από την αντίπαλό της λόγω πιο εύκολου προγράμματος. Εχουν καλές επιθετικές γραμμές και θα τα παίξουν όλα για όλα, ούτως ώστε να μείνουν ζωντανές στη μάχη της Ευρώπης. Εξαιρετικό το g/g στις δύο μονάδες.

Επιστρέφουμε στην κεντρική Ευρώπη και στη Σλοβακία, όπου η Σπαρτάκ Τρνάβα υποδέχεται τη Ντουνάισκα Στρέντα.

Μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου, η Σπαρτάκ δεν κέρδισε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που έδωσε. Εντός έδρας είναι δυνατή αλλά έχει ξεμείνει από κίνητρο στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στο -8 από τη 2η θέση, ενώ δεν δείχνει να απειλείται από την 4η Ζίλινα. Αντιθέτως, η Ντουνάισκα Στρέντα έχει τρελό κίνητρο να μην χάσει και να παραμείνει στο +1 ή στο +3 από τη Σλόβαν, αν εκείνη κερδίσει. Είναι μια ομάδα που έχει δείξει πως άντεξε την πίεση και το σετ στα δικά μου μάτια είναι λάθος. Θα πάρω και την κάλυψη στο 2 DNB του 2,37.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Αρούκα-Βιζέλα από το πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Σε εξαιρετική φόρμα η γηπεδούχος με επτά ματς αήττητη, πήρε βαθμό στην έδρα της Σπόρτινγκ την προηγούμενη αγωνιστική. Με τον Ισπανό Μούχικα μπροστάρη θέλει να βγει στην Ευρώπη και με νίκη επί της Βιζέλα, όχι απλά κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον στόχο της αλλά στην ουσία πετάει εκτός ρεαλιστικής διεκδίκησης της 5ης θέσης και τη Βιζέλα. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται σε καλό μομέντουμ με τέσσερα ματς αήττητη, ωστόσο εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει καμία ομάδα που είναι από πάνω της αυτή τη στιγμή. Η Ευρώπη είναι όνειρο όχι αυτοσκοπός. Ισορροπημένο το σετ, περίμενα φαβορί του 2,10 την Αρούκα και στο 2,60 αγοράζω τον άσο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δυάδα Σαββάτου

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΡΙΟ ΑΒΕ G/G 2,00

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ G/G 1,99

Μονό Σαββάτου

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ X 3,60

Δυάδα Κυριακής

ΑΡΟΥΚΑ – ΒΙΖΕΛΑ 1 2,60

ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ 2 DNB 2,37

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.