Value Bet: Με φόρα από την τριάρα

Πέτρος Χαριζακλής22 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Η περασμένη εβδομάδα δεν έφερε κέρδος για την στήλη. Οσοι με ακούσατε στο Metropolis 95,5 στην εκπομπή «Favori & Outsider» με τον Θανάση Κυλώνη, θα ξέρετε πως πέρασε ένα τεράστιο σημείο, ίσως το μεγαλύτερο που έχω βγάλει όσα χρόνια γράφω για στοίχημα στο ένθετο Metrobet. Μιλάω για το 1 DNB της Μποέμιανς σε απόδοση 10,00 κόντρα στην πρωταθλήτρια Σλάβια Πράγας. Πάμε να δούμε το κουπόνι του σαββατοκύριακου.

Ξεκινάω με το Στουτγκάρδη-Ρέγκενσμπουργκ.

Οι Σουηβοί είναι αήττητοι στο 2020 και μάλιστα έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου. Η Ρέγκενσμπουργκ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο «σφαλιάρες», ωστόσο εκτός έδρας έχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της από τον Αύγουστο. Η Στουτγκάρδη έχει σκοράρει στα 10/11 εντός, στα 4 πέτυχε δύο γκολ, στα 5 τελευταία τρία και σε ένα σκόραρε μόλις μία φορά. Ο άσος είναι δικαίως χαμηλά, όμως εγώ θα αγοράσω το over 2,5 γκολ Στουτγκάρδης σε απόδοση 2,12 χωρίς να με νοιάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία, με το Αντμίρα-Στουρμ Γκρατς.

Με διαφορετική ψυχολογία οι δύο ομάδες, με το παιχνίδι να είναι πιο must win για την Στουρμ ενόψει πλέι οφ. Οι επιστροφές των βασικών της θα την βελτιώσουν, όμως δεν είναι για τόσο κάτω το διπλό. Προτιμώ το combo (g/g+over) σε απόδοση 2,10 που έχει λογική από τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες.

Μεταφερόμαστε στην Ουγγαρία για το Χόνβεντ-Πούσκας.

Κόντρα επίδοξων Ευρωπαίων στην Βουδαπέστη, με την Χόνβεντ να προέρχεται όμως από ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Χάλαντας (ομάδα 2ης κατηγορίας) μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Η Πούσκας πέρασε εύκολα στα προημιτελικά, παραμένει αήττητη στο 2020 και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Εκτός έχει μόλις μία ήττα τον Αύγουστο και κακώς προσφέρεται ως αουτσάιντερ η νίκη της (2,97).

Την Κυριακή, θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από την Β Γερμανίας και το Μπίλεφελντ-Αννόβερο.

Αν συνεχίσει έτσι η Αρμίνια δύσκολα θα χάσει την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα και μάλιστα απευθείας. Αήττητη είναι το 2020, προέρχεται από δύο νίκες με μεγάλα σκορ και υποδέχεται ένα Αννόβερο που ναι μεν παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός, όμως είναι ή του ύψους ή του βάθους. Η ομάδα της Κάτω Σαξωνίας «τρέχει» ένα μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων, όμως ο άσος της Μπίλεφελντ στο 1,87 είναι τίμιος και δίκαιος.

Στην Ελβετία, θα ασχοληθούμε με το Βασιλεία-Σερβέτ.

Οι γηπεδούχοι υπέστησαν ισχυρό σοκ καθώς έχασαν εντός από την Τουν, όμως απάντησαν στην Ευρώπη κερδίζοντας με 3-0 στην Κύπρο τον ΑΠΟΕΛ. Η Βασιλεία έχει να κάνει δεύτερη κολλητή ήττα εντός έδρας από τον Σεπτέμβριο του 1997. Η Σερβέτ με την τεσσάρα επί της Ζυρίχης πλησίασε στους τρεις βαθμούς και την απειλεί, όμως η αντίδραση της Βασιλείας την Πέμπτη με οδηγεί σε ένα καλοπληρωμένο άσο (1,94).

Τέλος, κλείνουμε τη στήλη με το Ζλιν-Μπουντεγιόβιτσε από το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Η Ζλιν έχασε και δεν είχε καλή εικόνα με την Καρβινά. Η Μπουντεγιόβιτσε πήρε φόρα με την τριάρα επί της Μλάντα, σκοράρει σχεδόν πάντα εκτός έδρας και μπορεί να περάσει από την έδρα της Ζλιν. Διαφωνώ με τον μπουκ για την απόδοση αουτσάιντερ (2,93) στην φιλοξενούμενη και θα επιλέξω το διπλό.

Προτάσεις

Σαββατιάτικη δυάδα με γκολ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 2,5 ΓΚΟΛ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ 2,12

ΑΝΤΜΙΡΑ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ G/G+Over 2,10

Σαββατιάτικο μονό

ΧΟΝΒΕΝΤ - ΠΟΥΣΚΑΣ 2 2,97

Κυριακάτικη δυάδα

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1 1,87

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΕΡΒΕΤ 1 1,94

Κυριακάτικο μονό

ΖΛΙΝ – ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ 2 2,93

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.