Στήλες Value Bet

Value Bet: Με φόρα από την πρόκριση στον τελικό

Πέτρος Χαριζακλής06 Απριλίου 2024

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό σαββατοκύριακο. Μπήκαμε στον Απρίλη, τα πρωταθλήματα οδεύουν σε πλέι οφ σιγά σιγά ή στην τελική ευθεία τους αν δεν έχουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Η τελευταία στήλη δεν ήταν τόσο καλή, πέρασε μόνο μία επιλογή και αφήνουμε πίσω μας τον Μάρτιο να φύγει. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει.

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα Σλοβακίας, όπου η Κόζιτσε υποδέχεται τη Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα.

Πλέι άουτ είμαστε εδώ, φτάσαμε κιόλας στην 4η αγωνιστική τους. Η Κόζιτσε επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε εβδομάδες, πήρε βαθιά ανάσα στη μάχη της παραμονής και προσωρινά το +4 από τη Μιχαλόβτσε της δίνει μια μικρή ασφάλεια. Εντός έδρας είναι δυνατή, περισσότερο από εκτός, όμως η Ντούκλα έχει άλλο στόχο. Θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την 7η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για μια θέση στο Κόνφερενς Λιγκ και τη φετινή χρονιά είναι πιο αποτελεσματική εκτός έδρας (23 βαθμούς με 7 διπλά). Το διπλό έχει αξία στο 2,10 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Συνεχίζουμε στη Σερβία, όπου η Μπάτσκα Τόπολα υποδέχεται την Τσουκαρίτσκι.

Η γηπεδούχος απέδειξε στην εμβόλιμη πως παρά τη μεγάλη διαφορά της από τις υπόλοιπες ομάδες, δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και είναι σε φουλ φόρμα με τέσσερις διαδοχικές νίκες. Δεν θα παρατήσει ούτε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για την κανονική διάρκεια. Η Τσουκαρίτσκι έφυγε αλώβητη από το Νόβι Σαντ και έχει δύσκολο κλείσιμο στη σεζόν. Πιθανότατα θα έχει στο μυαλό της και τον προημιτελικό Κυπέλλου την ερχόμενης εβδομάδας, ειδικά από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Περίμενα τον άσο στο 1.70, κυκλοφορεί πάνω από τις δύο μονάδες (2,02) και τον επιλέγω.

Παραμένουμε στη Σερβία, όπου η Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς υποδέχεται τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα.

Η Ραντνίτσκι παρά την καλή εμφάνιση στην εμβόλιμη, ήταν άστοχη και έμεινε με άδεια χέρια στην έδρα της Μλάντοστ. Τα πλέι οφ τα έχει εξασφαλισμένα, ωστόσο θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να πάρει και ψυχολογία ενόψει του προημιτελικού Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα. Η Σπαρτάκ έχασε μεσοβδόμαδα από τη Ραντνίτσκι, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη και αυτό την άφησε οριστικά εκτός πλέι οφ. Παράλληλα αυτό ήταν το κύκνειο άσμα του κόουτς Λαλάτοβιτς μετά από πέντε μήνες στον πάγκο της. Η ψυχολογία της δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα και ο άσος της Ραντνίτσκι που κάνει εξαιρετική χρονιά στο 1,98 έχει αξία.

Μεταφερόμαστε στην Αυστρία, όπου η Στουρμ Γκρατς υποδέχεται τη Λίντσερ.

Η γηπεδούχος Στουρμ προέρχεται από σπουδαία νίκη-πρόκριση την Πέμπτη (4/4) επί της Σάλτσμπουργκ, την απέκλεισε στο Κύπελλο και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Ραπίντ. Στο πρωτάθλημα έχασε από τη Σάλτσμπουργκ και η διαφορά τους μεγάλωσε στους πέντε βαθμούς. Εντός είναι δυνατή και αντιμετωπίζει μια Λίντσερ που προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο 2024. Βέβαια μακριά από την έδρα της δεν είναι τόσο καλή, αλλά θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στην 3η θέση. Κούραση θα έχει η Στουρμ, όμως είναι καλύτερη ομάδα και η ψυχολογία από την πρόκριση στο Κύπελλο μπορεί να την οδηγήσει στη νίκη. Ο άσος στο 2,10 έχει αξία.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Γιάμπλονετς-Μπάνικ Οστράβα από την Τσεχία.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα Τσεχίας, με τις περισσότερες ομάδες να μην έχουν κλειδώσει τους στόχους τους ενόψει πλέι οφ, μεσαίου γκρουπ και πλέι άουτ. Η Γιάμπλονετς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, η τελευταία στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα όπου έμεινε εκτός συνέχειας από την Πλζεν. Στο πρωτάθλημα έχασε από την Μποέμιανς και φαίνεται να έχει μείνει πίσω στη μάχη της δεκάδας. Η Μπάνικ από την άλλη, είναι ξεκούραστη και προέρχεται από τεσσάρα επί της Τέπλιτσε. Εκτός έδρας είναι καλύτερη από εντός και γνωρίζει πως αν πάρει το διπλό στο «Στρέλνιτσε» μπορεί να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Περίμενα το διπλό κοντά στις δύο μονάδες, στο 2,65 έχει τρομερή αξία και μπαίνει στις επιλογές μου.

Δυάδα Σαββάτου

ΚΟΖΙΤΣΕ-ΝΤΟΥΚΛΑ ΜΠΑΝΣΚΑ ΜΠΙΣΤΡΙΤΣΑ 2   2,10

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ – ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ 1   2,02

Δυάδα Κυριακής

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣΑ 1   1,98

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΛΙΝΤΣΕΡ 1   2,10

Μονό Κυριακής

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 2   2,65

-----------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.