Στήλες Value Bet

Value Bet: Κυνική με τον Βρμπα στον πάγκο

Πέτρος Χαριζακλής20 Μαρτίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Εξαιρετικά ολοκληρώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο για την στήλη με 4/4 περασμένες επιλογές. Καμιά φορά είναι καλό να ευλογούμε τα γένια μας αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε και να πάμε παρακάτω. Πάμε να δούμε τι έχουμε από αυτή την εβδομάδα.

Ξεκινάμε από τη Σλοβακία, όπου η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχεται τη Ζίλινα.

Δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα. Η Σλόβαν διέλυσε με 6-2 εκτός την Τρέτσιν, συμπλήρωσε 11 ματς αήττητη (δέκα νίκες) και παρέμεινε στο +10 από την 2η θέση. Μόνο με θαύμα θα χάσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας όμως μέχρι τότε δεν χαλαρώνει. Η Ζίλινα προέρχεται από δύο σερί νίκες και έχει πάρει μια απόσταση 5 βαθμών από την 4η θέση, δείχνοντας πως θα πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετράει έξι σερί g/g, τα πέντε εξ αυτών ήταν και Over. Στην κανονική διάρκεια είχαμε δύο g/g+over μεταξύ τους (3-2 της Σλόβαν στη Μπρατισλάβα, 2-2 στην έδρα της Ζίλινα). Άλλον έναν combo περιμένω και στο 1,95 τον αγοράζω.

Μεταφερόμαστε βορειοδυτικά, όπου στη Βοημία η Γιάμπλονετς υποδέχεται τη Λίμπερετς.

Ντέρμπι κάτω από το Γέσκεντ, όπως ονομάζεται, καθώς τις δύο πόλεις χωρίζουν 14 χλμ. και βρίσκονται κάτω από το ίδιο βουνό, το Γέσκεντ (η κορυφή του φτάνει τα 1012μ.). Μεγάλη αντιπαλότητα των δύο ομάδων, με τη Γιάμπλονετς να προέρχεται από δύο σερί νίκες, είναι ισχυρή εντός αλλά έχει να κερδίσει δύο μήνες στο «Στρέλνιτσε». Η Λίμπερετς είναι σε τρομερή κατάσταση, ούσα αήττητη για 9 σερί ματς και διεκδικεί στα ίσια ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. H Γιάμπλονετς έχει δεχθεί γκολ στα 8/10 εντός, η Λίμπερετς σκοράρει στις 7/10 φετινές εξόδους της. Το g/g κοντά στις δύο μονάδες (1,90) μου κάνει και το επιλέγω.

Παραμένουμε στην Τσεχία, πιο νότια όμως όπου η Μπουντεγιόβιτσε υποδέχεται τη Σπάρτα.

Σε κακό μομέντουμ βρίσκεται η γηπεδούχος που συμπλήρωσε πέντε αγώνες χωρίς νίκη, ωστόσο οι 30 βαθμοί της δίνουν ασφάλεια για την παραμονή της στην κατηγορία. Η Σπάρτα αντιθέτως, μετράει πέντε σερί νίκες με τον Βρμπα στον πάγκο, είναι κυνική μαζί του στο γήπεδο και θέλει να τερματίσει όσο πιο κοντά σε επίπεδο βαθμών γίνεται στη Σλάβια ενώ έχει και δύο ματς λιγότερα. Δικαιολογημένα χαμηλά το διπλό λόγω της φόρμας και της δυναμικής της Σπάρτα, με το combo (over 1,5) νοστιμίζει στο 1,80.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Χάρτμπεργκ-Σανκτ Πόλτεν από το αυστριακό πρωτάθλημα.

Η γηπεδούχος παρά τη βαριά ήττα από τη Ραπίντ, παραμένει ζωντανή στη μάχη για είσοδο στην εξάδα γιατί έχει την πιο εύκολη αντίπαλο από τις τρεις που διεκδικούν τις δύο θέσεις που είναι ανοιχτές. Νωρίτερα έτρεχε σερί πέντε αγώνων και είναι σε καλύτερο μομέντουμ από την Πόλτεν. Οι «λύκοι» βρίσκονται σε κακή φάση, μετράνε τρεις διαδοχικές ήττες και θα παλέψουν στα πλέι άουτ για την παραμονή. Εκτός έδρας είναι εξαιρετικοί τη φετινή χρονιά, αλλά τελευταία δυσκολεύονται στο σκοράρισμα. Η Χάρτμπεργκ πρέπει να κάνει το χρέος της και να περιμένει. Ήθελα λίγο πιο ψηλά τον άσο για τον επιλέξω, γι΄αυτό και τον συνδυάζω με το χαμηλότερο combo (Over 1,5) σε απόδοση 2,21.

Δυάδα Σαββάτου

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΖΙΛΙΝΑ G/G+Over 1,95

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ G/G 1,90

Δυάδα Κυριακής

ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ 2+Over 1,5 1,80

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΣΑΝΚΤ ΠΟΛΤΕΝ 1+Over 1,5 2,27

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.