Στήλες Value Bet

Value Bet: Καιρός για νίκη

Πέτρος Χαριζακλής08 Απριλίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Η προηγούμενη στήλη έφερε κέρδος με την περασμένη δυάδα των combo και παρά το γεγονός πως η Πλζεν δεν κέρδισε στην έδρα της Μλάντα. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το τελευταίο κομμάτι της σεζόν χρειάζεται προσοχή όπως και στο πρώτο κομμάτι. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας.

Ξεκίνημα με την Πορτογαλία και το Αρούκα-Μαρίτιμο.

Σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο μήνα η Αρούκα, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Φαμαλικάο, έφτασε τα πέντε ματς αήττητη και πλέον ισοβαθμεί στην 5η θέση με την Γκιμαράες. Στόχος είναι η Ευρώπη. Ειδικά από τη στιγμή που πιθανότατα θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και η 6η θέση. Από την άλλη, η Μαρίτιμο μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, επέστρεψε στα τρίποντα και κράτησε τη διαφορά της από την Εστορίλ που είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού στους έξι βαθμούς. Κέρδισε με το εμφατικό 4-2 την Μποαβίστα, σε μια άκρως αποτελεσματική εμφάνιση για τη νησιώτισσα. Ζόρικο παιχνίδι, όμως η Αρούκα δείχνει σοβαρή και η Μαρίτιμο δεν τα καταφέρνει μακριά από το νησί. Μπορεί η γηπεδούχος να επιβεβαιώσει το μομέντουμ της και ο άσος καλοπληρώνει στο 2,22.

Συνεχίζουμε στην Τσεχία, με το Σλοβάτσκο-Μπάνικ Οστράβα.

Περίοδο ντεφορμαρίσματος περνάει η Σλοβάτσκο που δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία. Το πιο πρόσφατο μεσοβδόμαδα στο εξ αναβολής με τη Γιάμπλονετς (1-1). Εντός πάντα είναι ισχυρή και θέλει να κρατηθεί τουλάχιστον κοντά στην Μποέμιανς. Η Μπάνικ φαίνεται να μην έχει γιατρειά καθώς δεν λέει να επιστρέψει στα τρίποντα ενώ δεν κάνει και καλές εμφανίσεις. Συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς νίκη και εκτός Οστράβας δύσκολα κερδίζει (1-7-4). Η Σλοβάτσκο έχει βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, πλην Σπάρτα, και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην κακή Μπάνικ. Πάμε με τον τίμιο άσο στο 2,02.

Παραμένουμε στην Τσεχία και πάμε λίγο πιο δυτικά για το Βικτόρια Πλζεν-Γιάμπλονετς.

H Βικτόρια Πλζεν δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις τον τελευταίο μήνα καθώς συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά δεν παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθεί με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσει σε ευκαιρίες και γκολ, ενώ στην άμυνα έχει μεγάλο πρόβλημα έχοντας δεχθεί γκολ στα 8/9 παιχνίδια της στο 2023. Η Γιάμπλονετς είναι ανεβασμένη τελευταία, αήττητη εδώ και 5 αγώνες και μεσοβδόμαδα έφερε 1-1 με τη Σλοβάτσκο μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες της. Πλέον δείχνει ικανή να μπει σφήνα και στην εξάδα, όταν μέχρι πριν λίγο καιρό πάλευε για την παραμονή της. Εχει επιθετική ποιότητα να σκοράρει στη «Ντούσαν» Αρένα» και το g/g πληρώνει 1,93.

Τέλος, κλείνουμε τη σημερινή στήλη με το Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα-Σπαρτάκ Τρνάβα.

Πρώτη νίκη στα πλέι οφ για την Ντούκλα που αποτελεί μία από τις δύο εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Εντός έδρας τα πηγαίνει αρκετά καλά φέτος και στο 2023 μετράει 7/8 over στους αγώνες της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Πολιέβκα, με 15 γκολ και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Σπαρτάκ προέρχεται από πρόκριση στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα επί της Τρέντσιν, ντουμπλάροντας τις νίκες της στα ημιτελικά και στο μυαλό της είναι ο μεγάλος τελικός με τη Σλόβαν που θα της φέρει τρόπαιο και θα κάνει επιτυχημένη τη χρονιά. Στο Κύπελλο ο τεχνικός της φιλοξενούμενης έκανε ροτέισον, αλλά οι επτά βαθμοί από την 2η θέση είναι μεγάλη απόσταση για να καλυφθεί. Η Σπαρτάκ οφείλει να το παλέψει όμως και μετράει 7 over στα 9 τελευταία παιχνίδια της. Τα πολλά τέρματα καλοπληρώνουν (2,10) και μπαίνουν στις επιλογές μου.

Δυάδα Σαββάτου

ΑΡΟΥΚΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1   2,22

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 1   2,02

Δυάδα με γκολ

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ G/G   1,93

ΝΤΟΥΚΛΑ ΜΠΑΝΣΚΑ ΜΠΙΣΤΡΙΤΣΑ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ Over   2,10

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.