Value Bet: Ηρθε η ώρα της Αλταχ

Πέτρος Χαριζακλής26 Σεπτεμβρίου 2020

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Ο Σεπτέμβριος τελειώνει και τα πρωταθλήματα έχουν μπει σε πλήρη ρυθμό. Την προηγούμενη εβδομάδα πιάσαμε 2/4 επιλογές, όμως η χημεία ήταν τέτοια που δεν μας έδωσε ταμείο (μία περασμένη επιλογή σε κάθε δυάδα). Για να δούμε με τι θα ασχοληθούμε αυτή την εβδομάδα.

Ξεκίνημα από την Αυστρία, στα δυτικά της, όπου η Αλταχ υποδέχεται τη Βάτενς.

Η Αλταχ προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις σε πρεμιέρα και δεύτερη αγωνιστική αλλά δεν έχει καταφέρει να πάρει το πρώτο της τρίποντο. Μάλιστα κόντρα στη Σάλτσμπουργκ είχε όλα τα φόντα να το πετύχει αφού προηγήθηκε και έπαιζε για 85 λεπτά με παίκτη παραπάνω, όμως η πρωταθλήτρια Αυστρίας είναι άλλη κλάση. Η Βάτενς από την άλλη, έκανε συμπαθητική εμφάνιση και «τσίμπησε» βαθμό με τη Λίντσερ και την περσινή χρονιά ήταν καλύτερη εκτός παρά εντός. Η εικόνα των δύο ομάδων στα δύο ματς που έχουν δώσει με οδηγούν στον άσο της Αλταχ, που ήρθε η ώρα να κερδίσει. Ασος στο 1,80.

Μετακομίζουμε στην Τσεχία για το ντέρμπι Μοραβίας ανάμεσα στη Ζλιν και τη Σίγμα Ολομουτς.

Η γηπεδούχος έχει παράπονα από την διαιτησία για το ματς κόντρα στη Σπάρτα, την κόντραρε, και γενικά φέτος με τον Πάνικ δείχνει πως πηγαίνει παντού με το επιθετικό της στυλ χωρίς να παρεκκλίνει. Σκοράρει εύκολα εντός ενώ θα έχει τιμωρημένο τον Γιαβό (εξτρέμ, 3/1). Η Ολομουτς από την άλλη, έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα με 9 βαθμούς σε 4 ματς, είναι σε φόρμα και έχει τρομερή ρέντα. Με τη Μπρνο έδειξε πως τα καταφέρνει εξίσου καλά και εκτός έδρας. Τα πολλά τέρματα αποτελούν επιλογή μου καθώς περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι και πληρώνουν εξαιρετικά (1,95).

Επιστρέφουμε στην Αυστρία, στη Βιέννη όπου η Αούστρια υποδέχεται την Αντμίρα.

Η ομάδα της Βιέννης πανηγύρισε την πρώτη της νίκη και πλέον κόντρα στη γειτόνισσα θέλει να τις ντουμπλάρει. Εδειξε καλά στοιχεία και με δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα πάρει έξτρα ψυχολογία. Στην Αντμίρα βρίσκονται σε κατάσταση πανικού, άλλαξαν προπονητή στην 1η αγωνιστική, ντεμπούτο θα κάνει ο κόουτς Μπούριτς που έχει να προπονήσει ομάδα 9 μήνες, με την ομάδα του να προέρχεται από δύο διασυρμούς. Μεγάλη είναι η ευκαιρία για την Αούστρια να πάρει μια μεγάλη νίκη (1+Over) σε απόδοση 2,04.

Τέλος, κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Πλζεν-Μπρνο.

Η Βικτόρια προέρχεται από εμφατική νίκη-πρόκριση επί της Σοντερίσκε και πλέον θα παίξει με την Χάποελ Μπερ Σεβά για να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δύο ματς δύο γκολ για τον Οντρασεκ που ήρθε από το MLS και άλλαξε την εικόνα της. Στο πρωτάθλημα η Πλζεν προέρχεται από τεσσάρα στη Μποέμιανς. Η Μπρνο έχει αρκετές απουσίες, ο Σέρβος στόπερ που πήρε δεν θα τις λύσει μεμιάς όλα τα προβλήματα αλλά παρόλα αυτά δεν θα αλλάξει το επιθετικό της στυλ. Η γηπεδούχος δεν αστειεύεται στη «Ντούσαν Αρένα» (αήττητη στα 12 τελευταία) και μπορεί να πάρει μια μεγάλη νίκη. Ο άσος σε συνδυασμό με το over 3,5 πληρώνει 2,07.

Δυάδα Σαββάτου

ΖΛΙΝ – ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ Over 1,95

ΑΛΤΑΧ – ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ 1 1,8

Δυάδα Κυριακής

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΝΤΜΙΡΑ 1+Over 2,04

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΜΠΡΝΟ 1+Over 3,5 2,07

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.