Value Bet: Η βαριά φανέλα και το εξάποντο

Πέτρος Χαριζακλής11 Ιουλίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Μέτρια τα πήγαμε την περασμένη εβδομάδα εκ του αποτελέσματος, καθώς ναι μεν πέρασαν 2/3 επιλογές όμως ένα γκολ της Λίντσερ που δεν ήρθε ποτέ δεν έφερε το combo και έτσι δεν πέρασε η δυάδα. Η Σπάρτα έκανε το καθήκον της και έτσι είχαμε μικρό κέρδος. Πάμε να δούμε τι έχουμε σε αυτό το κουπόνι.

Ξεκίνημα από την Αυστρία και τον μεγάλο τελικό για το Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην Αούστρια Βιέννης και την Χάρτμπεργκ. Με εξαίρεση την ήττα από την Πόλτεν, η Αούστρια μετράει 8 νίκες στα 9 τελευταία ματς. Τελευταίο το 1-0 επί της Αλταχ που της έδωσε το εισιτήριο για να διεκδικήσει την τελευταία θέση για το Γιουρόπα Λιγκ. Εντός σκοράρει, έχει την φόρμα και αντιμετωπίζει μια Χάρτμπεργκ, η οποία ναι μεν είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο έχει μια βδομάδα να παίξει, ίσως της έχει κάνει καλό αυτό αλλά εμφανίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα και το γεγονός αυτό ίσως τάραξε την ηρεμία της. Η Αούστρια έχει πάρει ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια και έχει πιο βαριά φανέλα, ο άσος πληρώνει 2,12. 

Κλείνουμε τη στήλη, με το Τουν-Ξαμάξ. Τελικός παραμονής με την Τουν να προέρχεται από βαριά ήττα στη Βέρνη (4-0 από Γ.Μπόις), ωστόσο το μυαλό της ήταν σε αυτό το ματς κόντρα στην Ξαμάξ. Μάλιστα η ομάδα του Σνάιντερ είναι αήττητη εντός έδρας στο 2020 (4 νίκες και 1 ισοπαλία) και εκεί έχει στηριχθεί για την ανάκαμψή της. Η Ξαμάξ πήρε βαθμό με την Ζυρίχη (1-1) μετά την αλλαγή προπονητή, δημιούργησε φάσεις αλλά εκτός έδρας δεν είναι τόσο επικίνδυνη έχοντας μόλις ένα διπλό στις εννέα τελευταίες εξόδους της. Ο άσος πληρώνει πολύ καλά για τέτοιο παιχνίδι και εμείς θα ρισκάρουμε αγοράζοντάς τον.

Μονό Σαββάτου

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ 1 2,12

Μονό Κυριακής

ΤΟΥΝ – ΞΑΜΑΞ 1 2,40

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.