Value Bet: Η σοβαρή Στουρμ και το όνειρο

Πέτρος Χαριζακλής30 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Τελείωσε και ο Ιανουάριος και ελπίζουμε σταδιακά να επιστρέψει η κανονικότητα στις ζωές μας. Στα δικά μας τα στοιχηματικά, η στήλη του περασμένου Σαββάτου έφερε μια δυάδα περασμένη αλλά στις άλλες δύο δεν έγινε καλή χημεία με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κέρδος συνολικά. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει από αυτή την αγωνιστική.

Ξεκινάμε από Τσεχία όπου η Παρντούμπιτσε υποδέχεται την Πρίμπραμ.

Η γηπεδούχος δεν μπήκε καλά στο 2021 με δύο ήττες, , όμως στο «Ντόλιτσεκ» είναι πάντα καλύτερη (4-3-1) και ψάχνει να βγάλει αντίδραση. Θα έχει επιστροφές τριών βασικών που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Πλζεν. Η Πρίμπραμ έχει να πάρει διπλό οκτώ μήνες αλλά στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να παλεύει και βρίσκει δίχτυα. Προέρχεται από δύο συνεχόμενα εκτός με το ίδιο σκορ (ήττα με 2-1) έχοντας προηγηθεί και στα δύο. Δεν έχει άλλα περιθώρια αν θέλει να σωθεί. Το g/g τιμάται πολύ ψηλά (2,00) και θα το τιμήσω.

Το επόμενο παιχνίδι είναι ανάμεσα σε Σλοβάτσκο και Μπουντεγιόβιτσε.

Κόντρα φορμαρισμένων και εύστοχων ομάδων στο «Μίροσλαβ Βαλέντα», η μεν Σλοβάτσκο προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες, η δε Μπουντεγιόβιτσε από τρεις. Αυτό θα δώσει μια επιθετική χροιά στο παιχνίδι. Η Σλοβάτσκο μετράει 5 over στα 6 τελευταία ματς, η φιλοξενούμενη κινείται στο όριο under-over και τα πολλά τέρματα αγγίζουν το δίφραγκο.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία όπου η Στουρμ Γκρατς φιλοξενείται από την Αλταχ.

Η γηπεδούχος έχασε και από τη Βάτενς και μαζί με την Αντμίρα θα παλέψει μέχρι τέλους για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Είναι η ομάδα με την χειρότερη επίθεση (12 γκολ), έχει σκοράρει σε 2/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από την άλλη, η Στουρμ έβγαλε αντίδραση μετά την βαριά ήττα από τη Ραπίντ και κέρδισε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1 την Χάρτμπεργκ. Παραμένει η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (10 γκολ παθητικό) και το διπλό της κολάζει κοντά στις δύο μονάδες (1,90).

Τέλος, κλείνουμε τη στήλη με το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα σε Αούστρια και Βάτενς.

Η Αούστρια πήρε δύο νίκες κυρίως λόγω της φανέλας της αλλά και της αποτελεσματικότητάς (το 4-0 επί της Αντμίρα είναι μαγική εικόνα) αλλά τα προβλήματα δεν μπορούν να κρυφτούν κάτω από το χαλάκι, με τις απουσίες να παραμένουν. Η Βάτενς αποπνέει υγεία αγωνιστικά και ονειρεύεται πλέι οφ, μετά τις δύο νίκες στο 2021. Ειδικά όταν έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ βολεύεται και παίζει εξαιρετικά στην κόντρα. Την αδικεί το σετ, θα πάω στα δεξιά με κάλυψη (2DNB) σε απόδοση 2,23.

Δυάδα Σαββάτου

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ G/G 2,00

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ Over 2,00

Δυάδα ΣΚ

ΑΛΤΑΧ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 2 1,90

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ 2 DNB 2,23

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.