Value Bet: Η σοβαρή Στουρμ και το 2,55 της νεοφώτιστης

Πέτρος Χαριζακλής19 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο, το τελευταίο με φουλ αγωνιστική δράση σε Τσεχία και Αυστρία αλλά και σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Την περασμένη εβδομάδα δεν τα πήγαμε καλά στη στήλη, καθώς μόνο μια επιλογή πέρασε από τις τέσσερις. Πάμε να δούμε όμως τι έχει το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.

Ξεκινάμε από την Τσεχία, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Πρίμπραμ και Καρβινά.

Τελείωσε το σερί της Πρίμπραμ μεσοβδόμαδα με την ήττα από την Μποέμιανς και σίγουρα θα ψάξει αντίδραση στο τελευταίο εντός έδρας για το 2020. Δεν εντυπωσιάζει η γηπεδούχος αλλά τελευταία παίρνει βαθμούς με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Η Καρβινά από την άλλη, φέτος δείχνει ομάδα του πρώτου μισού της βαθμολογίας και εκτός έδρας είναι η 3η καλύτερη μετά από Σλάβια και Σπάρτα. Με τη Γιάμπλονετς μεσοβδόμαδα πήρε βαθμό ενώ έχανε με 2-2, δείγμα πως δεν τα παρατάει ποτέ. Φέτος έχει πάρει τρία διπλά και δύο ισοπαλίες σε πιο δύσκολες έδρας από της Πρίμπραμ. Το διπλό κολάζει στο 2,20+ αλλά θα το αγοράσω με κάλυψη (2 DNB) στο 1,73 καθώς οι ομάδες προέρχονται από εμβόλιμη.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία, για το Στουρμ Γκρατς-Σανκτ Πόλτεν.

Πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα για τη Στουρμ, 3-0 την Αντμίρα. Εκπληκτική εμφάνιση για την ομάδα του Ιλτσερ και μάλιστα κράτησε το μηδέν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Η Πόλτεν είναι μια ομάδα που παίζει φουλ επίθεση αλλά με ομάδες που δεν της δίνουν χώρο μπλοκάρει. Δικαιολογημένα χαμηλά ο άσος και θα τον επιλέξω στο 1,64 για την σοβαρή Στουρμ.

Παραμένουμε στην Αυστρία και πάμε στο Χάρτμπεργκ-Αλταχ.

Από εξαιρετικές εμφανίσεις προέρχονται και οι δύο, για την Αλταχ όμως ήταν έκπληξη γιατί δεν μας έχει συνηθίσει φέτος σε τέτοιες. Η Χάρτμπεργκ άξιζε κάτι παραπάνω από το 2-2 με την Πόλτεν και όπως λένε οι προπονητές «όταν μια ομάδα κάνει ευκαιρίες, μην την φοβάσαι. Θα έρθουν και τα γκολ». Η Χάρτμπεργκ μετράει 20 over στα 26 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και 15 over στα 19 τελευταία εντός. Η Αλταχ πήρε ανάσα με το 4-1 επί της Ριντ αλλά έπαιζε σχεδόν όλο το ματς με αριθμητικό πλεονέκτημα. Δεν ξέρει να αμύνεται αλλά αν βρει χώρους μπορεί να σκοράρει. Το Over 3,5 στο 2,33 είναι εξαιρετικό και θα το επιλέξω.

Τέλος, κλείνουμε τη σημερινή στήλη με το Παρντούμπιτσε-Ζλιν από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Η γηπεδούχος παραμένει η έκπληξη της χρονιάς και εντός είναι αήττητη. Μεσοβδόμαδα έχασε από τη Σπάρτα αλλά το πάλεψε. Η ομοιογένειά της την έχει βοηθήσει αρκετά και τα καταφέρνει εξαιρετικά με ομάδες στα μέτρα της. Η Ζλιν είναι μια τέτοια και προέρχεται από δύο σερί ήττες. Στην εμβόλιμη δεν αγωνίστηκε λόγω αναβολής του αγώνα με τη Σλάβια λόγω κόβιντ και έτσι πήρε ανάσες. Στο τελευταίο με τη Πρίμπραμ δεν έκανε καλή εμφάνιση. Ο άσος της νεοφώτιστης είναι πιο ψηλά από ό,τι τον περίμενα, στο 2,55 αντί για το 2,10 και θα το επιλέξω.

Δυάδα Σαββάτου

ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΚΑΡΒΙΝΑ 2 DNB 1,73

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΣΑΝΚΤ ΠΟΛΤΕΝ 1 1,64

Μονό Σαββάτου

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΑΛΤΑΧ OVER 3,5 2,33

Μονό Κυριακής

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΖΛΙΝ 1 2,55

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.