Στήλες Value Bet

«Value Bet»: Η μάχη για τα σκήπτρα

Πέτρος Χαριζακλής30 Μαρτίου 2024

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό σαββατοκύριακο. Τελείωσε και η διακοπή των εθνικών ομάδων, επιστρέψαμε στις επάλξεις. Στην τελευταία στήλη τα πήγαμε εξαιρετικά με το 3/4 και η μία περασμένη δυάδα έφερε κέρδος. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει για το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαρτίου.

Ξεκίνημα με Σερβία, όπου η Ραντνίτσκι Νις υποδέχεται τη Μλάντοστ Λουτσάνι.

Σε κάκιστο μομέντουμ βρισκόταν η Ραντνίτσκι Νις πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων με τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Πλέον έχει καινούριο κόουτς, ο οποίος χρειαζόταν τη διακοπή των εθνικών ομάδων για να δουλέψει με τους παίκτες του. Ωστόσο ο Γιοξίμοβιτς δεν είναι μάγος για να τα αλλάξει όλα. Από την άλλη, η Μλάντοστ στο 2024 μετράει μόλις μία ήττα σε επτά παιχνίδια, και ξέρει πως είναι στο χέρι της να μείνει εντός πλέι οφ με βάση το πρόγραμμα. Μπορεί εκτός να μην είναι τρομερή, όμως στα 7/9 τελευταία εκτός σκοράρει και οι 5/6 φετινές ήττες είναι από ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στη βαθμολογίας. Δεν υπάρχει λογική στον φαβοριτισμό της Ραντντσίκι Νις, θα πάω στην κόντρα και στο Χ2 της Μλάντοστ στο 1,82.

Μεταφερόμαστε στην Τσεχία, όπου η Σλοβάτσκο υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας.

To πρώτο μισό ήταν εξαιρετικό για τη Σλοβάτσκο καθώς έδειχνε πως θα επιστρέψει στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Είχε μόλις τέσσερις ήττες σε 19 αγώνες, ωστόσο το ξεκίνημα στο 2024 δεν ήταν καλό. Μπήκε μετά τη χειμερινή διακοπή με τρεις διαδοχικές ήττες και συνολικά τέσσερις σε έξι παιχνίδια. Χρειαζόταν τη διακοπή για να ηρεμήσει και να βελτιώσει την αμυντική της συμπεριφορά. Η Σλάβια έχει καλή παράδοση στο «Μίροσλαβ Βαλέντα». Είναι αήττητη στο 2024 στο πρωτάθλημα και πλέον είναι ο μόνος στόχος που της έχει απομείνει καθώς έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο και την Ευρώπη. Γνωρίζει πως πρέπει να περάσει από μια τόσο δύσκολη έδρα αν θέλει να γίνει ξανά πρωταθλήτρια, δίκαιο το διπλό της στο 1,75.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία με μάχη κορυφής, Στουρμ Γκρατς εναντίον Σάλτσμπουργκ.

Μάχη κορυφής, μάχη τίτλου, μάχη για τα σκήπτρα. Ο καθένας μπορεί να το πει όπως θέλει. Το νόημα είναι το ίδιο. Η Στουρμ Γκρατς προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να ρίξει από την κορυφή τη Σάλτσμπουργκ, αλλά δεν τα καταφέρνει. Φέτος έχει φτάσει πιο κοντά από ποτέ. Τερμάτισε μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή, για πρώτη φορά στα έξι τελευταία χρόνια που υπάρχουν πλέι οφ στην Αυστρία. Με τη διαίρεση έγιναν δύο και έτσι φαίνεται πως θα έχουμε κόντρα μέχρι τέλους. Η Στουρμ πάντως πριν τη διακοπή δεν πατούσε τόσο καλά, αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ από τη Λιλ, όμως στο τελευταίο παιχνίδι διέλυσε την Αούστρια Κλάγκενφουρτ. Το αντίθετο συμβαίνει στη Σάλτσμπουργκ, που μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες, είναι αήττητη στο 2024 και γενικά συμπλήρωσε 12 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα. Στην κανονική διάρκεια έφεραν δύο ισοπαλίες με g/g (2-2 στο γήπεδο της Στουρμ, 1-1 στης Σάλτσμπουργκ), θα τα ξαναπούν στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα. Πάμε για ακόμη ένα g/g στο 1,75.

Κλείνουμε τη στήλη με Τσεχία, όπου η Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας.

Μπήκε δυνατά μετά τη χειμερινή διακοπή η Μπουντεγιόβιτσε, παρά τα προβλήματα που είχε στο πρώτο μισό της σεζόν. Βελτίωσε την επιθετική της συμπεριφορά, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και με την άμυνα. Ωστόσο πήρε επτά βαθμούς σε έξι παιχνίδια και βρίσκεται ξανά στο κόλπο της παραμονής. Η Σπάρτα αν και ξεκίνησε με τρεις διαδοχικές νίκες μετά τη χειμερινή διακοπή, άφησε βαθμούς στο ντέρμπι με τη Σλάβια και έχασε από την Πλζεν. Αυτά τα δύο αποτελέσματα μείωσαν τη διαφορά από την 2η θέση στον πόντο. Ενδιάμεσα στα ματς πρωταθλήματος, πήρε μια πρόκριση στο Κύπελλο επί της Σλάβια στην παράταση και αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, πήρε τις ανάσες που χρειαζόταν, είναι αρκετά δυνατή εκτός και θέλει να συνεχίσει με νίκη κόντρα στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Το διπλό είναι χαμηλά δικαιολογημένα, με combo το Over παίζεται άνετα στο 1,80.

Δυάδα Σαββάτου

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ 2 1,75

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ ΝΙΣ – ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΛΟΥΤΣΑΝΙ Χ2 1,82

Δυάδα Κυριακής

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G 1,75

ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ 2+Οver 1,80

--------------------------------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.