Value Bet: Η κατάρρευση της Πλζεν

Πέτρος Χαριζακλής03 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα σε όλους, καλό σαββατοκύριακο και καλό μήνα. Φτάσαμε στον Οκτώβρη αλλά ο καιρός δεν θυμίζει σε τίποτα φθινόπωρο. Στα δικά μας τα στοιχηματικά, η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν καλή, μόνο η Πλζεν πέρασε από τις τέσσερις επιλογές. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει γι΄αυτή την εβδομάδα.

Ξεκίνημα όπως πάντα από το πρώτο χρονικά παιχνίδι, στην Τσεχία η Μπρνο υποδέχεται την Καρβινά.

Η γηπεδούχος είναι η ομάδα με την χειρότερη άμυνα και θα πρέπει να μειώσει τα λάθη αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη και το επιθετικό της στυλ δεν το αλλάζει. Η Καρβινά φέτος δείχνει πως δεν θα είναι στις υποψήφιες για υποβιβασμό αφού καταφέρνει και παίρνει βαθμούς ακόμη και όταν δεν κάνει καλές εμφανίσεις. Στα εκτός παίρνει θετικό πρόσημο καθώς μέχρι στιγμής πήρε βαθμό στη Λίμπερετς και διπλό στην Οπάβα και η εικόνα της μας δείχνει πως μπορεί να μην χάσει στο Μπρνο. Πάμε στα δεξιά με κάλυψη (2 DNB 2,20).

Πάμε λίγο πιο δίπλα στη Σλοβακία, όπου η Ζίλινα υποδέχεται τη Ντουνάισκα Στρέντα σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι λόγω των νέων μέτρων της κυβέρνησης της Σλοβακίας.

H Zίλινα φέτος έχει κάνει μια νέα προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα μετά την περσινή χρεοκοπία και την αποχώρηση πολλών έμπειρων παικτών. Αρκετοί νεαροί και αυτό έχει ως αποτέλεσμα συνεχείς μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Χαρακτηριστικό είναι πως σε 8 ματς φέτος στο πρωτάθλημα μετράει ισάριθμα over. Μεσοβδόμαδα ζορίστηκε να αποκλείσει μια ομάδα 3ης κατηγορίας στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η Ντουνάισκα από την άλλη, είναι πραγματικά ασταμάτητη και έχει βάλει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει στα ίσια τον τίτλο από την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Εχει το απόλυτο (8x8) στο φετινό πρωτάθλημα και σκορπάει τρόμο με τα 28 γκολ που έχει πετύχει. Εχει και αυτή μόνο Over (8) και μεσοβδόμαδα διέλυσε με 7-0 μια ομάδα 5ης κατηγορίας στο Κύπελλο. Στην Ευρώπη αποκλείστηκε από τη Λίντσερ με το ίδιο σκορ, ωστόσο για την ίδια ήταν υπέρβαση να φτάσει στον 3ο προκριματικό γύρο και τώρα μπορεί να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Το διπλό της προσφέρεται λίγο πάνω από το δίφραγκο (2,02) και δύσκολα θα το ξαναβρούμε τόσο ψηλά μέσα στη χρονιά.

Μετακομίζουμε στην Αυστρία, όπου η ΒΑΚ υποδέχεται την Πόλτεν.

Κόντρα «λύκων» στο Βόλφσμπεργκ, με την γηπεδούχο να είναι μια άκρως επιθετική ομάδα αλλά προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στην άμυνα. Μετράει 15 over στα 16 τελευταία εντός. Η Πόλτεν τα πάει εξαιρετικά κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και σκοράρει στις 8/11 πιο πρόσφατες εξόδους της. Το g/g και Over δύο εξαιρετικών επιθέσεων πληρώνει 1,99 και θα το επιλέξω.

Τέλος, κλείνω τη στήλη με το Σίγμα Ολομουτς-Πλζεν.

Σε φόρμα η Ολομουτς με 4 νίκες σε 5 ματς (μόνη ήττα από την Σπάρτα), εντός έδρας είναι σκληροτράχηλη και δείχνει να έχει βρει τον τρόπο να παίρνει βαθμούς και όταν δεν παίζει καλά. Η Πλζεν μπορεί να είχε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα αλλά δεχόταν γκολ και περιμένω να είναι κουρασμένη και απογοητευμένη από το ταξίδι στο Ισραήλ και τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά που την αφήνει εκτός Ευρώπης για δεύτερη συνεχή χρονιά. Προκαλεί ο άσος στο 3,90 και θα τον επιλέξω καθώς ήρθε η ώρα της κόντρας για την υπό κατάρρευση Βικτόρια.

Μονό Σαββάτου

ΜΠΡΝΟ – ΚΑΡΒΙΝΑ 2 DNB 2,20

Δυάδα Σαββάτου

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΣΑΝΚΤ ΠΟΛΤΕΝ G/G+Over 1,99

ΖΙΛΙΝΑ – ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ 2 2,02

Μονό Κυριακής

ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 1 3,90

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.