Value Bet: Η φόρμα και το απόλυτο εκτός!

Πέτρος Χαριζακλής07 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Προτελευταία στήλη του έτους αφού την επόμενη εβδομάδα είναι η τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων στην Κεντρική Ευρώπη. Την περασμένη εβδομάδα τα πήγαμε άσχημα, με την Μπίλεφελντ να στέκεται μόνο στο ύψος της. Πάμε να δούμε το σημερινό κουπόνι.

Ξεκινάμε από τα σαββατιάτικα παιχνίδια και το ΒΑΚ Πέλετς-Λίντσερ. Οι δύο ευρωπαίες προέρχονται από ήττες, μάλιστα η Λίντσερ υπέστη πιο βαριά, και θα εμφανιστούν προσεκτικές στο μεταξύ τους. Η ΒΑΚ παρά την ποιότητά της φαίνεται τελικά να έχει επηρεαστεί από την φυγή του κόουτς Στρούμπερ αφού μετράει 4 ήττες στα 5 τελευταία. Η ποιότητα των δύο ομάδων είναι δεδομένη, ωστόσο η πλάστιγγα γέρνει προς την Λίντσερ που μετράει το απόλυτο φέτος εκτός (8/8) και έχει κερδίσει σε πιο δύσκολες έδρες από την «Λάβανταλ Αρίνα». Το διπλό καλοπληρώνει (2,37).

Συνεχίζουμε στην Αυστρία και πάμε στο Χάρτμπεργκ-Σαντκ Πόλτεν. Η γηπεδούχος προσγειώθηκε μετά την σφαλιάρα από την Αούστρια και αναμένεται να βγάλει αντίδραση στην έδρα της που είναι ισχυρή, θέλοντας να παραμείνει τουλάχιστον +5 από την 7η θέση αυξάνοντας έτσι παράλληλα τις ελπίδες της τα πλέι οφ. Η Πόλτεν έχασε την ευκαιρία κόντρα στην Μάτερσμπουργκ και θα πρέπει να θυμηθεί την εμφάνισή της κόντρα στην Σάλτσμπουργκ για να πάρει κάτι από το ματς. Πιο δεμένη ομάδα η Χάρτμπεργκ, πάμε στον άσο που πληρώνει αρκετά καλά (2,11).

Στα ματς της Κυριακής, θα μετακομίσουμε δίπλα στην Ελβετία, ξεκινώντας από το Ζυρίχη-Σερβέτ. Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται η γηπεδούχος που μετράει 5 διαδοχικές νίκες και έχει στρογγυλοκαθίσει στην 4η θέση. Μάλιστα μέσα στον Νοέμβριο έκανε το απόλυτο νικών (4/4) ενώ θα έχει δύο τιμωρημένους, τους Κράμερ (φορ, 14/6) και Τοσίν (εξτρέμ, 9/2). Η Σερβέτ από την άλλη, έχασε από την Λουγκάνο με 1-0 και το αήττητο σερί των 4 αγώνων της έλαβε τέλος. Εκτός δεν είναι τόσο αξιόπιστη και θα εμπιστευώ την φορμαρισμένη Ζυρίχη σε εξαιρετική απόδοση (2,38).

Τέλος, κλείνουμε τη σημερινή στήλη με το Τουν-Σεν Γκάλεν. Ακόμη μία ήττα για την Τουν, αυτή την φορά από την Σιόν. Η Τουν άλλαξε ιδιοκτήτες και ίσως την βοηθήσουν οικονομικά τον Γενάρη, όμως τώρα δεν λέει να βγει από την κακή κατάσταση που βρίσκεται και ο κόουτς Σνάιντερ είναι υπ΄ατμόν. Η Σεν Γκάλεν είναι το ακριβώς αντίθετο. Πραγματοποιεί καταπληκτική χρονιά, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, σκοράρει κατά ριπάς και με πατημένο το γκάζι μπορεί να περάσει από την «Στόκχορν Αρίνα», σε πολύ καλή απόδοση το διπλό (2,05).

Δυάδα Σαββάτου

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΛΙΝΤΣΕΡ 2 2,37

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΣΑΝΚΤ ΠΟΛΤΕΝ 1 2,11

Δυάδα Κυριακής

ΖΥΡΙΧΗ – ΣΕΡΒΕΤ 1 2,38

ΤΟΥΝ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 2 2,05

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.