Value Bet: Η αλλαγή προπονητή και η φανέλα

Πέτρος Χαριζακλής27 Ιουνίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Τελευταίο για τον μήνα Ιούνιο και η χρονιά (στοιχηματική-αγωνιστική) οδεύει προς το τέλος της. Την προηγούμενη εβδομάδα τα πήγαμε εξαιρετικά με 5/5 περασμένες επιλογές (δύο δυάδες και ένα μονό) και ελπίζουμε να συνεχιστεί και έτσι αυτό το κουπόνι. Πάμε να το δούμε.

Ξεκινάμε χρονικά όπως πάντα, στην Τσεχία η Μποέμιανς υποδέχεται την Σλοβάτσκο.

Πλέι οφ Ευρώπης, διπλά ματς, και στο πρώτο η Μποέμιανς κέρδισε 2-1 εκτός, ούσα πιο αποτελεσματική. Τρομερά φορμαρισμένη η ομάδα της Πράγας, στην έδρα της παίζει πάντα για τη νίκη. Η Σλοβάτσκο φαίνεται κουρασμένη και έχει δύο βασικές απουσίες. Ο άσος πληρώνει 2,15 και τον αγοράζω.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία στα πλέι άουτ, όπου η Βάτενς υποδέχεται την Αλταχ.

Καλές εμφανίσεις κάνει, νίκες δεν παίρνει η Βάτενς και έτσι δεν μπορεί να σωθεί. Εντός έδρας δεν τα πάει καλά, έχει μόλις δύο νίκες όλη τη χρονιά και αυτές όχι στα πλέι άουτ. Η Αλταχ είναι αήττητη εδώ και επτά ματς κρατάει το προβάδισμα για την 8η θέση και θέλει να κάνει ένα βήμα για να την σφιχταγκαλιάσει. Το διπλό πληρώνει εξαιρετικά (2,37) και θα το τιμήσω.

Μεταφερόμαστε λίγο πιο ανατολικά, στην Ουγγαρία, όπου η Ντέμπρετσεν υποδέχεται την Πάξι.

Τελευταία αγωνιστική έχουμε εδώ, με την Ντέμπρετσεν να θέλει μόνο νίκη για να σωθεί ενώ η Πάξι παίζει για δύο αποτελέσματα. Με ισοπαλία σώζεται. Αν χάσει θα μείνει στην κατηγορία αρκεί να ηττηθεί η Κισβάρντα ή η Ουίπεστ με δύο τέρματα περισσότερα από την ίδια. Ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα η Ντέμπρετσεν, προέρχεται από δύο σερί νίκες και μάλιστα η τελευταία με λίγο σπρώξιμο, ο άσος άνοιξε ψηλά όμως έχει κατρακυλήσει και τον συνδυάζω με over 1,5 για να πάρω μια αξιοπρεπή απόδοση (2,10).

Επιστρέφουμε στην Αυστρία, για το Λίντσερ-ΒΑΚ.

Η Λίντσερ μετά την μείωση της ποινής της από 6 σε 4 βαθμούς, τη νίκη της και τον διασυρμό της Ραπίντ, σκαρφάλωσε στην 2η θέση και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους. Δείχνει να έχει πάρει μπρος με τρεις σερί νίκες και μπορεί να κερδίσει την ΒΑΚ που σκοράρει αλλά δεν έχει την ποιότητά της. Ασος με over για καλύτερη απόδοση (2,20) αφού ο απλός άσος έχει κατρακυλήσει.

Τέλος, στο Γκρατς η Στουρμ υποδέχεται την Ραπίντ.

Σε κακή κατάσταση οι «μπλάνκις» κινδυνεύουν σοβαρά να μείνει εκτός Ευρώπης. Εχουν μόλις μια νίκη στα επτά ματς των πλέι οφ και βρίσκονται στο -4 από την 5η θέση. Την Πέμπτη απολύθηκε ο κόουτς Ελ Μαέστρο και τη θέση του πήρε ως υπηρεσιακός ο Χέσελε της δεύτερης ομάδας. Η Ραπίντ τα πήγαινε καλά αλλά στα δύο τελευταία ματς επηρεάστηκε από τους πολλούς τραυματισμούς, στο τελευταίο υπέστη την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της στη μπουντεσλίγκα. Το κλίμα θα είναι λίγο διαφορετικό στην Στουρμ μετά την αλλαγή προπονητή και είναι η (προ) τελευταία ευκαιρία της να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Ασος με κάλυψη (1 DNB 3,09) γιατί δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη η ομάδα του Αυλωνίτη.

Δυάδα Σαββάτου

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ 1 2,15

ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ – ΑΛΤΑΧ 2 2,37

Δυάδα ΣΚ

ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΠΑΞΙ 1+Over 1,5 2,10

ΛΙΝΤΣΕΡ – ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ 1+Οver 2,2

Μονό Κυριακής

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 1 DNB 3,09

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.