Στήλες Value Bet

Value Bet: Για σεφτέ πριν τη διακοπή

Πέτρος Χαριζακλής16 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Η προηγούμενη στήλη ήταν ίσα βάρκα ίσα πανιά, με περασμένη μια δυάδα και χαμένα δύο μονά. Αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν και πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από αυτό το πρόγραμμα, στην τελευταία στήλη του 2023.

Το πρώτο παιχνίδι που με απασχόλησε έρχεται από την Τσεχία, με τη Ζλιν να υποδέχεται τη Χράντετς Κράλοβε.

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για τη Ζλιν, αυτή τη φορά με το βαρύ 5-3 από τη Σλόβαν Λίμπερετς. Παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και δείχνει να χάνει σιγά σιγά αυτό που είχε φτιάξει ο κόουτς Τσερβένκα. Δεν είναι πλέον συμπαγής και δέχεται ξανά πολύ εύκολα γκολ όπως γινόταν από την αρχή της χρονιάς με τον Βρμπα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο κίπερ Ντόσταλ δέχθηκε για πρώτη φορά στη σεζόν πέντε γκολ, ενώ στην πρεμιέρα είχε δεχθεί τέσσερα στην ήττα από την Καρβινά. Η Χράντετς Κράλοβε μετά από επτά μήνες και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν πήρε το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο. Κέρδισε την Τετάρτη (13/12) την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε σε εξ αναβολής αναμέτρηση και έμεινε κοντά στην δεκάδα ενώ απομακρύνθηκε κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ζλιν προέρχεται από τη χειρότερη εμφάνιση με τον Τσερβένκα στον πάγκο της. Από την άλλη, η Χράντετς μου μοιάζει δύσκολο να κάνει δεύτερο συνεχόμενο διπλό, αλλά μπορεί να μην χάσει. Περίμενα ανάποδα το σετ, θα πάω στα δεξιά με κάλυψη στο διπλό με ασιατικό χάντικαπ στο 2,10.

Παραμένουμε επί τσεχικού εδάφους, με την Παρντούμπιτσε να υποδέχεται τη Σλόβαν Λίμπερετς.

Η Παρντούμπιτσε δεν αγωνίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο καθώς η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Καρβινά, με την οποία έπαιζε εκτός έδρας, δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή του αγώνα. Το τελευταίο της παιχνίδι είναι στις 3 Δεκεμβρίου, όταν έχασε με 1-2 από τη Σπάρτα Πράγας και παρέμεινε στην 14η θέση της βαθμολογίας. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Κόβατς που περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Από την άλλη, η Σλόβαν Λίμπερετς συνεχίζει το τρομερό αήττητο σερί της που έφτασε τους 7 αγώνες. Την Τετάρτη (13/12) απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Μποέμιανς και παρέμεινε στο +3 από την αντίπαλό της. Παράλληλα βρίσκεται μόλις στο -2 από την εξάδα. Καλή εμφάνιση στην Πράγα, άξιζε τον βαθμό.

Η Παρντούμπιτσε έχει σοβαρό πρόβλημα με την αποτελεσματικότητα τη φετινή σεζόν. Η Σλόβαν Λίμπερετς είναι επτά μήνες χωρίς διπλό αλλά είναι φορμαρισμένη και μπορεί να κλείσει τη χρονιά με νίκη. Έχει αξία το διπλό στο 2,55 το περίμενα τουλάχιστον μισή μονάδα πιο κάτω.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Μποαβίστα-Γκιμαράες από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ακόμη μία ήττα για την Μποαβίστα. Η έκτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις, η 5η διαδοχική στο πρωτάθλημα όπου δεν κερδίζει εδώ και 8 παιχνίδια (τελευταία της νίκη πριν 3 μήνες). Έχασε με 3-1 από την Εστρέλα αν και δεν ήταν κατώτερη της αντιπάλου της, αλλά δεν ήταν κυνική. Η 6η φετινή ήττα στο πρωτάθλημα έφερε τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της Μποαβίστα με τον κόουτς Πετίτ. Η Γκιμαράες από την άλλη, πέτυχε τρίτη διαδοχική νίκη, δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο κατόπι της 4ης Μπράγκα. Παθιασμένη εμφάνιση και νίκη με 3-2 επί της Σπόρτινγκ. Σπουδαίο τρίποντο κόντρα στη μέχρι πρότινος πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πατσέκο δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο ήταν κυνική.

Η Μποαβίστα είναι σε κακή κατάσταση και πάει στο ματς με υπηρεσιακό τεχνικό. Η Γκιμαράες έχει ψυχολογία στα ύψη και μπορεί να πάρει το τρίποντο. Υπάρχει αξία στο 2,02 του διπλού.

Μονό Σαββάτου

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ 2              2,55

Δυάδα Σαββάτου

ΖΛΙΝ – ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ 2 (0 ΑΗ)  2,10

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 2  2,02

----------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.