Στήλες Value Bet

Value Bet: Φορμαρισμένη η Νόβι Παζάρ

Πέτρος Χαριζακλής09 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Η τελευταία στήλη έφερε κέρδος με τη μία δυάδα που πέρασε, καθώς η δεύτερη χάθηκε έχοντας και μια αναβολή. Πλησιάζουμε σιγά σιγά προς τις γιορτές και οι ομάδες ψάχνουν να βρουν τη φόρμα τους. Με χιόνι και αναβολές στην Τσεχία, θα ασχοληθώ κυρίως με τη Σερβία αλλά και με τη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Ξεκινάμε από την Ιβηρική, όπου η Τοντέλα υποδέχεται τη Σάντα Κλάρα.

H γηπεδούχος είναι σε καλό μομέντουμ με τέσσερις διαδοχικές νίκες, τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Εντός έδρας δέχεται γκολ αλλά και σκοράρει, σχεδόν με την ίδια ευκολία. Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και θέλει να πιέσει προς τις θέσεις της ανόδου. Από την άλλη, η Σάντα Κλάρα διανύει εξαιρετική χρονιά θέλοντας να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, μετράει τέσσερις σερί νίκες, οι τρεις στο πρωτάθλημα, και είναι αήττητη σε 12 παιχνίδια. Η μοναδική ήττα σε επίσημο παιχνίδι ήρθε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, τον Ιούλιο, στα πέναλτι από τη σημερινό της αντίπαλο. Μακριά από τις Αζόρες μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, έχοντας σκοράρει στις 4/5 εξόδους της. Σωστό φαβορί η Σάντα Κλάρα, λόγω του μομέντουμ της Τοντέλα θα πάω στα δεξιά αλλά με κάλυψη στο διπλό με ασιατικό χάντικαπ 0 στο 1,70.

Συνεχίζουμε στη Σερβία, όπου η Ζελέζνιτσαρ υποδέχεται τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα.

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Ζελέζνιτσαρ, με μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το μόνο θετικό είναι πως συχνά-πυκνά βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πρέπει να βελτιώσει τη συγκομιδή της τουλάχιστον εντός έδρας αν θέλει να μείνει στην κατηγορία. Η Σπαρτάκ Σουμπότιτσα μετράει δύο συνεχόμενες νίκες μετά την αλλαγή προπονητή, φαίνεται πως ο κόουτς Λαλάτοβιτς άλλαξε την ψυχολογία της και η φόρμα της μπορεί να της δώσει μια τρίτη διαδοχική επιτυχία που θα την κρατήσει εντός 8άδας. Υπάρχει μεγάλη αξία στο διπλό της Σπαρτάκ στο 3,15 που το περίμενα μία μονάδα κάτω και μπαίνει στις επιλογές μου.

Κατηφορίζουμε στη Σουρντούλιτσα, όπου η τοπική Ράντνικ υποδέχεται τη Βόζντοβατς.

Η Ράντνικ δεν μπορεί να σταματήσει την κατηφόρα της. Η τελευταία της νίκη ήταν πριν 4 μήνες και η ψυχολογία δεν βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Το μόνο ίσως θετικό είναι πως στα παιχνίδια στην έδρα της δεν μπαίνουν πολλά γκολ, αλλά αυτό δεν εξαρτάται πάντα από την ίδια. Η Βόζντοβατς προέρχεται από δύο διαδοχικές ευρείες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως όταν παίζει μακριά από το γήπεδό της δεν είναι το ίδιο καλή. Αν θέλει όμως να μπει στα πλέι οφ, θα πρέπει να βελτιωθεί εκτός έδρας. Ισορροπημένο το σετ, θα πάω στα δεξιά με την απαραίτητη κάλυψη στο 2 (0 ΑΗ) στο 1,93.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη από το Βελιγράδι, όπου η ΙΜΤ υποδέχεται τη Νόβι Παζάρ.

Ντεφορμέ η ΙΜΤ που μετράει τρεις διαδοχικές ήττες, η τελευταία ήταν και η πιο βαριά. Είναι μια άκρως επιθετική ομάδα που όμως δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Παίζει τα παιχνίδια της στο γήπεδο της Βόζντοβατς, το οποίο έχει τεχνητό χλοοτάπητα. Η Νόβι Παζάρ παρά τις αλλαγές που έκανε στο Κύπελλο, προκρίθηκε και η ψυχολογία είναι στα ύψη καθώς έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες. Μάλιστα οι τρεις από τις τέσσερις ήταν εκτός έδρας. Τον τελευταίο μήνα έχει βελτιωθεί στις εξόδους της με τέσσερα σερί διπλά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν υπάρχει λόγος το διπλό της να προσφέρεται σε απόδοση αουτσάιντερ (2,65) κόντρα σε μια νεοφώτιστη και κατώτερη ομάδα. Αγοράζω το διπλό της ομάδας του Λιάγιτς.

Μονό Σαββάτου

ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ ΠΑΝΤΣΕΒΟ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣΑ 2   3,15

Δυάδα ΣΚ

ΡΑΝΤΝΙΚ ΣΟΥΡΝΤΟΥΛΙΤΣΑ – ΒΟΖΝΤΟΒΑΤΣ 2 (0 AH) 1,93

ΤΟΝΤΕΛΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ 2 (0 ΑΗ) 1,70

Μονό Κυριακής

ΙΜΤ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ – ΝΟΒΙ ΠΑΖΑΡ 2 2,65

--------------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.