Στήλες Value Bet

Value Bet: Ένταση στο ντέρμπι του Γέσκεντ

Πέτρος Χαριζακλής15 Απριλίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλή Ανάσταση με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας. Εμείς συνεχίζουμε στοιχηματικά παρά τις Άγιες Ημέρες της Ορθοδοξίας, καθώς οι φίλοι μας οι ξένοι παίζουν μπάλα κανονικά αφού το Πάσχα των Καθολικών πέρασε. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν τα πήγαμε καλά με 2/4 περασμένες επιλογές. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει σήμερα μπας και βγάλουμε μερικά από τα έξοδα του πασχαλινού τραπεζιού.

Ξεκινάμε με την Τσεχία, όπου έχουμε ντέρμπι του Γέσκεντ μεταξύ Γιάμπλονετς και Λίμπερετς.

Μόλις 14 χλμ. χωρίζουν τις δύο πόλεις και συνήθως τα μεταξύ τους ντέρμπι έχουν ένταση, ανεξαρτήτως έδρας. Σε καλύτερη κατάσταση η Γιάμπλονετς παρά την τελευταία ήττα της από την Πλζεν. Βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ, αν και με το πρόγραμμα που έχει δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση για να μπει στην εξάδα. Πάντα στο «Στρέλνιτσε» είναι δυνατή. Η Λίμπερετς από την άλλη, επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Ζλιν, πήρε μια ανάσα και αυτή θεωρητικά ήθελε εξάδα. Ωστόσο έχει μείνει πίσω και με τέσσερις αγώνες να απομένουν δε νομίζω πως μπορεί να προλάβει. Ενταση, τάκλιν, κάρτες περιμένω και θα αγοράσω το under στο 2,02 όπως έχει βγει στα 9/12 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ντέρμπι.

Παραμένουμε στην Τσεχία, όπου η Ζλιν υποδέχεται την Σίγκμα Ολομουτς.

Η Ζλιν μπορεί να το παλεύει μέσα στο 2023, ωστόσο ίσως δεν είναι αρκετό πως βασίζεται στην έδρα της και μόνο (δεν έχει διπλό). Προέρχεται από ήττα στην έδρα της Λίμπερετς, τουλάχιστον σκόραρε όπως έχει κάνει στα 9/10 παιχνίδια της στο 2023. Η Ολομουτς παραχώρησε 2-2 στην Μποέμιανς και νιώθει πλέον την ανάσα της Χράντετς με φόντο τα πλέι οφ. Ωστόσο είναι ποιοτική ομάδα και το πρόγραμμά της είναι βατό για να βρίσκεται στο τέλος Απρίλη στην εξάδα. Πληρώνει πολύ το διπλό, ωστόσο η Ολομουτς δεν έχει κερδίσει εκτός στο 2023 και έτσι θα πάρω και κάλυψη. Το 2 DNB πληρώνει 1,70.

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Μαδέιρα όπου έχουμε μάχη παραμονής μεταξύ Μαρίτιμο και Πάσος Φερέιρα.

H Μαρίτιμο παλεύει να μείνει στην κατηγορία με κύριο όπλο τη δύναμη της έδρας της. Στα έξι τελευταία παιχνίδια της έχει δύο τρίποντα. Και τα δύο είναι στη Μαδέιρα κόντρα σε Σάντα Κλάρα και Μποαβίστα. Η Πάσος έχασε από τη Φαμαλικάο και έλαβε τέλος το μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων που είχε, πλέον βρίσκεται στο -8 από τη σωτηρία. Επίσης, έχει δύσκολο πρόγραμμα, σίγουρα πιο δύσκολο από τη Μαρίτιμο. Ξεκάθαρη μάχη παραμονής, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού και να τις χωρίζουν δύο βαθμοί. Θεωρητικά σε καμία δεν κάνει η ισοπαλία καθώς μπορεί να μείνουν ακόμη πιο πίσω. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι καθώς αμφότερες θα παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια για τη νίκη. Καλοπληρώνει το over στο 2,17.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Τρέντσιν-Ζλάτε Μόραβτσε από τη Σλοβακία.

Πλέι άουτ στη Σλοβακία, φτάσαμε στην 5η αγωνιστική. Η Τρέντσιν έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς με τον καινούριο τεχνικό. Προσπαθεί να σώσει την κατηγορία και αν το καταφέρει θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έδρα της. H Ζλάτε Μόραβτσε δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στα πλέι άουτ, μετράει μία ισοπαλία και τρεις ήττες έχοντας σκοράρει μόλις δύο γκολ. Γενικά στο πρωτάθλημα έχει να κερδίσει από τον Οκτώβριο και αν συνεχίσει έτσι θα παλέψει στα μπαράζ για να μείνει στην κατηγορία. Σε καλύτερο μομέντουμ δείχνει η Τρέντσιν που μπορεί με νίκη να κάνει καθοριστικό βήμα παραμονής και να αυξήσει τη διαφορά της από τη Μόραβτσε στους πέντε βαθμούς. Δίκαιος ο άσος στο 1,80 μπαίνει στις επιλογές μου.

Δυάδα με γκολ

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ Under 2,02

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ Over 2,17

Δυάδα Μεγάλου Σαββάτου

ΖΛΙΝ – ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ 2 DNB 1,70

ΤΡΕΝΤΣΙΝ – ΖΛΑΤΕ ΜΟΡΑΒΤΣΕ 1 1,80

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.