Στήλες Value Bet

Value Bet: Δεν θέλει απώλειες πριν το ντέρμπι

Πέτρος Χαριζακλής02 Μαρτίου 2024

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό σαββατοκύριακο. Μπήκαμε και στον Μάρτιο, στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, είτε μιλάμε για κανονική διάρκεια και μετά πλέι οφ, είτε χωρίς να υπάρχει το έξτρα κομμάτι. Η προηγούμενη στήλη δεν πήγε τόσο καλά όσο αναμενόταν, αφήνουμε πίσω μας τον Φλεβάρη και πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το πρόγραμμα.

Ξεκινάμε από τη Σλοβακία, όπου η Ρουζόμπεροκ υποδέχεται την Ποντμπρέζοβα.

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται μετά τη χειμερινή διακοπή η Ρουζόμπεροκ που μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μία (μεσοβδόμαδα) στο Κύπελλο που προκρίθηκε στα ημιτελικά. Είναι τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και κρίνεται το μέλλον της στα πλέι οφ. Χρειάζεται μόνο τρίποντο για να έχει ελπίδες, βέβαια μπορεί να μην είναι αρκετή αν δεν συνδυαστεί με άλλα αποτελέσματα. Η Ποντμπρέζοβα κρατάει την τύχη στα χέρια της, με νίκη είναι εξασφαλισμένη στα πλέι οφ ενώ με ισοπαλία ή ήττα περιμένει τα άλλα παιχνίδια. Ωστόσο, δεν έχει μπει τόσο καλά στο 2024 παρότι είναι αήττητη, αφού δεν σκοράρει στα δύο τελευταία. Γενικά στα πέντε τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα μετράει μόλις μία νίκη και δεν έχει σκοράρει στα άλλα τέσσερα. Σαφώς μπορεί να πάει παντού, ωστόσο ο άσος στο 3,10 έχει τρομερή αξία αφού η Ρουζόμπεροκ είναι φορμαρισμένη και χρειάζεται μόνο νίκη.

Συνεχίζουμε με την Τσεχία, όπου η Παρντούμπιτσε υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν.

Η γηπεδούχος προέρχεται από ήττα εντός προγράμματος από τη Σλάβια, έχει δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι με μία εκ των πρωτοπόρων, και τη φετινή χρονιά με τους τρεις μεγάλους δεν τα πάει καθόλου καλά (5 ήττες). Εντός έδρας είναι σκλητροτράχηλη, όμως έχει μόλις δύο νίκες. Η Πλζεν από την άλλη, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται σε φόρμα. Έχει συμπληρώσει οκτώ ματς αήττητη και εκτός έδρας σκοράρει ακατάπαυστα. Βέβαια τελευταία έχει πάρει κάποιες επαγγελματικές νίκες, οπότε θα αγοράσω το διπλό της Πλζεν με το over 1,5 στο 1,93 για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Κατηφορίζουμε στη Σερβία, όπου η Παρτίζαν υποδέχεται τη Ζελέζνιτσαρ Πάντσεβο.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι «ασπρόμαυροι» που μετράνε τέσσερις διαδοχικές νίκες και συμπλήρωσαν πέντε ματς αήττητοι. Η Παρτίζαν είναι τρομερή εντός έδρας (9-1-1) και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάει την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τον Αστέρα, με απώλειες βαθμών. Η Ζελέζνιτσαρ το παλεύει και τελευταία σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Εχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη και μάλλον πρέπει να στοχεύσει στην επόμενη αναμέτρηση για τη μάχη της παραμονής. Εξάλλου, μακριά από το Πάντσεβο δεν μαζεύει αρκετούς βαθμούς. Ο άσος δικαιολογημένα βρίσκεται χαμηλά, με over όμως στο 1,78 αγοράζεται δίχως τύψεις.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Τέπλιτσε-Σλόβαν Λίμπερετς από την Τσεχία.

Η γηπεδούχος έχει μπει δυνατά μετά τη χειμερινή διακοπή με πέντε βαθμούς σε τρία ματς και δείχνει πως δεν θα έχει πρόβλημα με την παραμονή της στην κατηγορία. Φαντάζει πιο πιθανό να βρίσκεται στο μεσαίο γκρουπ, εντός έδρας είναι σκληροτράχηλη και συμπαγής. Θα δώσει το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της και θέλει να εκμεταλλευτεί την κούραση της Λίμπερετς. Η Σλόβαν μεσοβδόμαδα έπαιξε 120 λεπτά στο Κύπελλο και αποκλείστηκε στην παράταση από τη Ζλιν, ενώ αντιμετωπίζει και απουσίες. Γενικότερα τα παιχνίδια της στο 2024 έχουν γκολ, αλλά μακριά από το «Γιου Νίσι» δεν βλέπεται. Ο άσος στο 2,32 έχει αξία και μπαίνει στις επιλογές μου.

Δυάδα Σαββάτου

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 2+Over 1,5   1,93

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ ΠΑΝΤΣΕΒΟ 1+Οver    1,78

Μονό Σαββάτου

ΡΟΥΖΟΜΠΕΡΟΚ – ΠΟΝΤΜΠΡΕΖΟΒΑ 1   3,10

Μονό Κυριακής

ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ 1   2,32

---------------------------------------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.