Στήλες Value Bet

Value Bet: Χρειαζόταν τη διακοπή η Πλζεν

Πέτρος Χαριζακλής01 Απριλίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Μετά το μπρέικ των εθνικών ομάδων, επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων που μπαίνουν στην τελική τους ευθεία. Κάποια για τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και άλλα ενόψει των πλέι οφ ή πλέι άουτ που ενδεχομένως έχουν. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου.

Ξεκινάμε με την Τσεχία και το Μλάντα Μπόλεσλαβ-Βικτόρια Πλζεν.

Η Μλάντα δεν μπορεί με τίποτα να βρει σταθερή απόδοση, αν και τελευταία αποδίδει καλύτερα εντός έδρας και βρίσκει δίχτυα. Πρώτος στόχος είναι να ξεφύγει κι άλλο από τις θέσεις του υποβιβασμού και στη συνέχεια να κοιτάξει προς τα πάνω. Η Πλζεν χρειαζόταν τη διακοπή για να ηρεμήσει μετά τις δύο ήττες και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ενόψει και των πλέι οφ που ακολουθούν σε λίγες εβδομάδες. Αμυντικά όμως δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Ωστόσο ως ομάδα είναι καλύτερη της Μλάντα και αν θέλει να πάει με ελπίδες τίτλου στα πλέι οφ, θα πρέπει να κερδίσει. Το διπλό έχει μεγάλη αξία στο 2,39 που κυκλοφορεί.

Συνεχίζουμε με την Πορτογαλία και το Τσάβες-Μπράγκα.

Η Τσάβες σχεδόν έχει σωθεί καθώς είναι άνετη βαθμολογικά, ωστόσο εντός έδρας είναι σκληροτράχηλη ομάδα. Μάλλον δεν ήθελε τη διακοπή καθώς πριν από αυτήν προερχόταν από δύο διαδοχικές νίκες έχοντας αντιδράσει σε ένα κακό πρώτο διάστημα στο 2023. Η Μπράγκα είναι εξαιρετική μακριά από την έδρα της και θέλει να πιέσει κι άλλο την Πόρτο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου της σε μια δύσκολη έξοδο. Δίκαιο το διπλό της Μπράγκα, με Over 1,5 αποκτά αξία στο 1,95.

Κλείνουμε, με το Ρίο Αβε-Μπενφίκα από την Πορτογαλία.

Η Ρίο Αβε μάλλον δεν ήθελε τη διακοπή καθώς βρισκόταν σε φόρμα ενώ εντός έδρας είναι πολύ δυνατή (7-1-4). Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τη Σάντα Κλάρα με εξαιρετική εμφάνιση . Η Μπενφίκα ωστόσο φέτος είναι από άλλον πλανήτη, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και παρά τη διακοπή μπορεί να πάρει ακόμη μία επαγγελματική νίκη όπως κάνει στις τελευταίες πέντε εξόδους της. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να σκέφτεται απώλειες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Πόρτο την ερχόμενη εβδομάδα καθώς θέλει να πάει έχοντας ως προίκα το +10. Το 2+Under 3,5 έχει αξία στο 2,05.

Μονό Σαββάτου

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 2               2,39

Δυάδα Κυριακής

ΤΣΑΒΕΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ 2+Over 1,5   1,95

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2+Under 3,5  2,05

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.