Βαλτσέφ: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο μεγάλο όνομα»

Metrosport Team19 Ιουλίου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Μιχαήλ Βαλτσέφ, παραχώρησε συνέντευξη σε βουλγαρικό ΜΜΕ και σχολίασε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στο Conference League.

«Ναι, οι "μπλε" δεν θα μπορέσουν να πετύχουν τόσα γκολ όσο ο ΠΑΟΚ, αλλά τουλάχιστον οι ενέργειες στο γήπεδο να είναι ίδιες. Η Λέφσκι είναι ισότιμος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας», είπε αρχικά ο 65χρονος τεχνικός.

«Ήμουν στην Ελλάδα αυτές τις μέρες και μίλησα με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μου είπαν ότι η ομάδα δεν είναι η ίδια που ήταν πριν από δύο ή τρία χρόνια. Πιθανόν να ηττηθεί από τη Λέφσκι. Πιστεύω ότι οι ενέργειες της Λέφσκι θα είναι πιο ισορροπημένες και θα έχουν ως στόχο να μην επιτρέψουν να μπει γκολ», ανέφερε ο Βούλγαρος προπονητής.

«Νομίζω ότι αν πετύχουν ένα γκολ με τον ΠΑΟΚ και κρατήσουν το προβάδισμα, θα είναι αρκετό. Ελπίζω να μην πανικοβληθούν και να μην δημιουργήσουν περιττά προβλήματα στον εαυτό τους. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο μεγάλο όνομα και οι προσδοκίες μου είναι ότι η Λέφσκι θα βγει με φιλοδοξία και διάθεση», τόνισε ο Μιχαήλ Βαλτσέφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.