Βάλνερ: «Ήθελε χρόνο προσαρμογής ο Μουργκ - Το είχε ξανακάνει στην Αυστρία»

Metrosport Team08 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ρόμαν Βάλνερ.

Ο Αυστριακός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είχε συνδέσει το όνομα του με την Ελλάδα, μίλησε αναφορικά με την παρουσία του συμπατριώτη του, Τόμας Μουργκ, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε από τα 30 μέτρα, καθώς και για τον έτερο Αυστριακό, Στέφαν Σβαμπ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τον Μουργκ: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό και ωραίο γκολ για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά ωστόσο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που πραγματοποίησε ένα καλό βήμα στην καριέρα του έχει τα στοιχεία να διακριθεί. Με αυτό το γκολ μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας καθώς μέχρι τώρα ήθελε τον χρόνο του να προσαρμοστεί στις συνθήκες και τα δεδομένα της Ελλάδας».

Ενώ επισήμανε πως έχει κάνει ξανά κάτι αντίστοιχο στα γήπεδα της Αυστρίας: «Τον γνωρίζω από την παρουσία του στο Αυστριακό πρωτάθλημα και εκεί είχε σημειώσει κάποια αντίστοιχα γκολ. Το ίδιο ισχύει και για τον Σβαμπ, ο οποίος αποτελεί ένα γρανάζι για τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει φτάσει στο τοπ της απόδοσης του. Θα ήθελα να τους βλέπω και τους δύο μαζί στην ενδεκάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.