Βαλεριάνος: «Θέλει να περάσει τη φιλοσοφία του ο Μπούργος, δεν θα είναι εύκολο»

Metrosport Team09 Μαΐου 2022

Ο πρώην μπακ του Άρη και νυν του Ιωνικού, Γιώργος Βαλεριάνος, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τους κιτρινόμαυρους, τον Μπούργος αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά

Για τον Ιωνικό:

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, πετύχαμε τον στόχο μας και νομίζω πως η χρονιά τελειώνει καλύτερα απ' ότι φανταζόμασταν. Στην αρχή η παραμονή φάνταζε ως κύριος στόχος και επετεύχθη».

Για τον Άρη:

«Νομίζω ότι ο Άρης ευτυχώς ή δυστυχώς δείχνει πως θα χτιστεί από την αρχή. Είναι περίεργη η κατάσταση. Με τον καινούριο προπονητή θέλει να περάσει μια νέα φιλοσοφία και αυτό δεν είναι εύκολο, χρειάζεται χρόνο. Το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο».

Για το αν είναι καλό που ο Μπούργος κάνει «πειράματα»:

«Δεν έχει έρθει για 3-4 αγώνες. Στοχεύει μακροπρόθεσμα και για αυτό θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Τα τελευταία χρόνια έπαιζε με συγκεκριμένο τρόπο, κάτι το οποίο αλλάζει. Ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό και το στηρίζει. Στα Play Off αγωνίζονται οι 6 καλύτερες ομάδες, κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο»

Για τον τελικό κυπέλλου:

«Θα παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αλλά ο ΠΑΟΚ έχει χαρακτήρα και ξέρει πως να παίζει τελικούς. Νομίζω ότι ο ενθουσιασμός του Παναθηναϊκού θα κάνει ωραίο τον τελικό». 

Έκλεισε κάνοντας μια αναφορά στους προσωπικούς του στόχους για του χρόνου:

«Να είμαι υγιής και τη νέα χρονιά όπως και φέτος και να κάνω καλές εμφανίσεις. Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.