Βαλεριάνος: «Ο Τζόλης έχει κάτι το ιδιαίτερο»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Πάφου και πρώην του Αρη, Γιώργος Βαλεριάνος, και μίλησε για την Εθνική Ελλάδος, τον Τζόλη που του αρέσει ως παίκτης, αλλά και σχολίασε την κατάσταση με τον covid-19 στην Κύπρο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την προηγούμενη κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να αγωνίζεσαι στην Εθνική ομάδα, όλοι το ονειρευόμαστε από μικρή ηλικία. Είναι πολύ όμορφο και σε γεμίζει. Για μένα ήταν λίγο δύσκολο γιατί έπαιζα στη Β Εθνική, παρόλα αυτά δεν τα παράτησα και ανταμείφθηκα. Βοήθησε η ομάδα μου, ο Αρης πήγαινε καλά και με είδαν από την Εθνική. Φέτος είχα 1-2 τραυματισμούς που με κράτησαν πίσω αλλά συνεχίζουμε».

Για την Εθνική ομάδα του Φαν Σχιπ: «Η Εθνική ομάδα έχει υγεία, νεανικότητα, είναι απελευθερωμένη και πιστεύουν όλοι σε κάτι καινούριο. Ελπίζω να επιστρέψει το χαμόγελο, τώρα με τις εκλογές υπάρχουν καλοί οιωνοί. Όλα τα παιδιά λένε καλά λόγια για τον Φαν Σχιπ, για να συμβαίνει αυτό σημαίνει πως κάνει κάτι καλό. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην Εθνική και πλέον οι συνθήκες ωρίμασαν και οι νεαροί παίζουν στις ομάδες τους. Παλαιότερα ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις στην Εθνική. Τώρα αν είσαι καλός ανεξαρτήτου ηλικίας μπορείς να κληθείς. Ο Τζόλης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής. Τραβάει μια πολύ μεγάλη ομάδα, έβλεπες όταν δεν έπαιζε πως δεν τραβούσε πολύ. Έχει κάτι ιδιαίτερο ο Τζόλης, έχει κατεβασμένο το κεφάλι του και δουλεύει και να συνεχίσει έτσι».

Για τα πράγματα στην Κύπρο με τον covid-19: «Είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με την Ελλάδα, εδώ έχουν ανοίξει τα πάρκα, ο κόσμος δουλεύει, τα εστιατόρια είναι ανοιχτά απλά στις 11 το βράδυ κλείνουν τα μαγαζιά. Δείχνουν να είναι καλά τα πράγματα, έχουν πέσει τα κρούσματα. Ο κόσμος έχει κουραστεί και πρέπει να βρεθεί μια λύση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.