Βαλεριάνος: «Ο Μιτρίτσα δείχνει πιο φρέσκος, ο καλός Πασχαλάκης κάνει άλλη ομάδα τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Μαρτίου 2022

Ο αμυντικός του Ιωνικού, Γιώργος Βαλεριάνος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Τσιγκρίνσκι και για τη χθεσινή (27/2) ισοπαλία της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, ενώ ξεχώρισε τον Μιτρίτσας και πως ο καλός Πασχαλάκης κάνει άλλη ομάδα τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Τσιγκρίνσκι: «Τον τιμάει που ο ίδιος ήρθε να παίξει μαζί μας, νομίζω πως κανείς δεν μπορεί να μπει στη ψυχή του και στο πως νιώθει αυτό το παιδί και πολλά παιδιά. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ψυχολογία του.

Νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα φορτισμένη η όλη κατάσταση γενικά στον πλανήτη με όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Στα μάτια του Τσιγκρίνσκι υπάρχει το άγχος και δεν ξέρεις τι του συμβαίνει, δεν ξέρω τι κάνουν οι δικοί του και δεν ξέρει κανείς.

Δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να το σκαλίσουμε γιατί όσο το σκαλίζεις μπορεί να τον ενοχλήσει περισσότερο, αλλά ξέρει και του δείχνουμε με τις πράξεις μας ότι είμαστε δίπλα του, με όλη μας τη δύναμη. Από τη στιγμή που βλέπουμε πως είναι μαζί μας θεωρούμε πως τα πράγματα είναι καλά για τη δική του οικογένεια».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Η ισοπαλία είναι σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς, δεν πήγαμε να παίξουμε σε μια εύκολη έδρα. Ξέραμε εξ αρχής ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά το μομέντουμ μας έδειχνε πως μπορούμε να πάρουμε κάτι από το ματς.

Έπαιξε ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ ερχόταν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν ξέρω αν θα ήταν άλλος ΠΑΟΚ, εγώ νομίζω έχει να κάνει με εμάς που έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα το τελευταίο καιρό, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα κάποια στιγμή θα μας έδινε ένα αποτέλεσμα μεγάλο, γιατί έχουμε παλέψει πολλά παιχνίδια με μεγαλύτερες ομάδες και έχουμε χάσει στις λεπτομέρειες. Και αυτή τη φορά νομίζω πως ήμασταν άτυχοι κάποιες στιγμές για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».

Για ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχώρισε: «Ο Μιτρίτσα δείχνει ποιος φρέσκος από όλους, αυτή τη στιγμή. Τον έβλεπα πως είχε διάθεση, πολλές ενέργειες». 

Για την καλή εμφάνιση του Πασχαλάκη στην αναμέτρηση: «Με τον Αλέξανδρο ήμασταν και συμπαίκτες στην Εθνική, μόνο καλά λόγια θα ακούσετε από εμένα για τον Πασχαλάκη. Νομίζω με έναν καλό Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.